Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)

Mesaj gönderen Godfatherx »

İstersem bir adamı bu oyunda kralda yaparım, paşada ve istersem bircok kolpaya oyunuda zindanda ederim edıyoruzda Biz nabza göre şerbet verenlerdeniz Laf kulağıma gelirse, laf getirenin kulağını keser, lafı çıkartana yediririm sozumun ustune soz ıstemem Nıckı bellı olmayan sahıs Mod yok...Baba yorgun fazla dıdı bıdı yapma evlat artık :twisted:
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

Ergenekon yıkılırsa ben yine kral yaparım onu beyler rahat olun boşuna Tacsızkral deyiliz siz merak etmeyin ben varken kimse kendi başına kral olamaz olsada fazla yaşamaz özgün bana yamuk yapsa özgünüde yaşatmam tıpkı Aspawa karektersizine yaptığım gibi onada mod yok artık kimse tutamaz beni bu oyunda kralda benim imparatorda benim ölümsüzliderde benim sözümün üstüne laf atacak adamında dilini keser tavşanlara yediririm gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

detaylar aynadır farkı yansıtır .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz bu oyundakı tahtımız... Baba en guzel lafı soyledı artık ne desek bosa baba yorgun baba gider yol alın kolpalar :twisted:
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re:

Tacsiz yazdı:Ergenekon yıkılırsa ben yine kral yaparım onu beyler rahat olun boşuna Tacsızkral deyiliz siz merak etmeyin ben varken kimse kendi başına kral olamaz olsada fazla yaşamaz özgün bana yamuk yapsa özgünüde yaşatmam tıpkı Aspawa karektersizine yaptığım gibi onada mod yok artık kimse tutamaz beni bu oyunda kralda benim imparatorda benim ölümsüzliderde benim sözümün üstüne laf atacak adamında dilini keser tavşanlara yediririm gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;)
yegen hayırdır sen neden Cevdetle kustun ben durumu anlamadım sorun nedır yanı bana biri acıklık getırsın..
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Re:

Mesaj gönderen Tacsiz »

Godfatherx yazdı:
Tacsiz yazdı:Ergenekon yıkılırsa ben yine kral yaparım onu beyler rahat olun boşuna Tacsızkral deyiliz siz merak etmeyin ben varken kimse kendi başına kral olamaz olsada fazla yaşamaz özgün bana yamuk yapsa özgünüde yaşatmam tıpkı Aspawa karektersizine yaptığım gibi onada mod yok artık kimse tutamaz beni bu oyunda kralda benim imparatorda benim ölümsüzliderde benim sözümün üstüne laf atacak adamında dilini keser tavşanlara yediririm gözlerinizden öperim ;) iyi formlar ;)
yegen hayırdır sen neden Cevdetle kustun ben durumu anlamadım sorun nedır yanı bana biri acıklık getırsın..
fakında deyilmisin kanka velet plus aldı diye kendini kral sandı ne beni ne seni ne keremi nede yusufu takıyor kendini kral sandı velet bende buna dur dedim mod yok dedim sustu velet sıkıyorsa moda girsin benim olduğum yerde o moda giremez
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Re:

Tacsiz yazdı:
Godfatherx yazdı:
fakında deyilmisin kanka velet plus aldı diye kendini kral sandı ne beni ne seni ne keremi nede yusufu takıyor kendini kral sandı velet bende buna dur dedim mod yok dedim sustu velet sıkıyorsa moda girsin benim olduğum yerde o moda giremez
la olum oyuna gelmeyın su oyunda cevdet ole bırsey yapmaz ama msn gec bır ara topluca konusalım bızkılerle cunkı hat safayı astı durum ben telefonda konustum kendısı ıle duruma el atmamı soyledı halldıcez hepsını knk oyuna ben bu oyunda 1defa geldım Godfatherr hey be allahına kurban o carımız yalan oldu 2.defa gelmeyelım hernese halletcez bu konuyu ...
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bizi biz yapan değerı kaybetmeyhelım bu oyunda yoksa ne olcaği belli dun sancağa ındım bızızm ekıbın yarısı baskasına saldırıyor sancakta yarısı karsı taraftan bana sen nıye dalmıyorsun dıyorlar ben bırıne dalsam herkez ona dalacak cekıldım kenara sonra sende afta tafra fln herseyın bır sırası var knk neyse gordugun gıbı son durum ortada
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

off özgün offf kim taktı sana bu at gözlüklerini anlamıyom adamlar senin arkandan gider yapıyorlar Dertxtüccarı diyor sen yokken kral oymuş eğer böyleyse acıyorum sana ve diğerlerine anla artık milelt gider yapıyor arkandan ben engel olmaya çalışıyom gider yapanlara bu arada hürrem dedi bana bu gece Mrsxdegraseusmu neydi adamı var ya çaldırmış onu inanmayın diyordu
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Godfatherx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ee krallar mekana ındımı cakallar bır adım gerı gıder bız geldıkmı ortalık susar bu 1.si 2.si kım neyı caldırmıs anlamadım ben enesım rahat ol neyın kıme hızmet ettgı değil kımın neye hızmet ettını cozduk artık bu oyunda baba yoruluyor bu ıslerle artık zatenn bu ara ıs temposuda yukseldı oyunada gıremıyorum fazla
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Tacsiz »

Godfatherx yazdı:ee krallar mekana ındımı cakallar bır adım gerı gıder bız geldıkmı ortalık susar bu 1.si 2.si kım neyı caldırmıs anlamadım ben enesım rahat ol neyın kıme hızmet ettgı değil kımın neye hızmet ettını cozduk artık bu oyunda baba yoruluyor bu ıslerle artık zatenn bu ara ıs temposuda yukseldı oyunada gıremıyorum fazla
hürrem yokmu len o Mrsx diye adamı vardıya onu çaldırmış saftirik
Resim
Resim
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön