LONCA İMHA ÜYELERİ 18 .03 .2010
- omerfrkn1907
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- omerfrkn1907
- İskele Babası
Re: LONCA İMHA ÜYELERİ 18 .03 .2010
Hayırlı Uğurlu Olsun
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LONCA İMHA
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LONCA İMHA
UgLyJuLYa
DaiLyShaDee
AnkgücüxVenom
Stolen
”Yeryüzünde Sana En Uzak Nokta Aslında Sırtındır.” ( Kaybedenler Kulübü )
DaiLyShaDee
AnkgücüxVenom
Stolen
”Yeryüzünde Sana En Uzak Nokta Aslında Sırtındır.” ( Kaybedenler Kulübü )
- INFAZTEAMLAZZER
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Geniş bir lonca imiş
Ancak bu kadar kişi online olması biraz zor.İnfazlar,Çarşılar,Doğular,Yalnızlar vb. loncalar genelde en etkili loncalardır bildiğime göre en çok aktif çarşılarda herhalde.Neyse alakasız bir şey...Bu lonca ei olacakmış gibi
Başarılarınızın Devamını dilerim Hayırlı Olur İş İKV Halkına.
..... ????? .....
KAYIP KRAL ASİL KAN
Paşaxgueda --- Paşaxakslepios --- Paşaxorion
Paşaxgueda --- Paşaxakslepios --- Paşaxorion
- ahmetyusuf
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Öncelikle merhaba arkadaşlar
Bu işe başlamadan önce yanımdakilere sizi yarı yolda bırakabilirim demiştim. Yaklaşık 1 ay önce oyunu bıraktım bir çok arkadaşımdan helalik alamadan... Bütün dostlarım ve lonca arkadaşımlarım hakkınızı helal edin sizi yarı yolda bıraktığım için özür dilerim. Oyunda en yakın bildiğim Klasfurkan ve Sehzadextwobsqn kardeşlerim bu loncada oldukça İKV dünyasında en büyük bu lonca olacaktır...
Saygılarımla TEKRAR HAKKINIZI HELAL EDİN
Bu işe başlamadan önce yanımdakilere sizi yarı yolda bırakabilirim demiştim. Yaklaşık 1 ay önce oyunu bıraktım bir çok arkadaşımdan helalik alamadan... Bütün dostlarım ve lonca arkadaşımlarım hakkınızı helal edin sizi yarı yolda bıraktığım için özür dilerim. Oyunda en yakın bildiğim Klasfurkan ve Sehzadextwobsqn kardeşlerim bu loncada oldukça İKV dünyasında en büyük bu lonca olacaktır...
Saygılarımla TEKRAR HAKKINIZI HELAL EDİN
[img]http://img690.imageshack.us/img690/7276 ... amgrat.jpg[/im
sa arkadaşlar öncelikle aramızdan ayrılan kardeşim dostum kankam olan Ahmetyusuf oyunu bıraktıgı için çok üzgünüm umarım kızgınlıgı gecerde tekrardan aramıza dönmesini isterim kanka banada kızgın oldugunu biliyorum umarın sinirinlerin yatışmıştır bizi unutmadıgın içinde tşk kanka kısa zamanda seni tekrar aramızda görmek umudu ile bekliyorum
sa arkadaşlar öncelikle aramızdan ayrılan kardeşim dostum kankam olan Ahmetyusuf oyunu bıraktıgı için çok üzgünüm umarım kızgınlıgı gecerde tekrardan aramıza dönmesini isterim kanka banada kızgın oldugunu biliyorum umarın sinirinlerin yatışmıştır bizi unutmadıgın içinde tşk kanka kısa zamanda seni tekrar aramızda görmek umudu ile bekliyorum
KLASFURKAN Teşkilattan