!...:::... Drowx Loncası ...:::...!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

!...:::... Drowx Loncası ...:::...!

Mesaj gönderen Drowxcorellon »

Herkese Selam Arkadaşlar

Öncelikle konu açmayı düşünmüyordum loncamdaki arkadaşların ısrarı üzerine açmak istedim. Umarım düşmanımız az dostumuz çok olur bu sunucudan biriyim sunucudaki herkes beni tanır fakat isim vermiyorum bazı bilmesi gerekenler biliyor loncamız gizlidir loncamıza katılanların isimleri gizli kalacakdır.

Drowx Loncasına Üye Başvurusunda Bulunmak

1. Katılımcının Plus Pakete Sahib Olması Gerekiyor.
2. Katılımcının En Az Bir 49 Seviye Karaktere Sahib Olması Gerekmekdedir.
3. Katılımcının En Az 3 Adet Lodos Plus Pakete Sahip Karakteri Olması Gerekiyor.
4. Katılımcının Benim Söylediklerimi Harfiyen Yerine Getirmek Zorundadır (dalma dersem dalmıcak kes dersem kesecek gel dersem gelecek git dersem gidecek bu loncanın sağlığı için olacak hiç bir çıkar gözetmeksizin yaptırım uygulanacakdır).
5. Katılımcının Lonca Üyelerini Açığa Vurmayacak.
6. Katılımcı Kendi Karakterini Gizli Tutmalı.
7. Katılımcının Benim Vereceğim Karakter Adı ile Karakterini Açmayı Kabul Etmeli.
8. Katılımcının Lonca Üyelerinden Hiç Biri İle Tartışmayacağına Söz Vermeli.
9. Katılımcının Online Süresi En Az 4 saat Olmalıdır.
10. Katılımcının Bir Kez Drowx Olduğu Takdirde Başka Bir Loncaya Gitmemeye Söz Vermesi Gerekmekdedir.
11. Katılımcının Başvurusunu özel mail yoluyla yada oyundan bizzat bana veya Drowx üyelerinden bir kişiye başvurmaları gerekmekdedir.

Drowx Loncasına Katılmanın Yararları

1. Katılımcının 45 Seviye Drowx Karakteri Yaptığında 45 Seviye Sınıfına Göre Gözlük Verilecekdir. (Loncadan Çıktığı Takdirde Gözlüğü iade Etmek Zorundadır.
2. Katılımcının Karakterini 49 Seviye Yapması Durumunda Şaheser Üretmesine Yardımcı Olunacakdır.
3. Katılıncının Şaheser Malzemelerini Tamamlaması Durumunda Kadşm Pençelerini Lonca Karşılayacakdır.
4. Katılımcının 49 Seviye Karakter Yapması İçin Zor Durumlarda Yardım Edilecekdir. ( 13 Seviye Gibi Düşük Seviyelerde Yardım Edilmeyecekdir Loncamıza işi Bilen İnsanlar Alınacak Bu DUrumlarda Yardım istemesi Saçma Olarak Görülecekdir.)
5. Katılımcının Karakterini 49 Seviye Yapması Durumunda Karakterini Yıldızlı Rütbe Yapacakdır. (İlerleyen Zamanda Yıldızın Seviyesi Belirlenecekdir.)
6. Katılımcının Üstüne Efsunları Kendisi Dizmekle Yükümlüdür Lonca Bunu Karşılamayacakdır.

Drowx Loncası İle Yaşanan Sorunlar

Drowx Üyesi İle sorun (Kesilme, İtem Alışverişi, Laf Dalaşı, vs.) yaşanması durumunda sorunları bana (Drowxcorellon) iletip çözülmesini sağlayacağız suçlu loncamızdansa kim olursa olsun cezası verilecekdir. Aynı şey loncamızda olmayan şahıs içinde geçerlidir kim olursa olsun cezası verilecekdir. Loncamıza katılanların bu gibi durumlarda yaşadığı sorunlarda gelip benimle görüşmeleri rica olunur. Bana iletilmediği takdirde haklıda olsa loncamdaki suçsuz duruma düşecekdir.

Loncamıza katılan üyelerin hiç bir şekilde (bazı şahıslar hariç) üçüncü şahısı rencide edecek şekilde davranışlarda bulunmaması gerekmekdedir.

Yukarıdada söylediğim gibi biz bu sunucunun oyuncularıyız hemen hemen herkesi tanıyoruz. Lonca alımlarıda ona göre olacakdır. Fakat isimler gizli tutulacakdır.

Drowx Loncası İyi Oyunlar Diler

Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Drowxminatour
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: !...:::... Drowx Loncası ...:::...!

Mesaj gönderen Drowxminatour »

Bütün İkv Halkına Hayırlı Olsun ;)

Drowxminatour
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

4. Katılımcının Benim Söylediklerimi Harfiyen Yerine Getirmek Zorundadır (dalma dersem dalmıcak kes dersem kesecek gel dersem gelecek git dersem gidecek bu loncanın sağlığı için olacak hiç bir çıkar gözetmeksizin yaptırım uygulanacakdır).
5. Katılımcının Lonca Üyelerini Açığa Vurmayacak.
6. Katılımcı Kendi Karakterini Gizli Tutmalı.
7. Katılımcının Benim Vereceğim Karakter Adı ile Karakterini Açmayı Kabul Etmeli

Esir kampı gibi bişe oluyor böle loncamı olur şu maddelere az bakın yav emir üstüne emir ayrıca kendini gizleyenlerden her zaman korkulur gizleme falanda nedir yani geçmişinden utananlar kendini gizler bu böyledir..
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
Drowxbugbear
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Drowxbugbear »

Tüm Ikv halkına H olsn ![

[Dailymotion][/Dailymotion]Drowxbugbear
Dяσwxвuqвєaя
EmoTiwo
Sensitivexgirll
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bnmde yapmaya çalışdığım bu loncamdakilere sözümü geçirmek gizli kalmasının nedini lonca üyelerimizden birileri düşman olacakdır bu şekilde loncaya girdiği için loncada düşman lonca olarak görünecekdir biz dost olmak için yapıyoruz biz hayatta yeni sayfa açıoruz geçmişde kötü anılarımız oldu doğru sölüosun ama kimseyi zorlamıorum koşullara uyacak insanları beklerim çok ağır koşullarımız var.
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Firtinaxistanbul
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Firtinaxistanbul »

hayırlı olsun loncanız bızde kardeş lonca olarak elımızdn gelen yardımı yapcagız corellon :D

Mahmutmaral Fırtınaxistanbul
BU MEMLEKET TARİHTE TÜRK'TÜ HALENDE TÜRK VE EBEDİYEN TÜRK OLARAK YAŞAYACAKTIR.!
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

teşekkürler abim şu ağır maddelere gelirsek çoğu kişi yanlış anlamış

neden plus paket olsun dedim çünkü loncanın diğer üyelerinde plus paket var ve en az 3 adet rütbeli charları var kp kasarken güsel kp verecekler fakat plussız bir kişi alırsak üstelik 1 tane rütbeli charı olursa 45 seviyeye pluslıdan önce geldiğini düşürsek plusa sahib olan üyemiz bunu kaldıramayacakdır gözlüğün ona hak olmadığını düşünecekdir. Bu durumda tartışma çıkacakdır.

4. madde çok eleştiri aldı onuda örnekle açıklayım daha açıklayıcı olacakdır

misal kadimdeyiz ve bir tartışma çıkdı bu tartışma içinde lonca üyemizde yer aldı bu durumda tartışmayı çözümlememiz gerekiyor bn karşı tarafı susturabilmek için önce kendi lonca üyemi susturmam gerekiyor bana göre böyledir bn kendi lonca üyemi susturamıyorsam karşı tarafı susturmam hiç kolay olmayacakdır. Bunun için lonca üyeme susmasını söylediğimde susması gerekiyorki olayı daha rahat çözelim en basitinden böyle örnekdir.

ben kimseyi kölem yada esirim yapmıyorum sadece diğer loncada oluşan kargaşalar bizde en aza inmesini sağlamaya çalışıyorum her zaman ben haklı olacağım diye bir şeyde yok

bu ağır şartların nedenleri ödüllere bakabilirsiniz böle ödüller var diye loncaya gelir sonra çekip gider bunun engellenmesi gerekiyor bu kurallarda gayette güsel bir şekilde engelliyor çoluk çocuk lonca başvurusunda bulunmuyor.
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

Adam lonca baskanı deıl sankı babası söz dınleyeceksın ulen :D
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Kullanıcı avatarı
Drowxcorellon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

neden konuyu hep yanlış anlıyorsunuz erkan geniş gör kardeşim ve diğer yorumlarımı oku maddeler değiştirilmeyecek aynen kalacak uyacak olan gelsin bn herkesi istemiom dediğim gibide loncadakilerin ısrarı yüzünden konu açtım ısrarla açılmış konu böle olur ;)
Drowxdadawa
Kullanıcı avatarı
Drowxminatour
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Drowxminatour »

1. Dikkatli Okursanız 45 lw oldunda lonca üyesi gözluk verilecek sınıfına göre +49 oldunda ise çarı yıldız olacak ve ecel ejder latıf vb. şeylerı üretmesınde loncamız yardımcı olacaktır. ;)

2.Kimseyi zorlamıyoruz İstiyen Gelebılır maddelere uydu sürece :roll:
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]

“Genel Sohbet” sayfasına dön