ben size bunların kuyruğu sıkışınca gerçek yüzleri ortaya çıkacak demedim mi.Bunu buraya geldiğim lodos klanındayken ataların bana kafa tutmasıyla yaptığım bi toplantıda yönetim kuruluna söledim.Söledğim sözler;
Atax ler geldiğimiz sunuculardaki loncalara göre kat kat kötü bir lonca.Ayrıca yalan dolan ve yalakalıkla yüreyen aciz bir lonca.Ama kuyrukları sıkışınca gerçek yüzler ortaya çıkacak.
Aynen bu lafları loncama söledim ve arz klanında bölgedende sizinle savaşırken ''Ataların kuyruğu sıkışınca atacak iftira bulamıolar ve gittikce gerçek yaşlarının verdiği özveriyi sergiliyorlar.Yaşını büyük gösterebilirsin ama o yaşın verdiği olgunluğu asla bilemezsin.Hadi şimdi yol alın.Gittikce rezil oldunuz. Az susun bncede adam sanmaya devam etsinler.
Efelerxreis
1 Ata ws 2 efe :) ve sonuç :D
- Efelerxreis
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 1 Ata ws 2 efe :) ve sonuç :D
Efelerxreis yazdı:ben size bunların kuyruğu sıkışınca gerçek yüzleri ortaya çıkacak demedim mi.Bunu buraya geldiğim lodos klanındayken ataların bana kafa tutmasıyla yaptığım bi toplantıda yönetim kuruluna söledim.Söledğim sözler;
Atax ler geldiğimiz sunuculardaki loncalara göre kat kat kötü bir lonca.Ayrıca yalan dolan ve yalakalıkla yüreyen aciz bir lonca.Ama kuyrukları sıkışınca gerçek yüzler ortaya çıkacak.
Aynen bu lafları loncama söledim ve arz klanında bölgedende sizinle savaşırken ''Ataların kuyruğu sıkışınca atacak iftira bulamıolar ve gittikce gerçek yaşlarının verdiği özveriyi sergiliyorlar.Yaşını büyük gösterebilirsin ama o yaşın verdiği olgunluğu asla bilemezsin.Hadi şimdi yol alın.Gittikce rezil oldunuz. Az susun bncede adam sanmaya devam etsinler.
Efelerxreis
Git kardesine Adamlik ogret sen tanimadigin insanlara ahkam kesmeEfelerxreis yazdı:ben size bunların kuyruğu sıkışınca gerçek yüzleri ortaya çıkacak demedim mi.Bunu buraya geldiğim lodos klanındayken ataların bana kafa tutmasıyla yaptığım bi toplantıda yönetim kuruluna söledim.Söledğim sözler;
Efelerxreis
AteşSalih -- TERBİYECİ

len forumda ötme adresi verdim ben gelen gelsin vahit abiciğine söle

- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Efelerxreis dıyosun kı yaşını buyuk gosterıyolar falan fılan sende 24 yasındasın ama hale o yas olgunluguna gelememısın nedenı aynı konu Bana İFTİRA attın TILSIM sunucusunda ÇARIMI ÇALDI dıyeEfelerxreis yazdı:ben size bunların kuyruğu sıkışınca gerçek yüzleri ortaya çıkacak demedim mi.Bunu buraya geldiğim lodos klanındayken ataların bana kafa tutmasıyla yaptığım bi toplantıda yönetim kuruluna söledim.Söledğim sözler;
Efelerxreis

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
ultrax /alkış 
- Gokxyancy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün
baba Gök olunca olmuormuolcaytoo yazdı:Ön adı Atax olunca sonuç ortada tabi eline sağlık vahit abi
'' LaZpApAzZ '
- earlyblood03
- Cin Avcısı
Warrrrr oooooollll
Helal wahıt abım ellerıne saqlık..
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
-
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşım 1. resimde 1*2 kestıne ınanmıom Jugi ıle caosxcılgında orda çünkü yardım etmedıklerını bılemem ama 2. resimde kesmışın bunuda /alkış larım x)
Viktoriaxbuse
Viktoriaxbuse