İKV YE BİR EL ATSİNLAR
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
İKV YE BİR EL ATSİNLAR
MERHABA İKV DE SON ZAMANLARDA HIRSIZLİK ,ÜYELİK ÇALİNMASİ,HİLE İLE MADEN ÇEEKİLMESİ,KÜFÜR ARGO,GİBİ OLAYLAR NEDENİYLE İKV İYİCENE BOZULDU İKV YE ÖNEM VERMİYOLAR PUSULA DİYE BİR PROGRAM VAR Dİ MEVLÜT DİNÇ ORDA KONUK TU İKV DEN AZ Bİ BÖLÜM BAHSETDİLER ODA 1 DAKKA ONUN BAHSEDİLİRKENDE İKV 29 LVKEN Kİ FRAGMANİNİ KOYDULAR TELEVİZYONA
VARYA BU OYUNA Bİ SÜRÜ YÖNETİCİ ALSİNLAR Bİ SÜRÜ PARA DÖKSÜNLER YÖNETİCİLER İKV SORUNLARİNİ HALLETSİNLER İKV Yİ ÇOK GÜZEL .GÜZEL FRAGMANLARLA HER TARAFA YAYSALAR OYUNU BİRAKANLAR OYUNA GERİ DÖNER OYUN OYNAYANLAR ARTAR EĞER ÖĞRENCİYSENİZ SİNİFA İKV OYNAYANLAR DEDİNİZ ZAMAN ÇOĞU KİŞİ OYNUYORUM DER. HER GÜN YÖNETİCİLER OYUNDA OLUR ONLARİN SORULARİNİ SORUNLARİNİ PAYLAŞİRLAR İKV DE ÇOK SAYİDA SUNUCU AÇİLİR SOBEE PARAYA PARA DEMEZ ÇÜNKÜ İKV SÜPER BİR OYUN POTANSİYELİ VAR TÜRKİYEDE YANLİŞİM VARSA SÖYLEYİN :ugeek:
Re: İKV YE BİR EL ATSİNLAR
Sen onu bunu bırak ta Cem Yılmaz'ın öğrencilik yaptığı TTNet reklamlarında, öğrencilerden bir tanesi İstanbul Kıyamet Vakti'nde de yardımcı oluyor, Hocam." diyip TTNet'i överken bizim oyuna vurgu yapsın. Anka(Çok Kalabalık) yazmassa ben de bir şey bilmiyorum. :lol:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Yazımı İKV destekte öneri olarak bildirdim. Bir bakarsın olur, belli olmaz.complex yazdı:Sen onu bunu bırak ta Cem Yılmaz'ın öğrencilik yaptığı TTNet reklamlarında, öğrencilerden bir tanesi İstanbul Kıyamet Vakti'nde de yardımcı oluyor, Hocam." diyip TTNet'i överken bizim oyuna vurgu yapsın. Anka(Çok Kalabalık) yazmassa ben de bir şey bilmiyorum. :lol:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

doğru ağa çok haklisin yeraltina bi iniyo muşun bölge ve klana bi sürü yazi yaziyolar miş klan şavaşlari er meydani şavaşlari başlar eğer öyle birşey olursa ankada başlarsam bölgeye [plus karizma alinir yazarim] yanlişlikla normal bi sunucu sanarim ankayi :lol:complex yazdı:Sen onu bunu bırak ta Cem Yılmaz'ın öğrencilik yaptığı TTNet reklamlarında, öğrencilerden bir tanesi İstanbul Kıyamet Vakti'nde de yardımcı oluyor, Hocam." diyip TTNet'i överken bizim oyuna vurgu yapsın. Anka(Çok Kalabalık) yazmassa ben de bir şey bilmiyorum. :lol:
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

inşallah olmazsa sobee binasini taşlariz :twisted: :twisted: :lol: :lol:complex yazdı:Yazımı İKV destekte öneri olarak bildirdim. Bir bakarsın olur, belli olmaz.complex yazdı:Sen onu bunu bırak ta Cem Yılmaz'ın öğrencilik yaptığı TTNet reklamlarında, öğrencilerden bir tanesi İstanbul Kıyamet Vakti'nde de yardımcı oluyor, Hocam." diyip TTNet'i överken bizim oyuna vurgu yapsın. Anka(Çok Kalabalık) yazmassa ben de bir şey bilmiyorum. :lol:![]()
Zor olsa da dediklerini anladım sanırım. Diyorsun ki:recepivedikx yazdı:doğru ağa çok haklisin yeraltina bi iniyo muşun bölge ve klana bi sürü yazi yaziyolar miş klan şavaşlari er meydani şavaşlari başlar eğer öyle birşey olursa ankada başlarsam bölgeye [plus karizma alinir yazarim] yanlişlikla normal bi sunucu sanarim ankayi :lol:complex yazdı:Sen onu bunu bırak ta Cem Yılmaz'ın öğrencilik yaptığı TTNet reklamlarında, öğrencilerden bir tanesi İstanbul Kıyamet Vakti'nde de yardımcı oluyor, Hocam." diyip TTNet'i överken bizim oyuna vurgu yapsın. Anka(Çok Kalabalık) yazmassa ben de bir şey bilmiyorum. :lol:
:arrow: "Eğer bir gün Anka'da oyuna girersem, orada da Yeraltı Bölgesi tıklım tıklım olacağından dolayı çok şaşırırım ve normal bir sunucu zannedebilirim."
Böyle mi demek istedin?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

evtcomplex yazdı:Zor olsa da dediklerini anladım sanırım. Diyorsun ki:recepivedikx yazdı:doğru ağa çok haklisin yeraltina bi iniyo muşun bölge ve klana bi sürü yazi yaziyolar miş klan şavaşlari er meydani şavaşlari başlar eğer öyle birşey olursa ankada başlarsam bölgeye [plus karizma alinir yazarim] yanlişlikla normal bi sunucu sanarim ankayi :lol:complex yazdı:Sen onu bunu bırak ta Cem Yılmaz'ın öğrencilik yaptığı TTNet reklamlarında, öğrencilerden bir tanesi İstanbul Kıyamet Vakti'nde de yardımcı oluyor, Hocam." diyip TTNet'i överken bizim oyuna vurgu yapsın. Anka(Çok Kalabalık) yazmassa ben de bir şey bilmiyorum. :lol:
:arrow: "Eğer bir gün Anka'da oyuna girersem, orada da Yeraltı Bölgesi tıklım tıklım olacağından dolayı çok şaşırırım ve normal bir sunucu zannedebilirim."
Böyle mi demek istedin?