Maziye özlem..
Maziye özlem..
Merhaba beyler, yaş oldu 30 düzenli bir iş evlilik ve bir çocuk derken yıllar geçmiş. Oyunu yıllardir oynamama rağmen garip bir şekilde kendimi ara sıra iş çıkışlarında Eminönünde buluyorum ve kulaklıkta ikv tema müzikleriyle dolanıyorum. Kimseyle konuşmadan hiç oturmadan 1-2 saat kadar mısır çarşısı arkalarından başlayıp dolanıyorum. Kendi kendime maziye bir özlem duyuyorum. Kimseye zararım yok sonra eve dönüyorum kaldığım yerden devam ediyorum. Ben mi sorunluyum ya da sorunum ne bilmiyorum. Sadece eskiden daha mı güzeldik ya da sadece çocukken mi güzel görüyorduk ? Kıyametin kıyısından yürüyenlere selam olsun..
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
Re: Maziye özlem..
burayı özel kılan da tam olarak bu hissettiklerin.fatihfb88 yazdı: ↑08 Eyl 2026 19:01 Merhaba beyler, yaş oldu 30 düzenli bir iş evlilik ve bir çocuk derken yıllar geçmiş. Oyunu yıllardir oynamama rağmen garip bir şekilde kendimi ara sıra iş çıkışlarında Eminönünde buluyorum ve kulaklıkta ikv tema müzikleriyle dolanıyorum. Kimseyle konuşmadan hiç oturmadan 1-2 saat kadar mısır çarşısı arkalarından başlayıp dolanıyorum. Kendi kendime maziye bir özlem duyuyorum. Kimseye zararım yok sonra eve dönüyorum kaldığım yerden devam ediyorum. Ben mi sorunluyum ya da sorunum ne bilmiyorum. Sadece eskiden daha mı güzeldik ya da sadece çocukken mi güzel görüyorduk ? Kıyametin kıyısından yürüyenlere selam olsun..
seninle birlikte aynı duyguları paylaşan kıyametin kıyısından yürüyen binlercesi var her şey silinip gitse de bu oyunun damağımızda bıraktığı tat bambaşka. bu yaşadıkların zamanla silikleşecek o yüzden ben mi sorunluyum gibi hastalıklı bir düşünceye hiç girme sadece tadını çıkar belki birkaç yıl sonra böyle bir oyun bile olmayacak..yaşadığın hissettiğin duyduğun her şey sana kârdır....selam olsun
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Var ol sen aga. EyvallahWindowss yazdı: ↑08 Eyl 2026 20:08burayı özel kılan da tam olarak bu hissettiklerin.fatihfb88 yazdı: ↑08 Eyl 2026 19:01 Merhaba beyler, yaş oldu 30 düzenli bir iş evlilik ve bir çocuk derken yıllar geçmiş. Oyunu yıllardir oynamama rağmen garip bir şekilde kendimi ara sıra iş çıkışlarında Eminönünde buluyorum ve kulaklıkta ikv tema müzikleriyle dolanıyorum. Kimseyle konuşmadan hiç oturmadan 1-2 saat kadar mısır çarşısı arkalarından başlayıp dolanıyorum. Kendi kendime maziye bir özlem duyuyorum. Kimseye zararım yok sonra eve dönüyorum kaldığım yerden devam ediyorum. Ben mi sorunluyum ya da sorunum ne bilmiyorum. Sadece eskiden daha mı güzeldik ya da sadece çocukken mi güzel görüyorduk ? Kıyametin kıyısından yürüyenlere selam olsun..
seninle birlikte aynı duyguları paylaşan kıyametin kıyısından yürüyen binlercesi var her şey silinip gitse de bu oyunun damağımızda bıraktığı tat bambaşka. bu yaşadıkların zamanla silikleşecek o yüzden ben mi sorunluyum gibi hastalıklı bir düşünceye hiç girme sadece tadını çıkar belki birkaç yıl sonra böyle bir oyun bile olmayacak..yaşadığın hissettiğin duyduğun her şey sana kârdır....selam olsun![]()
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
- Koygocuren
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
emre yücelen çok büyük adam gerçekten
Abim aynılarını biz de yapıyoruz, oyunun yarattığı hisler unutulmayacak kadar büyük. Yeraltı çıktığında bölgeyi keşfetmek, karacinlerden hidraya gitmek için neler çektik asla unutamayız. Ama gel gör ki oyunun geldiği noktada bunlar sadece anı, girip anılarını tazelemeye bile fırsat verecek bir ortam kalmadı. Oyun ne kadar süre ayakta kalır bilmiyorum ama ayakta kaldığı sürece forumda bu şekilde dertleşmeye devam edeceğiz işte.
oyun zaten öldü de umarım forum yaşamaya devam eder...ara sıra girip bi yoklarız selamlaşır sohbet ederizTOLGARDA yazdı: ↑10 Eyl 2026 01:46 Abim aynılarını biz de yapıyoruz, oyunun yarattığı hisler unutulmayacak kadar büyük. Yeraltı çıktığında bölgeyi keşfetmek, karacinlerden hidraya gitmek için neler çektik asla unutamayız. Ama gel gör ki oyunun geldiği noktada bunlar sadece anı, girip anılarını tazelemeye bile fırsat verecek bir ortam kalmadı. Oyun ne kadar süre ayakta kalır bilmiyorum ama ayakta kaldığı sürece forumda bu şekilde dertleşmeye devam edeceğiz işte.
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
Bende aynısını yapıyorum. Arada bir iş gereği eminönüne gidiyorum veya köprüye balığa gidiyorum.
Dilersen bir gün caminin yanında çay içebiliriz?
Dilersen bir gün caminin yanında çay içebiliriz?
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
-
muratdurgun4
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Merhabalar,
Gerçekten uzun süre sonra şifre sıfırlama vesaire uğraşıp sizlere yazmak istedim.
Yazılanları okumak o kadar mutlu etti ki.
Sizlere saygılarımı sunuyorum.
Arada bir Eminönü sunucusunda oyuna girer dolaşırım. Denk gelirsek lütfen selamlaşalım.
DeVKnowS
Gerçekten uzun süre sonra şifre sıfırlama vesaire uğraşıp sizlere yazmak istedim.
Arada bir Eminönü sunucusunda oyuna girer dolaşırım. Denk gelirsek lütfen selamlaşalım.
DeVKnowS
sana da selam olsun ara sıra foruma da uğra dostmuratdurgun4 yazdı: ↑11 Eyl 2026 13:43 Merhabalar,
DeVKnowS
Yalnız olmadığımı biliyordum ama okuyunca mutlu oldum. Sağ olun beyler.
Dileyen olursa herhangi bir iş çıkış saatinde Eminönünde dostane bir çay kahve ısmarlarım. Sağlıcakla güzel insanlar..
Dileyen olursa herhangi bir iş çıkış saatinde Eminönünde dostane bir çay kahve ısmarlarım. Sağlıcakla güzel insanlar..
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel