Viktoriaxbuse viktoriaxleyla

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: Viktoriaxbuse viktoriaxleyla

Mesaj gönderen buse24buse »

1. ulubay Sana kemık atan yok 2.gökmen peşinde ben dolaşmıyordum gökmen benı çarıyodu 3.Ucube Kendıne guvenıosan gel ws

Viktoriaxbuse
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Byefsane »

ahah kıza bak ws diyo ml olduqunu bu kadar belli etme ya :lol: :lol:

ulubay
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

buse24buse yazdı:1. ulubay Sana kemık atan yok 2.gökmen peşinde ben dolaşmıyordum gökmen benı çarıyodu 3.Ucube Kendıne guvenıosan gel ws

Viktoriaxbuse
Sunucuda yeniyim dedim fakat arkadaşın anlama problemi olduğu kanısına gerçekten vardım :) Ha çok ws istiyosan az bekle çarımı kasarım merak etme bende hırs ve azim çok ;) bunu yakında anlayacaksın :!: O zaman işde normal ws değil çar silmesine atarız arkadaşım rahat ol sen ;) Meranada ilk başladığımda böyle teklifler almıştım sonuçmu ne oldu araştır bakalım :) ama oradaki nicklerim farklı.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Bu arada forumu bir tartışma aracı yerine oyunla ilgili bilgi alışverişi veya sosyal içerikli paylaşımlar doğrultusunda kullanmanı öneririm. Böylece senin ve forumu bizimle birlikte kulanan arakadaşlar için en iyisini yapmış olursun.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
theface
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen theface »

Ucube yazdı:
buse24buse yazdı:1. ulubay Sana kemık atan yok 2.gökmen peşinde ben dolaşmıyordum gökmen benı çarıyodu 3.Ucube Kendıne guvenıosan gel ws

Viktoriaxbuse
Sunucuda yeniyim dedim fakat arkadaşın anlama problemi olduğu kanısına gerçekten vardım :) Ha çok ws istiyosan az bekle çarımı kasarım merak etme bende hırs ve azim çok ;) bunu yakında anlayacaksın :!: O zaman işde normal ws değil çar silmesine atarız arkadaşım rahat ol sen ;) Meranada ilk başladığımda böyle teklifler almıştım sonuçmu ne oldu araştır bakalım :) ama oradaki nicklerim farklı.

Buse yeter artık lan çıktın loncadan bitti daha ne uzatıosun kapa çenini git kiminle oynaşıosan oynaş birdaha benm ve loncamdakilerin adını azına alma yoksa snn için iyi olmaz
Kullanıcı avatarı
theface
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen theface »

Kimseye ödücek lafım yok sen önce kendi ihanetlerini öde dengesiz insan lan feroo defesi sende hırbomusun nesin düne kadar bu kız sizin loncaya saydırıodu loncandaki adama demedi kalamdı şimdi bunu savunuosun sana şunusölim bu gün bana yarın sana ben bu kızı çok savundum bu hale geldi şimdi istediğin kadar savun kaç kişi dedi bu kızdan hyr gelmes bişe olmazbundna die seviglimi bile hiçe saydımama haklı olan onlarmışneyse bu kıza artık etiket gerekmior kimbilir dadava buna ne verdi bilinmezz ...

Kimseye Eywallahım yoq...Arkamdan SölenenLere karnım Tok...Bakıorumda bizi çekemyen çok

Facexfacex
sensitive
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sensitive »

1.ucube Sen maden Yenısın her olaya ATlama yha oqe ??? 2.gokmen senı adam sandım geldık loncana dedıler o lonca ıyı deıl gel ben yok dedım ulubay cagırdı kırmadım geldım ama sen gokmen en yakın arkıma Kotu Soz ettın :@:@ gıt once kıme
3. bu da burda bıter m4l m4l yorum yAzma @ !!!!!!
ne laf edıcegını ogren gel :@:@

Leylaaaaaaaaa !!!!!!!
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Hehe sunucuda yenıymış la ozan fazla ötmıcen Ve gökmen Rowx ben hiç bizamn saldırmadım tek komandoya dalmışımdır Ferroya sor benım hiç bi kötülümü görmüşmü :ugeek:
sensitive
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen sensitive »

bıde gokmen senın ıcın Dusman edındık senın ne halt oldugunu ogrendık sana ıyı oyunlar yeter ayrıldın bıttı loncadan @@@@@

Leyla !!
buse24buse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Leyla tama bu m4lların konularına cvp yazma Bide bu m4llar yuzunden Mecxarap +Rowxkomandoyla düşman olduk bu slk lar için deymezmış

Viktoriaxbuse

Bundansonra hiç birinizi tınlamıyom Hadin Bye bye Zamanı gelınce Tek tek görüşcez
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön