Rosafin vs. Masumprens
Re: Rosafin vs. Masumprens
Güzel bir paylaşım gerceği daha önce facede izlemiştik Başarıların devamını dilerim .....
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
YakışırESMER yazdı:ikiniz bana karşı gelin aynı anda atacam vs sizinle :|

Çar dursaydı atardık zazelde çar gitti
çar varken sesin çıkmazdı ws diye
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Oyunda kimileri bana inandı kimileri inanmadı ama inanması gereken bir kişi vardı ve ben ona herşeyi anlatarak bu komik ve aptalca atılan konuyu sildirdiğime inanıyorum. Anlamadığım birşey var bu bir oyun kısacası oyun yani şu anda İKV sunucusu çökse çalınsa silinse gitme kısacası herkesin çarı silinse kalacak birşey yani BAKİ olan birtek olay vardır oda insanlar arasındaki dostluk.
Kim ne derse desin eski konuları açsın ki zaten ne zaman foruma birşey yazsam eski konular açılıyo ki ben yine söylüyorum benim için inanması gereken bir kişi vardı saolsun beni dinledi ve geçmişi sildik ama dediğim gibi bu bir oyun kimisi devlet meselesi yapıyor. Yok efendim xxxxxx hırsızdır yok xxxxxx paramı çaldı çoluk cocukla oyun oynuyoruz.
Bu videonun foruma koyulmasına gelirsek sadece kendini güçlü kılmaktan başka birşey değil. Masum mehmeti küçük düşürme isteğinden başka birşey değil. Ne diyelim buda böyle olsun ama Mehmetin şimdi ki başarılarını kimse göz ardı edemeyeceğini zaten herkes biliyor.
Herkese iyi oyunlar dilerim ve bu oyunun sadece bi oyundan ibaret olmadığını bilmenizi isterim.
(+ 20 )
Kim ne derse desin eski konuları açsın ki zaten ne zaman foruma birşey yazsam eski konular açılıyo ki ben yine söylüyorum benim için inanması gereken bir kişi vardı saolsun beni dinledi ve geçmişi sildik ama dediğim gibi bu bir oyun kimisi devlet meselesi yapıyor. Yok efendim xxxxxx hırsızdır yok xxxxxx paramı çaldı çoluk cocukla oyun oynuyoruz.
Bu videonun foruma koyulmasına gelirsek sadece kendini güçlü kılmaktan başka birşey değil. Masum mehmeti küçük düşürme isteğinden başka birşey değil. Ne diyelim buda böyle olsun ama Mehmetin şimdi ki başarılarını kimse göz ardı edemeyeceğini zaten herkes biliyor.
Herkese iyi oyunlar dilerim ve bu oyunun sadece bi oyundan ibaret olmadığını bilmenizi isterim.
(+ 20 )
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Z Y N
O an orda olan herkes bilirki dostluk ile atılan bir vs idi bu. Ama bunun böle habersizce videoya çekilip foruma atılması herşeyi ortaya koyuyor. Geçen Thewandet ile attığım vsde de erman efendi bölgeden alaycı bir şekilde videoya geçeceğini yazıyordu eğer lafının arkasında durup videoya çekmişse buyursun onuda koysunlar. Gizli ve habersizce yapılan işten ancak bu beklenir falza söze gerek yok...

enesmik yazdı:Çar dursaydı atardık zazelde çar gittiçar varken sesin çıkmazdı ws diye
![]()
La muro

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tr Army
Birileri saçma sapan bir seyler anlatıyor biz kimin ne oldugunu onlarda bizim ne oldugumuzu bilirler onun icin gereksiz sacma sapan cumlelerinizle gelmeyin buraya adam gibi tbrginizi edin gidin olay bundan ibaret ha cok da konusmak isterseniz muhakkak bulursunuz numara mı arayın konusur dertleşiriz....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Z Y N
Tebriklerimizi ilettik hem burda hemde vs atılırken. Başka bir şey demeye gerek yok neyse ...