Merhaba ,
Arkadaşalar aramızda İzmirli kimler var eğer çok kişiysek bir buluşma planlamak istiyorum.Mksak uhabbet kafa dağıtmak ve daha sıkı dostluklar edinmek.İzmirli olan arkadaşlar buraya karakterlerinin ismini ve nerede oturduklarını yazsın.
ALLAH KAFKAFLILARI AFFETMEZ
ALAYINA İSTAN ÖLÜMÜNE GÖZTEPE
İzmiR.""
- Nightwalker
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: İzmiR.""
İzmirlilerle buluşma talep ediyosun altına Anti KAF KAF SLOGANI koyuyorsun ben Karşıyakalıyım,değil senle buluşmak yolda görsem selam bile vermem sen şunun adına Göztepeliler buluşması desen daha iyi olur
Bize Her Yer KARŞIYAKA
Bize Her Yer KARŞIYAKA

Lodos Asteğmen Nıghtwalker
LODOS KUKLACI KOMUTANLIĞI
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
ßen izmirLiyim. qeLmek isterim.
ama harbiDen şu cümLen yanLış oLmuş. '' ALLAH KAFKAFLILARI AFFETMEZ
ALAYINA İSTAN ÖLÜMÜNE GÖZTEPE ''
onLar kabuL etsede etmesede izmirLiLer.
- Nightwalker
- İskele Babası
Ben Söyliceğimi söyledim işte kardeşim gitsin kendi taraftarıyla buluşsun sonra taşlardan kale yapsınlar orda top oynasınlar.Hiç Bir Karşıyakalınında O buluşmaya Geleceğini Zannetmiyorum.Siz Ortamınızı Yapın.kaBocNn yazdı: ßen izmirLiyim. qeLmek isterim.
Uyandırayım Tam 35 değiliz 35½ Bize her yol İZMİR Her Yer KARŞIYAKA...

Lodos Asteğmen Nıghtwalker
LODOS KUKLACI KOMUTANLIĞI
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
malama Sen Kimsin Ki Karşıyaka'ya Laf Atıyorsun ? Zaten Nightwalkerin Dediği Gibi Hiçbir Karşıyakalı Gelmez Kendiniz Yaparsınız. ''Tek Aşk KARŞIYAKA Tek Kardeş KARAGÜMRÜK Tek Dost ANKARAGÜCÜ''
Öncelikle bir izmirli olarak ve büyügünüz olarak göztepe ve karşıyaka çekişmelerini futfol sahalarında görmek isterim,yazılarınızdan anladığım kadarıyla hepiniz genç arkadaşlarsınız tuttugunuz takımlara saygı duyarım 2 side güzide izmir takımlarından,bizim zamanımızda kavga vardıda yokduda maçdan sonra alsançakda muhabbet ederdik nargile içerdik,ne yazıkki artık kalp rahatsızlıgından dolayı maçları yasakladım kendime,sizlerden ricam fanatijimi ileri boyutlara ğötürmemeniz bu arada sarı kırmızı renkler galatasarayı temsil ediyor tüm fenerbahcelileri tebrik ediyorum saygılarımla hep mutlu kalın
Aguila - Atılay - Altay - Aguilae
TEK YÜREK TEK VATAN TEK BAYRAK
TEK YÜREK TEK VATAN TEK BAYRAK
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Sayın arkadaşlar hepinizden özür diliyorum öncelikle.Konuyu açan ben değilim yeğenim.Bunun için de oyundan 1 hafta uzaklaştırma cezası aldı benden.Bu saçmalık için tekrar hepinizden özür diliyorum.Hepbirlikte bir İZMİR...
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca