Sefa demek istedigi mustinin anlatmak istedigimdir
kesme olayına gelince biz bu klanda ilk kestik evet
yardım almış diyorsun sanırım sefa bizim yardım aldıgımız bir insan olmadı
ve musti ordadır kendis igelecem dedi iteminide carınıda iksirinide kendimiz verdik
ve ben hayatımda kadime ilk gittigim gun kadim kestim bunuda herkez bilir
basarı veya basarısız olmak ne insanı yuce yapar nede kucultur
ne basarıdan mutlu olup grur duydum nede yapamadıgım birşeyden utandım bugune kadar
asla kimsenin basarısına birşey demedim dememde bunu anlaman icin illa yazmama bile gerek olmadıgını sende biliyorsun sefa basarı sahibi herkeze saygımda guvenimde sonsuzdur daimi olarak
iyi forumlar dilerim
4 Buyuk Ittıfakın ıLk Gorevınde Buyuk Basarısı..
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KABUS TEAM
Re: 4 Buyuk Ittıfakın ıLk Gorevınde Buyuk Basarısı..
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
lazkopatxxx yazdı:musti iso tartısma amaclı konu yaratmayın maksat eski oyunculuksa ben 4 yıldır oynuyorum... ki arz klanında LODOSLARIN yardımı olunmadan ilk defa kesen bu loncalar...Godfrey ve Kabus iki lonca arzların en eski loncalarıdır ona kimsenin lafı olamaz... ama güc konusunda aynı şeyi diyemem ne yazık ki...
Sefa lafı bi taraftan anlamanın manası yok ben orada burası bi sanal dünya klavyenin başında kralda olsanız sanal dünya demek istedim lafı söylerken isim vermedim lonca vermedim arkadaş dost gördügüm insanlara söyledim tabi lafı kışkırtmayı seven çok güç konusuna gelince bu oyunda kendine güvenen çogu kişiyi göklerde ucan çogu kişiyi yendigimizi herkes bilir ha tekrar diyorum güç gösterisi yerine dostluk kazanmayı ögrenmek lazım her ne kadar sanalda olsa
Sunucu : Tılsım
Klan : Arzın Çocukları
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tr Army
Asıl anlatılmak istenen aynen yukardaki gibi mustafanın yazdıgıdır isom da yazmıs zaten bizler kimlerin ne zamandan beridir bu oyunu yada hangi lonca ne zaman açıldı hepimizin bildigi şeyler bakın yukarda da yazmısım bizim bu tip konulara kendinizi alet etmeniz böyle saçma bir başlık altında konuyu taşımanıza dır sitemimiz Mustafa da özünde bunu anlatıyor burda ha başka türlü bir başlık adı altında açılmış bir konu olsaydı herkes tebriğini eder gecer giderdi olay bundan ibaret hala anlayamadıysanız geçin msnden anlatam ne diyem size....Musti yazdı:Merhabalar
2 küsür yıl bu oyunu oynadım yendim yenildim eglendim üzüldüm her duyğuyu yaşadım ama unutulmasınki her başlanğıcın bir sonu vardır tek yıkılmaz ALLAH var üstünlük hiç kimseye mahsus degildir...
Her iki klandada çocukta çok çocuk beyinlide çok ne büyüge nede küçüge saygı var öyle bi ortamda sayğıda olmaz sevgide sadece diyecegim tek kelime var.......
DÖNÜNDE Bİ ARKANIZA BAKIN SANAL Bİ OYUNDAKİ TUŞLARA BASARAK BEN İMPARATORUM EN GÜÇLÜ LONCAYIM DEMEKLE GEMİ YÜRÜMÜYOR
Her iki klandada çocukta çok çocuk beyinlide çok ne büyüge nede küçüge saygı var öyle bi ortamda sayğıda olmaz sevgide sadece diyecegim tek kelime var.......[/color]
adam bunu yazmış bunu kabul edenler yada üstüne alınıp bir seyler yazmaya çalışanlar var ise bilelim ona gore yazarız....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Umut Yolcuları
Kabusxbaskan yazdı:Sefa demek istedigi mustinin anlatmak istedigimdir
kesme olayına gelince biz bu klanda ilk kestik evet
yardım almış diyorsun sanırım sefa bizim yardım aldıgımız bir insan olmadı
ve musti ordadır kendis igelecem dedi iteminide carınıda iksirinide kendimiz verdik
ve ben hayatımda kadime ilk gittigim gun kadim kestim bunuda herkez bilir
basarı veya basarısız olmak ne insanı yuce yapar nede kucultur
ne basarıdan mutlu olup grur duydum nede yapamadıgım birşeyden utandım bugune kadar
asla kimsenin basarısına birşey demedim dememde bunu anlaman icin illa yazmama bile gerek olmadıgını sende biliyorsun sefa basarı sahibi herkeze saygımda guvenimde sonsuzdur daimi olarak
iyi forumlar dilerim
iso ben seni tanıyorum sen beni oyuna o kadar bağlı bir insan değilim. dediğin gibi başarı veya başarısızlık insanı yüce yapmaz. insanı yüce yapan adam gbi davranmasıdır...
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
SoNxLaZKoPaTHxXx= 49------>Büyü
LaZKoPaTxXx= 49-------------->Savaşcı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arz
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR'AN HEDEF TURAN
-
- Sahaf Yardımcısı
Musti yazdı:lazkopatxxx yazdı:musti iso tartısma amaclı konu yaratmayın maksat eski oyunculuksa ben 4 yıldır oynuyorum... ki arz klanında LODOSLARIN yardımı olunmadan ilk defa kesen bu loncalar...Godfrey ve Kabus iki lonca arzların en eski loncalarıdır ona kimsenin lafı olamaz... ama güc konusunda aynı şeyi diyemem ne yazık ki...
Sefa lafı bi taraftan anlamanın manası yok ben orada burası bi sanal dünya klavyenin başında kralda olsanız sanal dünya demek istedim lafı söylerken isim vermedim lonca vermedim arkadaş dost gördügüm insanlara söyledim tabi lafı kışkırtmayı seven çok güç konusuna gelince bu oyunda kendine güvenen çogu kişiyi göklerde ucan çogu kişiyi yendigimizi herkes bilir ha tekrar diyorum güç gösterisi yerine dostluk kazanmayı ögrenmek lazım her ne kadar sanalda olsa
musti sanal alem oldugunu herkez bilir bu oyunun... isim lonca vermedin de bu başlık altında yazman 4 loncadan birine gelmiş oluyo... güc gosterisine gelince kendimi ve bulunduğum loncayı sunucunun en güclüsü diye görmiyorum beni sende tanırsın beni dost bileni dost bilirim kimseye bu zamana kadar bi kotulugum dokunmamıstır bana veya dostlarıma dokunmadığı sürece... Her ne kadar sanal alemde olsa sanal alemde herkez sanala bile kendi kişiliğini yansıtır...
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
lazkopatxxx yazdı:
musti sanal alem oldugunu herkez bilir bu oyunun... isim lonca vermedin de bu başlık altında yazman 4 loncadan birine gelmiş oluyo... güc gosterisine gelince kendimi ve bulunduğum loncayı sunucunun en güclüsü diye görmiyorum beni sende tanırsın beni dost bileni dost bilirim kimseye bu zamana kadar bi kotulugum dokunmamıstır bana veya dostlarıma dokunmadığı sürece... Her ne kadar sanal alemde olsa sanal alemde herkez sanala bile kendi kişiliğini yansıtır...
