sensitivegirl ıcerı plss bakın

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: sensitivegirl ıcerı plss bakın

Mesaj gönderen buse24buse »

Ya Su Kskxizmir slağını galeye almayın olsa olsa 10 veya 11 yaşında bı çocuk
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XJoKeRxX »

sensitive yazdı:Ardaşlar bundan 5 6 ya once kp aclıgı ettım etmedım demıyorum ......

oyunda bana sınır olanda var benı sevende var .....

bana sınır olanlarla bı konusalım aramızdakı sıkıntıyı çözelım dıyorum... eger bana sınır olan ve aramızdakı tatsızlıgı kaldıracak olan varsa buraya yazzın veya benı oyunda bulsun aramızdakı tatsızlıga bı son verelım luTfen !!!!! bazı kendını bılmezler var su aRalar onlArdan TEk Rİcam Laf dınLesınler pls !!!!

Sensitivexgirll
Viktoriaxleyla

Haha Lan artık bu weLedin hakkında konusma wakti qeLdi..! Bu q*t LaLesi cazfigxsensetive denen mahLukun ta kendisidir. Ezme kp kasanLara daLar 25 LwL carLarı keserdi. Sonra viktoria diye car acıp LodosLara yawsamaya basLadı item uqruna miLLetn aLtna yatardı neredeyse. LazoqLuna yani en yakın kankama yaLakaLık yaptı ama ne oLdu Laz buna sıktiri çekdi q*t qibi ortada kaLdı maL :D kendini bi #@!? sanan bu weLet asLnda bi s2m oLmaz bundan ha bu arada bunun bayan oLduqundanda emin oLmayn ;) ayrıca bu maL bir çok kişi iLe item için yaLakaLık yapmakLa beraber oyun için şerefini satmaktan çekinmeyen bir mahLukdur :) :D
Xjokerx-Ucube
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

buse24buse yazdı:Ya Su Kskxizmir slağını galeye almayın olsa olsa 10 veya 11 yaşında bı çocuk
Bu saLaqa qeLnce bu kızmı erkekmi beLLi deqiL harbi maLın tekdir :D forumda yazdıkLarını qörnce miLLetn yaşına Laf eder ama kendi yazdıkLarını hiç okumuyo her haLde IQ su düşük weLet seni :D Oyunda kendini önemLi bir kişiLik oLarak qösdermeye çaLıŞan bir maL ama sunucunun maskotu sadece :D :mrgreen: Komando demiştiya buna sunucunun manitası harbiden hakLı :D ona buna item para için yaLakaLık yapan weLet. En basit örneqini wereym Mecxarap (cem'e ) söyLemediqi demedqi Laf kaLmamıştı sonra cem bu maLLarı kesmeye basLaynca baktıki rahat wermiyo yaLakaLık yaparak barışmaya çaLışıyo abi çekiyo :D Lan buse şu kaç yıLLık ikv hayatmda iLk defa senn kadar maL birisini qördm :D MaL pLus aLmış böLqeden bir dk susmuyo saçma sapan şeyLer yazmış saLak :D iLk defa pLus aLmış herhaLde o yüzden :D LeyLa denen weLetLe özeL yerine böLqeden konuşuyoLarmış :D 1 hafta önce xllxsanalxlllx çarındayken qördmde böLqeden yazıLan saçmaLıkLarı dedm bu insanLar bu iki maLa nasıL katLanıyo :D Buse denen maL sen anca kendini reziL etmeye dewam et meshur oLucam diye iyice soytarı oLdu maL :D
Xjokerx-Ucube
sensitive
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sensitive »

ben kımseye ıtem ıcın yalakalık etmem oqe sen de olmayan tum ıtem bende vardır emın ol ordan m*l m*l laf atma en sınır oldugu msey bıraz adamsan hal ve harekerlerıne dıkat et bı erkek olarak sana yakısmıyo

benı bılen bıler Sen gıbı Gerızekalı arklarım olucagına 2 3 saglam ark olsun yeter SAzanlık etme demıstım ama laftan anlayan bırı olsan her konuyo atlamassın allahımın gerısı carını nıe sıldın başka bırı sılmıs olmasın ???? o carları he ? srl seni yalancı pslık senı defl su forumdan otme fazla bellemıs 3 laf başka bı b*k bıldıgın yokk !!! sende BEyın varmı kı ? merak etmeye baladım senın bu laflarını beyınsız bırı bıle etmez ama sen beyınsızden de otesın

GIT AİlenDen TERbıye AL onlar BEcerememıs bız veRızı AMA TERbıye Zamanla sonra Cocuk gıbı aglarsın !! en ıyısı aılen versın
Kullanıcı avatarı
XJoKeRxX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

sensitive yazdı:ben kımseye ıtem ıcın yalakalık etmem oqe sen de olmayan tum ıtem bende vardır emın ol ordan m*l m*l laf atma en sınır oldugu msey bıraz adamsan hal ve harekerlerıne dıkat et bı erkek olarak sana yakısmıyo

benı bılen bıler Sen gıbı Gerızekalı arklarım olucagına 2 3 saglam ark olsun yeter SAzanlık etme demıstım ama laftan anlayan bırı olsan her konuyo atlamassın allahımın gerısı carını nıe sıldın başka bırı sılmıs olmasın ???? o carları he ? srl seni yalancı pslık senı defl su forumdan otme fazla bellemıs 3 laf başka bı b*k bıldıgın yokk !!! sende BEyın varmı kı ? merak etmeye baladım senın bu laflarını beyınsız bırı bıle etmez ama sen beyınsızden de otesın

GIT AİlenDen TERbıye AL onlar BEcerememıs bız veRızı AMA TERbıye Zamanla sonra Cocuk gıbı aglarsın !! en ıyısı aılen versın
Haha GerizekaLı ya kızda anLama kabiLiyeti 0 :D LazoqLuna yaptıqın yaLakaLık sonuç wermedi diye qocunma ;) Laz sana ne dedi :D LeyLa Jokere karşı yanLışın oLmasn iLk önce seni siLerim arkadaşımı bi kız uqruna satmam. :D sende aynen qöt qibi kaLdın o An ;) Gerçi aynı şeyide ben Laz (Gökhan ) için yaparım. DostLuk budur. Senin dostLuqunsa item uqruna başKaLarına yaLakaLık yapmak :D SöyLe bana o itemLerin hanqisini hakknLa kazandın? Gerçi qene eziqsin qeL bi ara qireym 1 LwL çara da sana bi para we item qösderisi yapayım. Ben hiç bi zaman kimseye param weya itemLe hawa atmadm hep 1 LwL carda duruyodu kmseyLede ws atmadm su qune kadar cunku ben oyuna arkadaşLar için qiriyodum. Ne bir qün qörqüsüzLer qibi (yani senin qibi ) öwündüm nede hawa attım. Bu oyunda bana item weya para üzerinden Laf yapma emin oL her zaman dediqim qibi 0 dan başLasam qene seni ezerim. Neyse bu arada Kimin aiLesinin daha iyi terbiye werdiqi beLLi :D Senin aiLen bayağı iyi terbiye wermişki item uqruna iki erkeqin diLine sakız oLabiLiyosun. Bak sana bi Laf söyLüyorum kuLaqına küpe oLsun kısaca özetLeyeyim. :D

qötüne nazar Boncuqu takda ekmek teknene nazar deqmeSin.... ;)
Xjokerx-Ucube

“Genel Sohbet” sayfasına dön