ikvm yazdı:kskkkkkkkk hadiiiiiiiii anladın sn![]()
o kadaR caR varRKı arIYorM sen oRda kaL
CyBeRxLe0o0o0o yazdı:olm o fake siteyi yapan kim bilmiyorum ama jonturklerden biri banada söyledi hırsızlık yapmam bilen bilir.maden programı da yoq.oyunda öyle biş yok atıyosun.
bnm işim orada zaten acele etkskxgenclik yazdı:
o kadaR caR varRKı arIYorM sen oRda kaLanladn sn :mrgreen:
kskxgenclik yazdı:CyBeRxLe0o0o0o yazdı:olm o fake siteyi yapan kim bilmiyorum ama jonturklerden biri banada söyledi hırsızlık yapmam bilen bilir.maden programı da yoq.oyunda öyle biş yok atıyosun.
Cocugun kuyRuguna bastım HEHEHEEH BÖBÜRLENDE VELED :mrgreen: :mrgreen:
lan farklı farklı üyelikler açınca bişi mi değişiyo ? birilerini inandırmaya mı çalışıyorsun fake site açtıgıma ama merak etme kimse inanmaz senin aptalca konuşmalarına...sananeLanxD yazdı::twisted: HAYlET FAKE SİTELER DAGITIYON SUS
lan get sen kimsin isim ver ben dünkü bogmuşum 39 lardada burdaydım isim ver ksk deilsin got korkusu başa bela tabi veremezsin nickiniiisananeLanxD yazdı::mrgreen:
CyBeRxLe0o0o0o yazdı:lan farklı farklı üyelikler açınca bişi mi değişiyo ? birilerini inandırmaya mı çalışıyorsun fake site açtıgıma ama merak etme kimse inanmaz senin aptalca konuşmalarına...sananeLanxD yazdı::twisted: HAYlET FAKE SİTELER DAGITIYON SUS
oLm sen kimsin Lan dünkü #@!? amq adam oLbebe ya soymus miLLeti foto koyuyoR :mrgreen: heLaL la benim anca 655 milYOnum oLdu şeref sözü
CyBeRxLe0o0o0o yazdı:lan get sen kimsin isim ver ben dünkü bogmuşum 39 lardada burdaydım isim ver ksk deilsin got korkusu başa bela tabi veremezsin nickiniiisananeLanxD yazdı::mrgreen:
CyBeRxLe0o0o0o yazdı:lan farklı farklı üyelikler açınca bişi mi değişiyo ? birilerini inandırmaya mı çalışıyorsun fake site açtıgıma ama merak etme kimse inanmaz senin aptalca konuşmalarına...sananeLanxD yazdı::twisted: HAYlET FAKE SİTELER DAGITIYON SUS
oLm sen kimsin Lan dünkü #@!? amq adam oLbebe ya soymus miLLeti foto koyuyoR :mrgreen: heLaL la benim anca 655 milYOnum oLdu şeref sözü