Arkadaşlar ve Ashab-ı Keyhf den sonra Ecel getiren ide üretmiş bulunmaktayız.
Atabeyxkomutan yani benim müthiş can dostuma başta olmak üzere,Bütün Atabeyx Ailesine,Spaces e tşkler...
Atabeyxbaşkan & Atabeyxnarqoticq
Emeği geçenlere Tşkler...
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Emeği geçenlere Tşkler...
Hayırlı olsun.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Hayırlı olsun.
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."
- Atabeyxdoktor
- Sahaf Yardımcısı
- Mysterious
- Salgın Koruyucusu
kardeş söylemesi ayıpta siz görmemişmisins bu forumda kaç kişi üretiyor .... siz konu açıyonus gerksiz konulara son ...!!!
Rufless Ve nubmba 0r0spu c0cuqu
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ne alakası var görmemişlikle...Forum konularına bakarsan üretimlerin videosu bile var.
Can dostum inş elindeki hayırlara vesile olur
:)
Darısı tüm üretmeyenlerin başına.
Atabeyxkomutan & Atabeyxsempaty & Atabeyxnewraky
Can dostum inş elindeki hayırlara vesile olur
Darısı tüm üretmeyenlerin başına.
Atabeyxkomutan & Atabeyxsempaty & Atabeyxnewraky
hedefiniz 1 tane daha üretmek deil loncamdaki herkesin elinde olmalı die belirlerseniz ve ecel üretmenin gözünüzde çok basit bir şeymiş gibi gösterirseniz o zaman kolay üretirsiniz bnce tamamen beyinde bitiyor üretebilmek neyse yinede hayırlı olsun Allah daha iyilerini versin

________________________________________________________________________________
Tüm loncamıza üretmeyi Allah kısmet eder inşallah.ikvm yazdı:hedefiniz 1 tane daha üretmek deil loncamdaki herkesin elinde olmalı die belirlerseniz ve ecel üretmenin gözünüzde çok basit bir şeymiş gibi gösterirseniz o zaman kolay üretirsiniz bnce tamamen beyinde bitiyor üretebilmek neyse yinede hayırlı olsun Allah daha iyilerini versin
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- Mysterious
- Salgın Koruyucusu
atabeyxkomutan atabey loncası bisd ürettk bende ejder rettm bu kdr kişi üretti niye bis konu açmıyosda geenellikle atabeyxler açıyor x)) akıllı düşünün
Rufless Ve nubmba 0r0spu c0cuqu
serverda ilk şaheseri üreten benim ben açmadım ejder ürettim açmadım .D chuck 3 cüyü üretti ecel ejder asab açmadı sadece forum kirliliğiMysterious yazdı:atabeyxkomutan atabey loncası bisd ürettk bende ejder rettm bu kdr kişi üretti niye bis konu açmıyosda geenellikle atabeyxler açıyor x)) akıllı düşünün
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut