Snn GibiLer Bir Bir Gitmeye BaşLadı Sende Çok Yüzsüzsün gitde KurtuLaLımmorukkelleci yazdı:hassan neree la
sen gitsen ben gitsem meranı kim sahiplencek üç beş çabulcu mega mı :mrgreen:
bir daha düşün
HASSASXKALP DEN VEDA
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HASSASXKALP DEN VEDA
[YaLNıZSavaŞÇII]
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
seni önden ben yollucam arkandan ben gitçemikvoyuncusu2008 yazdı:Snn GibiLer Bir Bir Gitmeye BaşLadı Sende Çok Yüzsüzsün gitde KurtuLaLımmorukkelleci yazdı:hassan neree la
sen gitsen ben gitsem meranı kim sahiplencek üç beş çabulcu mega mı :mrgreen:
bir daha düşün
lan sığıntı sen yokken biz sahipleniyoduk bu güzelim sunucuyu
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Hahahahaha Ben Yokken Sen Vardın He HerhaLde EmekLiyodun o AraLar Görmemişim Üstüne Basmışımdır BeLkidemorukkelleci yazdı:
seni önden ben yollucam arkandan ben gitçem
lan sığıntı sen yokken biz sahipleniyoduk bu güzelim sunucuyu
[YaLNıZSavaŞÇII]
ikvoyuncusu2008 yazdı:Hahahahaha Ben Yokken Sen Vardın He HerhaLde EmekLiyodun o AraLar Görmemişim Üstüne Basmışımdır BeLkidemorukkelleci yazdı:
seni önden ben yollucam arkandan ben gitçem
lan sığıntı sen yokken biz sahipleniyoduk bu güzelim sunucuyu![]()
![]()
![]()
.
lafı başka yerinden anlama doğru anla diycem sende anlama kabiliyeti olduğundna şüpheliyim
Bu dünyada aşkta yalan olmuşsa doğru olan ne kaldı_?
Hassa seni tanımıyorum ama meranda oynadığına göre meranda bi iki kişinin sözünden gocunulup küsüp gidilmiyceğini bilmiş olman lasımdı
Bu dünyada aşkta yalan olmuşsa doğru olan ne kaldı_?
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Hassasxkalp Öncelıkle Merhaba.Teşekkür edıyorum Benıde Guzel ınsanların arasına ekledığın ıcın fakat Şunları Şöylemeden gecmek ıstemedım.Arkadasım Bu Bır Sanal Oyun Platformudur.Amaç Paylaşımdır Zaten Oyunda Gruplar Klanlar Loncalar vs dıye surup gıtmektedır.Oyun içerisinde alışverısler hileler elbette olacaktır.sahte karakterler açıp senıde bızlerıde oyunda rahatsız etmek ısteyenler elbettekı çıkacaktır.bunlarla mucadele etmez susar her daim karakterlerımızı silersek onca gunler verdığımız pc basında zamanımızı (plus alarak) paramızı harcadığımızı dusunduğumuz emek verdığımız seylerı 1 anda sılmek bence zor.Oyun içerisinde elbettekı bayan arkadasınız olacak erkek arkadasınız olacak muhabbet edeceğiz.bu muhabbet esnasında bende yaşadım uyelığımı ısteyıp benı kasmasını söyleyenı yok gozluk ıcın sahte çar açtığımı vs..sen zekı bırısın boyle olur olmaz haksızlıklarla oyunu bırakırsan hayatta da bazı seylerden odun verır gıbı kaçarsan zayıflık anlamına gelır.ınanıyorum kı bırakmaz kaldığın yerden kımseyle muhattap olmadan veya dıledığın senın arzuladığın ınsanlarla muhabbet edıp oyunun tadınını çıkartırsın..Saygılarımla Bu cumlelerım şahsen sana olmayıp senın bızım ve bızler gıbı oyunda haksızlığa uğrayan arkadaslarımız ıcın yazdım.
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- hadise8787
- Cin Avcısı
Yolun açık olsun.. :
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
Hayırlısı olsun Mehmet ama boyle bır sebeple degılde sıkılıyorum dıye gıtmenı beklerdım ... Burası sanal oyun platformu boyle 3-5 kısının laf soylemesını takmıyacak hata bence duymayacaksın ...Saygılar...... SAMILBEY
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
YoLun açık oLsun . . . ReeL hayatta başarıLar , aeoL ...
Meran a hayırlı uğuylu olsun .. Hrsız , Düzenbaz , Camurcu ve aciz bir insanda daha kurtulduk ! Yolun acık olsun . . .

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !