TOLGARDA yazdı: ↑27 Ağu 2026 12:00
Forumun bu hale gelmesinin önündeki evet tek önlem burayı idare eden bir moderatör olmasıydı şu an baktığında moderasyon 3-4 gün gecikmeli anca uygulanıyor bu konuda oldukça haklı olabilir AhiEvran ama bu kitle yine de Ahievran'ı nasıl hatırlayacak o ayrı konu. Sonuçta adı hatırlanan tek gm sizsiniz ve bunun bir sebebi olmalı. Ben şahit olmadım bahsedilenlere ama neden kimse LatveriA demiyor Afrasiyab demiyor da sürekli Ahievran diyor bunu bir durup düşünüyorum.
Selam Tolgarda;
İKV’nin eski oyuncularındansın, durumu ne amaçla söylediğinin farkındayım. Vakti zamanında seninle de anlaşamadığımız konular olmuştu fakat iki medeni insan gibi konuşabiliyoruz. Lakin bana karşı bu kadar öfkeyle yaklaşanların yüzde sekseni, zamanında kopya ve makro ile KP kasıp haksız kazanç elde etmelerinin önüne geçtiğim kişilerdir; geri kalanlar ise boss kaçırdığı için hırsını alamayanlardır. İstedikleri kadar hakaret etsinler, hiç umrumda değil. Ailesinden asgari terbiyeyi bile alamamış çocukların söylemleriyle vakit kaybedecek değilim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
IFonQzrail yazdı: ↑27 Ağu 2026 15:02 Klasik İKV kitlesi hocam aldırma sen elinden geleni yaptın. Nerull bir videoda bahsetmişti tek başına idare ettiğini zaten emeğine vaktine sağlık hayatta başarılar.
Selam; IFonQzrail
Anlayışınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Zamanında ekipçe verilen emeğin ve neyin ne olduğunun farkında olan insanların bulunması güzel. Ben de size hayatınızda başarılar dilerim.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
TOLGARDA yazdı: ↑27 Ağu 2026 12:00
Forumun bu hale gelmesinin önündeki evet tek önlem burayı idare eden bir moderatör olmasıydı şu an baktığında moderasyon 3-4 gün gecikmeli anca uygulanıyor bu konuda oldukça haklı olabilir AhiEvran ama bu kitle yine de Ahievran'ı nasıl hatırlayacak o ayrı konu. Sonuçta adı hatırlanan tek gm sizsiniz ve bunun bir sebebi olmalı. Ben şahit olmadım bahsedilenlere ama neden kimse LatveriA demiyor Afrasiyab demiyor da sürekli Ahievran diyor bunu bir durup düşünüyorum.
Selam Tolgarda;
İKV’nin eski oyuncularındansın, durumu ne amaçla söylediğinin farkındayım. Vakti zamanında seninle de anlaşamadığımız konular olmuştu fakat iki medeni insan gibi konuşabiliyoruz. Lakin bana karşı bu kadar öfkeyle yaklaşanların yüzde sekseni, zamanında kopya ve makro ile KP kasıp haksız kazanç elde etmelerinin önüne geçtiğim kişilerdir; geri kalanlar ise boss kaçırdığı için hırsını alamayanlardır. İstedikleri kadar hakaret etsinler, hiç umrumda değil. Ailesinden asgari terbiyeyi bile alamamış çocukların söylemleriyle vakit kaybedecek değilim.
Hacı bunları yazmakta çok geç kaldın 6 ay önce neredeyse sana küfür etmedikleri kalmıştı o zaman yazmaliydin işte bunları şimdi yazmanın etmenin bir anlama kalmadı ben asla oyuda senin üzerinden ceza yaptırım başkasına ayrıcalık yaptığını görmedim iftara atıp durdular o kadar
Benden kurtuluşunuz yok demişsiniz de tekrar uğradığınızda belki oyunu salıp sadece foruma arada giren kişilerin bile umrunda olmayacak buralar, benim gibi.
Yaptığınız emeklerin hatrı sayılır fakat oyunun bugünkü haliyle ilgili de umarım suçluluk duyuyorsunuzdur. Bu oyuna ihanet edenlerin, gerektiğinde aksiyon almayanların buraya gelip eskileri yad etmesi de bana iki yüzlü ve komikçe geliyor.
Bu kadar kişi arkanızdan konuşmuş ve sadece kötü olarak adınız anılıyor ise, kendinizi savunmanız sadece vicdanınızı kandırmaya çalıştığınızı gösterir.
Tekrar uğramayı düşündüğünüzde umarım bu forum da kapanmış olur, vicdanınızı da kedinize (varsa) anlatarak rahatlatmaya çalışırsınız
oyunu aylardır oynamıyorum. belki de anarşi sunucularına dönmüştür ama konunun içeriği ile ilgili anılarımı eklemek istiyorum, lütfen okumayınız.
Apo p*çtir loncasını kuran şahısla oyunun ilk zamanları konuşmuştum, kendisi banlanana kadar oynacağını söylemişti ve loncaya alım yapmayacağım demişti. Zaman zaman politik şeyler oyuna fazlasıyla yansıyor.
2013-14 suları olabilir, emin değilim. Meran loncasında < Kürt > loncası kurulmuştu. Lonca kurucusu da Atatürk'e hareket içeren bir nickti yazmak istemiyorum. O hesap banlandı ama lonca kapatılmadı. Buna cevap olarak ise < Türk > loncası kuruldu. Zamanla taraflar anlaşamadı ve işlerin sonu gelmediği için yönetim iki loncayı da kapamıştı.
Bir diğer husus ise gelelim yönetimin tavrına. 2018-19 senesi arkadaşımı zor ikna edip oyuna başlatmıştım. O da adını Tayyiperdoğan yapmıştı. Sunucumuz eminönü idi. Arkadaşıma sürekli hakaretler ve şikayet edilme geliyordu. Hatta yanına gidip bana bir mesaj at, seni şikayet edeceğim yazanlar oluyordu. Bu kadar şikayet sonrası hesap açılalı iki gün oldu olmadı yönetim karakterin adını değiştirdi. Arada hatırlar güleriz. Tayyiperdoğan adlı büyücü karakterin ismini yöneticiler Erdocan yaptı.
AhiEvran yazdı: ↑26 Ağu 2026 16:14Selamlar İstanbul Kıyamet Vakti halkı,
Eski günlerin hatırına şöyle bir foruma uğrayıp "Ne var, ne yok, tozunu alan kalmış mı?" diye bakayım dedim. Karşılaştığım manzarayı görünce içimden istemsizce "Güzel günlerdi..." cümlesi döküldü. Ama o eski cıvıl cıvıl ortamı ararken, insanın aklına o dönemler çektiğimiz mesailer gelmeden de edemiyor.
Vakti zamanında burada günde 14-16 saat aktif olan, tabiri caizse forumun demirbaşı ve baş moderatörüydüm. Klavyenin tuşlarını aşındırdığımız, uykusuz gecelerle buraları ayakta tuttuğumuz o dönemleri bazılarınız çok iyi hatırlayacaktır.
Tabii o zamanlar her banın, her zor kararın veya oyun içinde yaşanan her aksiliğin baş sorumlusu olarak doğrudan beni ilan ederdiniz! "AhiEvran kesin yine bir şeyler karıştırıyor" diyerek bütün oklu oyları üzerime okuduğunuz günleri unutmuştum sanmayın. Meğer günah keçiniz, pardon, baş moderatörünüz olmak da ayrı bir mesaiymiş. Arkada dönen işlerden habersiz, tüm hıncını benden çıkaran o tatlı (!) oyuncu kitlesi sağ olsun, sonunda "En iyisi bayrağı devredeyim" deyip kendi isteğimle emekliye ayrılmıştım.
Şimdi dışarıdan bakıyorum da; forum resmen kendi haline küsmüş, spam içerikler meydanı almış başını gidiyor. Hani derler ya "Ararsınız o günleri" diye, tam da öyle bir tablo. İnsan, "Acaba o 16 saatlik mesailerde sadece banlamak için mi vardık, yoksa forumu omuzlayan hamal ben miydim?" diye gülmeden edemiyor.
Neyse lafı uzatmayalım; Sancak Beyi unvanıyla, hatıralarla ve o eski İKV ruhuyla bu toprakdan geçen herkese kucak dolusu sevgiler. Arada bir eski hatıralara tazelemek için yine uğrarım, benden kurtuluşunuz yok!
Esen kalın, spamdan uzak kalın.
Sevgilerimle AhiEvran...
Not: "Gelecek cevaplara, dün olduğu gibi bundan sonra da farklı mecralara çekilmemesi adına cevap vermeyeceğim."
Sen forumu çokça kullanırken AhiEvran vardı çünkü. Afrasiyab bilgi konusunda daha yetkili bunu Ahievranda cevaplayabilir.
AhiEvran yazdı: ↑26 Ağu 2026 16:14Selamlar İstanbul Kıyamet Vakti halkı,
Eski günlerin hatırına şöyle bir foruma uğrayıp "Ne var, ne yok, tozunu alan kalmış mı?" diye bakayım dedim. Karşılaştığım manzarayı görünce içimden istemsizce "Güzel günlerdi..." cümlesi döküldü. Ama o eski cıvıl cıvıl ortamı ararken, insanın aklına o dönemler çektiğimiz mesailer gelmeden de edemiyor.
Vakti zamanında burada günde 14-16 saat aktif olan, tabiri caizse forumun demirbaşı ve baş moderatörüydüm. Klavyenin tuşlarını aşındırdığımız, uykusuz gecelerle buraları ayakta tuttuğumuz o dönemleri bazılarınız çok iyi hatırlayacaktır.
Tabii o zamanlar her banın, her zor kararın veya oyun içinde yaşanan her aksiliğin baş sorumlusu olarak doğrudan beni ilan ederdiniz! "AhiEvran kesin yine bir şeyler karıştırıyor" diyerek bütün oklu oyları üzerime okuduğunuz günleri unutmuştum sanmayın. Meğer günah keçiniz, pardon, baş moderatörünüz olmak da ayrı bir mesaiymiş. Arkada dönen işlerden habersiz, tüm hıncını benden çıkaran o tatlı (!) oyuncu kitlesi sağ olsun, sonunda "En iyisi bayrağı devredeyim" deyip kendi isteğimle emekliye ayrılmıştım.
Şimdi dışarıdan bakıyorum da; forum resmen kendi haline küsmüş, spam içerikler meydanı almış başını gidiyor. Hani derler ya "Ararsınız o günleri" diye, tam da öyle bir tablo. İnsan, "Acaba o 16 saatlik mesailerde sadece banlamak için mi vardık, yoksa forumu omuzlayan hamal ben miydim?" diye gülmeden edemiyor.
Neyse lafı uzatmayalım; Sancak Beyi unvanıyla, hatıralarla ve o eski İKV ruhuyla bu toprakdan geçen herkese kucak dolusu sevgiler. Arada bir eski hatıralara tazelemek için yine uğrarım, benden kurtuluşunuz yok!
Esen kalın, spamdan uzak kalın.
Sevgilerimle AhiEvran...
Not: "Gelecek cevaplara, dün olduğu gibi bundan sonra da farklı mecralara çekilmemesi adına cevap vermeyeceğim."
Sen forumu çokça kullanırken AhiEvran vardı çünkü. Afrasiyab bilgi konusunda daha yetkili bunu Ahievranda cevaplayabilir.
2011'den beri forumu en çok kullanan kişi benim ve her yıl ortalama 500 mesajla forumda en çok mesajı olan da benim, bu nası yorum