O Arkadaşlarınızın isimlerini yazarken çok düşündünüz mü ?
Savaşçı: Xukalaxrayk = Vs attım muazzam fark ile kazandı tekrar tebrik ederim .
Şifacı: Kindar Er Meydanında Kudretimi bitiren tek şifacı .
Büyücü: şuana kadar iyi büyücü görmedim , herkes fiziksel dizen büyücüye en iyi der fakat benim icin Meranda iyi büyücü yok . 1 parça eşyam kaldı onuda tamamladıgımda Meranda iyiyim diyen büyücülerin karşısına çıkmayı planlıyorum.
Bilge+Cevriye Eldiven üreten/Satan Oyunda /F Şerruhhhh Lütfen !
Meranın En Güclü 5 sifasi 5 Savascısı 5 bUyucusunu yazın.
Re: Meranın En Güclü 5 sifasi 5 Savascısı 5 bUyucusunu yazın.
Şerruh seni İtemsizde yenerim öenmli olan bilgi ; ) item etkisi var fakat strateji ön planda
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
Savascılar Baskentlii , Zamanxkoruyucusu , Zamanxsavascısı
Buyuculer : meranda ısteyıpte kesmedıgım buyucu olamıstır bence yazmaya gerek yok
Şifacı Akıncılarxwaxxi , Zamanxvakti ,
zaten meranda ben baskentlıden belalı gormedım ılk buyucu oynuyodum onun yuzunden buyucu oynamıyorum artık savascımıda kesıyo ama kendı bu aralar oyunda pek görünmüyo Zamanx loncasıysa taktıkle alıyo ws yı sıfacı arkdaslarda taktık oynadıkları ıcın begenıyorum bence platini, legent ,ghost,gokoso, vs hepsı hıkyaye ben baskentlının ws de platınının 2m alıdıgınıda gordm gokosoya ws dedı gokoso cewap vermedı bence kendıne guvenen bırı bu yonu benı cok etkıledı ve bence meranın en kral oyuncu dıyebılırım
Asiteamxking
Buyuculer : meranda ısteyıpte kesmedıgım buyucu olamıstır bence yazmaya gerek yok
zaten meranda ben baskentlıden belalı gormedım ılk buyucu oynuyodum onun yuzunden buyucu oynamıyorum artık savascımıda kesıyo ama kendı bu aralar oyunda pek görünmüyo Zamanx loncasıysa taktıkle alıyo ws yı sıfacı arkdaslarda taktık oynadıkları ıcın begenıyorum bence platini, legent ,ghost,gokoso, vs hepsı hıkyaye ben baskentlının ws de platınının 2m alıdıgınıda gordm gokosoya ws dedı gokoso cewap vermedı bence kendıne guvenen bırı bu yonu benı cok etkıledı ve bence meranın en kral oyuncu dıyebılırım
Asiteamxking
~~ AtarLı Meranın Giderli Loncası ~~
ZaMaNxTeaM !
ZamanxVaKti
ZaMaNxTeaM !
ZamanxVaKti

- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
bunu yazmicaktım ama yazmak zorunda kaldım siz fiziksel her zaman vsde iyidir geyiği yapıyorsunuzda ben buzken senle vs atmıştık niye yenilmiştin?Kskxmage yazdı:Şerruh seni İtemsizde yenerim öenmli olan bilgi ; ) item etkisi var fakat strateji ön planda
xaeon
seni oyuna fındık fıstık diye mi aldılar yazdığı isimlere bakserkann yazdı:Savascılar Baskentlii , Zamanxkoruyucusu , Zamanxsavascısı
Asiteamxking
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
fiziksel buz yada elektrik dizmeniz fark etmez, önemli olan karşınıza çıkacak kişinin kendini neye hazırladığı bu da biraz şans birazda tecrübe demektir. her zaman yenemezsin mutlaka birine yenilirsin mükemmel die bir şey yok çünkü çeşit çok.
Kitana
Kitana

Artık çarım yoq.
aldınızmı cevabınızı xDCyberr yazdı:fiziksel buz yada elektrik dizmeniz fark etmez, önemli olan karşınıza çıkacak kişinin kendini neye hazırladığı bu da biraz şans birazda tecrübe demektir. her zaman yenemezsin mutlaka birine yenilirsin mükemmel die bir şey yok çünkü çeşit çok.
Kitana
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
ne diyon ya illa seni yazmak zorunda deilim sn 42 lwlken ben 38 lwlken yeniodum seni unutma kendimide yazabilirdim ama yazmadm çünkü kendimi övmüyorum...Myrmidon yazdı:meranda savaşçı görmedinmi yazıııkkkPerfectmagician yazdı:Savaşçı:Choosensxblond-Moonwalk-Soulofxceza-Kholpashalixsrpl
Büyücü:Chembers-Şerruhhhhhh-Kutuplarda-Kskmage
Şifacı:Samilbeyy-Deathxmortall-Megaşifa
çok üzüldüm valla ya
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
o değil de o sıraladıklarından birini yensem beni yazcanmı
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
nereye yendin ya elbet öldürmüşsündür,ama ws vermemPetcarar yazdı:bunu yazmicaktım ama yazmak zorunda kaldım siz fiziksel her zaman vsde iyidir geyiği yapıyorsunuzda ben buzken senle vs atmıştık niye yenilmiştin?Kskxmage yazdı:Şerruh seni İtemsizde yenerim öenmli olan bilgi ; ) item etkisi var fakat strateji ön planda
xaeon
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc