Kestiğimiz boslardan hiç item düşmemesi hk.
- Galette
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
Re: Kestiğimiz boslardan hiç item düşmemesi hk.
Am1na çaktğm şakşakçıları nerede
ÇÜNKÜ BU AMMMMMMMMMM1NA ÇAKTIĞIMIN OYUNUNDA YILLARDIR İÇERDEN BİRİLERİ CEBİNE PARA SOKUYOR ORADAN BURADAN PARA SÖĞÜŞLÜYOR SEN BEN O BU ŞU OYUNA PARA VE EMEK VERİP BİR ŞEYLERE ÇABALARKEN BU S1KT1IĞIMIN NAMUSSUZLARI CEPLERİNİ DOLDURMAKLA MEŞGULDÜ HEPSİNİ CİMERE ŞİKAYET ETMEK GEREK SON 15 YIL BOYUNCA BU ŞİRKETTEN EKMEK YEMİŞ HERKESİN MASAK DENETİMİNE GİRMESİ GEREKİYOR XDDDDDDDDD
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Sansüre hayır bundan sonra sansürsüz küfür edebileceksiniz. İlgili ve gören kişilere duyurulur. Forumu yazan arkadaş " ZERO WIDTH SPACE" mevzusundan haberi olmadığı için hiç düşünememiş. Nedi bu "ZERO WIDTH SPACE", tam anlamıyla yazdığı gibi hiç genişliği olmayan bir boşluk. Bunun sayesinde sansürlü kelimenin başına sonuna veyahut ortasına bu boşluğu yapıştırırsanız bu forumdaki SİKİK sansürden kurtulmuş olursunuz.
Daha öncede başka birisi oyun içerisindeki SİKİK sansürü aşmanın yolunu göstermişti bu da forumda sansüre yakalanan kişilere bir nebze yardımcı olur. Yapacağınız işi sikeyim sayın olmayan yönetim ve yaptınız işi sikeyim geçmiş yönetim. Bre amklarım madem bu siktimin oyununa bakmayacaktınız o zaman kapatıp siktir olup gidin yok yere binlerce kişiye para yatırıp parasına çöktünüz aq.
Daha öncede başka birisi oyun içerisindeki SİKİK sansürü aşmanın yolunu göstermişti bu da forumda sansüre yakalanan kişilere bir nebze yardımcı olur. Yapacağınız işi sikeyim sayın olmayan yönetim ve yaptınız işi sikeyim geçmiş yönetim. Bre amklarım madem bu siktimin oyununa bakmayacaktınız o zaman kapatıp siktir olup gidin yok yere binlerce kişiye para yatırıp parasına çöktünüz aq.