ARKDAŞLAR 1 LWL ÇARLARA DİKKAT
ARKDAŞLAR 1 LWL ÇARLARA DİKKAT
Merhaba arkdaslar yenıden yapılanan ve kadrosunu guncelleyen Zamanx üyeleri adına 1lwl car açılarak gerek para ıtem gıbı materyaller istiyolar ayrıca loncamızın adını karalamak için oyundaki diğer karakterlere küfür edip rahatsız edici ve assalayıcı ifadelerde bulnuyolar bu olay sadece bizim değil tüm meranın sorunu yani uzun lafın kısası adımıza acılan 1 lwl carların yaptıgı olumlu ve veya olumsuz hiç bir davranısından sorumululuk kabul etmeyiz lonca kadromuz geçen konuda açıklandı merak edenler bakabilir ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
~~ AtarLı Meranın Giderli Loncası ~~
ZaMaNxTeaM !
ZamanxVaKti
ZaMaNxTeaM !
ZamanxVaKti

- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ARKDAŞLAR 1 LWL ÇARLARA DİKKAT
serkann yazdı:Merhaba arkdaslar yenıden yapılanan ve kadrosunu guncelleyen Zamanx üyeleri adına 1lwl car açılarak gerek para ıtem gıbı materyaller istiyolar ayrıca loncamızın adını karalamak için oyundaki diğer karakterlere küfür edip rahatsız edici ve assalayıcı ifadelerde bulnuyolar bu olay sadece bizim değil tüm meranın sorunu yani uzun lafın kısası adımıza acılan 1 lwl carların yaptıgı olumlu ve veya olumsuz hiç bir davranısından sorumululuk kabul etmeyiz lonca kadromuz geçen konuda açıklandı merak edenler bakabilir ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
katılıyorum car patlatan satıo bu sayede 1 lvl acıp parayı aktarıyo
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Ne yazık ki tüm meran'ın sorunu bu. Kimseye bir zararım dokunmadığı halde (en azından öyle olduğunu sanıyorum) benim bile adıma sahte charlar açıp item çalmaya çalışanlar oldu. klasik bir söz olacak ama birisi item veya benzeri materyal isterse önce arkadaş listenize ekleyin sonra veriyorsanız verin derim.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
kfat4 yazdı:Ne yazık ki tüm meran'ın sorunu bu. Kimseye bir zararım dokunmadığı halde (en azından öyle olduğunu sanıyorum) benim bile adıma sahte charlar açıp item çalmaya çalışanlar oldu. klasik bir söz olacak ama birisi item veya benzeri materyal isterse önce arkadaş listenize ekleyin sonra veriyorsanız verin derim.
EKLESEN COZUM MU PEKI KORLEG
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Eğer Arkadaşınızla Çok samimiyseniz Aranızda Bir parola oluşturun.Ve item Meteryal Bişey İstedğinde Ona Parolayı sorun bu kadar Basit

en güzeli kimseye item verme ne kimseye düşman olucak kadar uzak nede dost kalıcak kadar yakın durucaksın Sanalda kimseye Güvenilmez ..
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
GÜSELLLburhanabi yazdı:en güzeli kimseye item verme ne kimseye düşman olucak kadar uzak nede dost kalıcak kadar yakın durucaksın Sanalda kimseye Güvenilmez ..
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
ben arkadaşıma çarımı verdim onla kasıyoruz :mrgreen:
benim arkadaşım bu yüzden azdır ve seçilidir
benim arkadaşım bu yüzden azdır ve seçilidir
zeydan yazdı:Eğer Arkadaşınızla Çok samimiyseniz Aranızda Bir parola oluşturun.Ve item Meteryal Bişey İstedğinde Ona Parolayı sorun bu kadar Basit![]()
En iyi çözüm yollarından biri de budur.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Noktaxcigdem
- Sahaf Yardımcısı
zeydanın kafası calısıyorkfat4 yazdı:zeydan yazdı:Eğer Arkadaşınızla Çok samimiyseniz Aranızda Bir parola oluşturun.Ve item Meteryal Bişey İstedğinde Ona Parolayı sorun bu kadar Basit![]()
En iyi çözüm yollarından biri de budur.
zeydan oyun nasıl gıdıyor
DeSTaNxÇiqDeM