İnanmıyorum ya nasıl oluyor :| ALLAH'ın işine bak ya beklenmedik şeyler nasılda gelir inş. iyileşir.
Arkadaşlar lütfen yatmadan önce arkadaşımıza dua edelim bizim için değil sadeceALLAHrızası için
Vallahi Mustafa'yı çok seviyorum, benim eski loncamdan idi.Beni kırmazdı, her gördüğünde selam verirdi.Ama korkmayınALLAH bir bela verirse, bin deva verir.ALLAH'tan umut kesilmez.
Ayrıca TrapveFeatxrapmanxarkadaşlarımında duaları seninledir.Korkma Mustafa ALLAH'tan umut kesilmez, tevekkül et inş. birşeycik olmaz.
Dualarımız seninle, Rapkoliq, Trap ve Featxrapmanx
UmaRım Mustafa, aRkadaşımız kuRTuLuR. Kuklacı sunucusu 17 Yaşında biR gencini KaLp KRizi DoLayısıyLa kaybetti. MeRan kaybetmez İnş. Mustafa. Yüce Rabbim seninLe oLsun Seni TanımıyoR oLabiLiRim ama UmaRUm kuRTuLuRsun.
UmaRım Mustafa, aRkadaşımız kuRTuLuR. Kuklacı sunucusu 17 Yaşında biR gencini KaLp KRizi DoLayısıyLa kaybetti. MeRan kaybetmez İnş. Mustafa. Yüce Rabbim seninLe oLsun Seni TanımıyoR oLabiLiRim ama UmaRUm kuRTuLuRsun.
allah rahmet eylesın kuklayıcıdakı arkadsımıza ıns mustafa kurtulur
allah rahmet eylesın kuklayıcıdakı arkadsımıza ıns mustafa kurtulur
inş bizim dualarımızla kurtulcak bu arada zeydan hala gelişme yokmu :?:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...