Ardaşlar bundan 5 6 ya once kp aclıgı ettım etmedım demıyorum ......
oyunda bana sınır olanda var benı sevende var .....
bana sınır olanlarla bı konusalım aramızdakı sıkıntıyı çözelım dıyorum... eger bana sınır olan ve aramızdakı tatsızlıgı kaldıracak olan varsa buraya yazzın veya benı oyunda bulsun aramızdakı tatsızlıga bı son verelım luTfen !!!!! bazı kendını bılmezler var su aRalar onlArdan TEk Rİcam Laf dınLesınler pls !!!!
Sensitivexgirll Viktoriaxleyla
sensitivegirl ıcerı plss bakın
Re: sensitivegirl ıcerı plss bakın
artık kp acLıgı ıle bı alakam yok kp aclıgı ederek dusman kazandım hep bundan sonra olmaz ole bırsey !!!!
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
hehe yha yuru gıt leyla allahın aşkına
özür diler gibi barışıosun
Viktoriaxbuse Spicexqrill
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
buse24buse yazdı:hehe yha yuru gıt leyla allahın aşkınaözür diler gibi barışıosun
Pardon da napıcaktı zaten hatasını anlamış özür dilemicekmiydi bide ne demek istediğini anlamadım :lol:
ulubay

+1 :lol: :lol:Byefsane yazdı:buse24buse yazdı:hehe yha yuru gıt leyla allahın aşkınaözür diler gibi barışıosun
Pardon da napıcaktı zaten hatasını anlamış özür dilemicekmiydi bide ne demek istediğini anlamadım :lol:
ulubay
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
-
- Sahaf Yardımcısı
Haklı olan leyla Özür dilemesine gerek yok yanı Kp açlı edene Bızde kp Aclı ederız bunu kafanıza kazıyın ...!!!
Viktoriaxbuse
Viktoriaxbuse
Sizin açlığınız neye olduğu bellii Rowxkomando sen haklıymışsın nan bu kız biraz şeymişbuse24buse yazdı:Haklı olan leyla Özür dilemesine gerek yok yanı Kp açlı edene Bızde kp Aclı ederız bunu kafanıza kazıyın ...!!!
Viktoriaxbuse
gökmen snn çokmu düzgün bir insansın konuşup duruorsun şu şöyleymiş bu böyleymiş kızlar çıktı die yapmadığınızı bırakmıosunuz forumda ettiğin hakaretlerin yanında oyundada ediosun maildende bumu erkekliğin kızlara küfür etmek tam sana göre zaten anca atıp tutarsınız neyse ne sanane senin bir yerinemi kaçtı bu kızların yaptıkları altı üstü bn o loncadan çıkmanızı istiyorum doğruyu yapın dedim onlarda doğru olanı yaptılar ok
bundan sonra gel bnmle muhattap ol loncadan çıkartan bnm bunuda kafana sok onlara deil gel bana laf at /öppppp

________________________________________________________________________________
-
- Sahaf Yardımcısı
Teşekkürler Benim Biricik arkadaşım ...!!!
Viktoriaxbuse
Viktoriaxbuse