Lafımın sana olmadıgını biliyorsun ben genelleme konustum genel konustum bu sayfaya yazdım cunku cesurlar loncasının lideri abim yok abiden ötedir reallerde kardeşim gibi gördügüm cok insan var ama bazıları aklınca konuyu kışkırttıgımı sanıyor ya hayrete düşüyorum sayfayı kirletme açtıgım konulara yorum yazma falan gibi
Yinede söylüyorum bu oyun sanaldan ibarettir kalp kırmaya hiç gerek yok birini birinden üstün görmenin hiç geregi yok
Sunucu : Tılsım
Musti yazdı:Merhabalar
2 küsür yıl bu oyunu oynadım yendim yenildim eglendim üzüldüm her duyğuyu yaşadım ama unutulmasınki her başlanğıcın bir sonu vardır tek yıkılmaz ALLAH var üstünlük hiç kimseye mahsus degildir...
Her iki klandada çocukta çok çocuk beyinlide çok ne büyüge nede küçüge saygı var öyle bi ortamda sayğıda olmaz sevgide sadece diyecegim tek kelime var.......
DÖNÜNDE Bİ ARKANIZA BAKIN SANAL Bİ OYUNDAKİ TUŞLARA BASARAK BEN İMPARATORUM EN GÜÇLÜ LONCAYIM DEMEKLE GEMİ YÜRÜMÜYOR
Kesınlıkle katılıyorum saygı 0 oyundan da gectım hayat 0 bir şekil de ayakta kalma çabası daha fazlası değil..

-
- Sahaf Yardımcısı
Musti yazdı:lazkopatxxx yazdı:
Lafımın sana olmadıgını biliyorsun ben genelleme konustum genel konustum bu sayfaya yazdım cunku cesurlar loncasının lideri abim yok abiden ötedir reallerde kardeşim gibi gördügüm cok insan var ama bazıları aklınca konuyu kışkırttıgımı sanıyor ya hayrete düşüyorum sayfayı kirletme açtıgım konulara yorum yazma falan gibibaktım bos bi mesele için tartışılıyor bi konuya deginmek istedim o kadar ben oyunuda bıraktım karakterleride sildim niye mi hastalıgımdan dolayı sırf milletle tartışmamak coluk cocukla ugraşmamak ve stres olmamak için
Yinede söylüyorum bu oyun sanaldan ibarettir kalp kırmaya hiç gerek yok birini birinden üstün görmenin hiç geregi yok
lafının bana olmadıgını elbet biliyorum. Sen su oyunda tanıdım adam gibi adamların başında gelenlerden birisin... bi oyun için kimsenin kalbi kırılmasın bunu bende isterim... oyunu bırakmısın ya cok iyi etmişin
Çarlar :
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
LaZKoPaTHxXx= 49-->Büyü
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
BıLdıgınız Gıbı Arz KıLanı Herzaman oLdugu Gıbı Gozu Tokdu Ve Kadım Gorevını Hıc Umursamıyor Hatta Kadıma Uramaz oLmusLardı Ancak Son ZamanLarda Arz KıLanı Hakkında YorumLanan KeLımeLere Dayanamaz oLdu Ve Sabrımızın bıttıgını bugun Bırkez Daha Ortaya Koyduk Yapmayın Etmeyın Kesemezsınız DedıLer Ne OLdu.? Arz kıLanı 7cı Kez Yatırdı Ve Okadar Cok denenmeLere Ramen BıLe DeyıLken Ve Ittıfak Loncası UyeLerının Bırcogu Kadımı ıLk Defa Gorurken. ıLk ASamada 1 Kez Denenmek Amacı GıdıLen Kadıma 9 Canda Kacırmısdık. Ve Taktıgını GeLıstırmek Istedık 2.cı Denenmede Bınevı Kesme AmacLı Gıtmısken Tank Gurubundakı Savascının Dusmesı Bızı HayaL KırıkLıgına Ugratmısdı Ancak Kadromuzu Daha DısıpLınLı Bır HaLde DuzenLeyıp Kadıma 3cu Sansı Vermemeyı KararLastırdık Ve Sonunda Basardık Ve Sayımız Okadar Az Iken.Bu CaLısmada Emegı Gecen ReaL-Denız-CesurLar Ve Godfery LoncaLarına ReaL Loncası Adına TskLerımı Sunuyorum Bu Ittıfakın BasLı Basınca Dogru OLdugunu Ve Cok Soz Getırecegını SoyLemısdık ve OyLede oLdu Ve Ittıfak LoncaLarı 2cı Gorev Icın HazırLıkLarına BasLadı. Bu Kadım Ve Baska Bır GOrev OLabıLır SımdıLık IzLemede KaLın Ve Bu ıLkdı Sanırım Son OLur.!
Arzlar Klanı 7.Kez Yatırdı Demişin Biz Gittimizde 3 Kere İndirdik Zaten...O 7 Çoktan Aşıldı...
Ve Artık Kadim Olayı Kalktı 10 - 15 M Na Satılıyo...Alan Yok...
Kesiminide Biz Aştık...Kasada Kadim Dolu
Arzlar Klanı 7.Kez Yatırdı Demişin Biz Gittimizde 3 Kere İndirdik Zaten...O 7 Çoktan Aşıldı...
Ve Artık Kadim Olayı Kalktı 10 - 15 M Na Satılıyo...Alan Yok...
Kesiminide Biz Aştık...Kasada Kadim Dolu

- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
MustubaLık Emın OL Ben Senın Oyuna Nezaman basLadıgını ve Oyunda Netur Bır GEcmısın OLdugunu Iyı BıLıyorum .Korkux Adı BıseyLer Anımsatır Sanırım .Ve Ben Kımın Ne OLdugunu Cok Iyı bıLıyorum Konuya Bundan Sonra OLumsuz Cevab VerenLere Tek KeLıme DahıLınde buLunmıcam Mumkunse Bırdaha Konuma Yorum Yapmayın Sabrımın SınırLarı OLarak Son Yorumumdur. Mumkunse.Musti yazdı:Lafı dogru anlamda anlayabilen varmış demekki sen kimin sözcüsüsün ki gözüm 3 gün önce girdigin ve ittifak oldugun loncalarda ben 2008 den beri vardım ve emin olki beni senden iyi tanıyorlar ne demek istediğimide çok iyi anlamışlardırKabusxbaskan yazdı:Nedenben yazdı:Yurumuyen Gemıyı HerturLu Yuruturuz Rahat OL Sen OkMusti yazdı:Merhabalar
DÖNÜNDE Bİ ARKANIZA BAKIN SANAL Bİ OYUNDAKİ TUŞLARA BASARAK BEN İMPARATORUM EN GÜÇLÜ LONCAYIM DEMEKLE GEMİ YÜRÜMÜYOR![]()
Su gemiyi filan gec orda adam sana
dogru sekilde bir mecazi soylemde bulunmus
sana karsı degil size karsı degil
buranın sanaldan oyundan ibaret oldugunu soylemesidir
üstünüze neden alınıyorsunuz
benim adıma acılan konular adıma soylenenen seyler vs olaylarda dahi ben bu kadar tepki vermezken
size kalkmıs diyorki bu durumdan faydalanmak yerine bazı seyleri ornek almak lazımdır diyor iken
sen kalkıo bu sekilde konusuyorsun
ne bu sekilde bir muhabbet olur neyde dostluk ortamı oluşur
demek istedigimi anlamanı umarım cunku
anlamadıgın kişi benim kadim dostumdur
kabusxmusti sanada o sekilde birşey yazmadı
sana degil senle olan seninle olmayan herkez icin yazdı genel birşey soyledi
kendisinden ornek alarak kendisi yaşayarak bir mütavazi ornegi sergiledi ve yazdı..
iyi forumlar dilerim
konuyu kirletmek oyunda bazı şeyleri engellemek gibi bi niyetim olsaydı 6 aydır oyunu bırakmazdım