Büyük İndirimler Başladı ! Haydi Oyuna !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Windowss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Judas Swing

Re: Büyük İndirimler Başladı ! Haydi Oyuna !

Mesaj gönderen Windowss »

hattihumayun yazdı: 24 Ağu 2026 05:09 Yanlış yola sapan oyuncularımıza açık geri dönüş çağrısıdır.

Her sokağında farklı anısı olan yaşayan tarih çeyrek asırlık devasa çınarımız oyunumuzu ayakta tutmak her oyuncu için bir vazife ve sorumluluktur.

Bu vazifeyi yerine getirmenin en iyi yolu birlik ve beraberliktir.

Tüm oyuncularımızı eski günlerdeki gibi tek çatı altında toplanmaya birlik olmaya kenetlenmeye davet ediyorum.

Resim
neyin yanlışı kardeşim 200 liraya kopya met1 y2 satılırken ses çıkarmak yok makroyla klan parası ve maden kasanlara ses yok
holdeki makrolu hesaplara ses yok
yönetimin afedersin s...de değiliz bir tane muhatap bulamıyoruz :D
adamlar pvpye gidince yanlış mı yapmış oluyorlar? şahsen pvp oynamıyorum fakat oynayana da yanlış yapıyorsun demek çok açık ve net şerefsizliktir aymazlıktır ahmaklıktır.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
Setereolove
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Setereolove »

Orionxxxaiakos yazdı: 24 Ağu 2026 08:42 Kopya var,
Makro var,
Makro yapana yaptırım yok,
Boss kaçırana yaptırım yok,

En önemlisi oyuncu yok.

Kime bu indirimler?

Kendileri çalıp kendileri oynuyor. Müziğin sesini kısmayın da devam etsinler.
bu kadar..
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

Samimi dille yazılan bu geri dönüş çağrısı davetini bir tür yumuşama geri adım olarak algılayanlar olmuş.

Yapılan bu çağrı , korsan örgütün manipülasyonlarına aldanıp ikna edilerek kötü yola düşürülen masum oyuncularımıza yöneliktir.

Geri dönüş çağrısı , korsan örgütlenme yöneticilerini veya bu örgütün herhangi bir alt kademesinde gönüllü olarak dahi görev almış kimseleri kapsamaz.

Korsan Örgütlenme ile olan mücadelemiz katlanarak , örgüte vurulan her darbe bir öncekinden daha sert olarak artarak devam edecektir.

Elimizde attack yapabileceğimiz henüz fixlenmemiş birçok sunucu endpointi ve XSS açıkları mevcuttur.
Elebaşına tavsiyem ileriki günlerde sunucu CPU kullanımını iyi takip etmesidir çünkü her an %100'e fırlayabilir.

Bu kapsamda örgütle olan mücadelemizde yeni bir aşamaya geçtiğimizi belirtmek isterim.

Bonus İçerik!
Göster
Resim
Empyrium
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Empyrium »

hattihumayun yazdı: 25 Ağu 2026 20:50 Samimi dille yazılan bu geri dönüş çağrısı davetini bir tür yumuşama geri adım olarak algılayanlar olmuş.

Yapılan bu çağrı , korsan örgütün manipülasyonlarına aldanıp ikna edilerek kötü yola düşürülen masum oyuncularımıza yöneliktir.

Geri dönüş çağrısı , korsan örgütlenme yöneticilerini veya bu örgütün herhangi bir alt kademesinde gönüllü olarak dahi görev almış kimseleri kapsamaz.

Korsan Örgütlenme ile olan mücadelemiz katlanarak , örgüte vurulan her darbe bir öncekinden daha sert olarak artarak devam edecektir.

Elimizde attack yapabileceğimiz henüz fixlenmemiş birçok sunucu endpointi ve XSS açıkları mevcuttur.
Elebaşına tavsiyem ileriki günlerde sunucu CPU kullanımını iyi takip etmesidir çünkü her an %100'e fırlayabilir.

Bu kapsamda örgütle olan mücadelemizde yeni bir aşamaya geçtiğimizi belirtmek isterim.

Bonus İçerik!
Göster
Resim
YA kardeşim sonuç ne sonuç?? Onu göster hala bir ton şey yazıyor ya bize bahane anlatma sonuç göster
Kullanıcı avatarı
ilgazburak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ilgazburak »

Kopya ve makro yapanları şikayet ettiğiniz görseli de paylaşır mısınız lütfen ?
Kullanıcı avatarı
Dofians
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Dofians »

Tam da oyunun, oyuncuların ihtiyacı olan şey! Yönetime tavsiyem sunucuları hazır etsinler, bu haberden sonra dolup taşacak yer kalmayacak sunucularda
Since 2008
Kullanıcı avatarı
Orionxxxaiakos
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Orionxxxaiakos »

hattihumayun yazdı: 25 Ağu 2026 20:50 Samimi dille yazılan bu geri dönüş çağrısı davetini bir tür yumuşama geri adım olarak algılayanlar olmuş.

Bonus İçerik!
Göster
Resim
İlk defa direkt birine yönelik bir mesaj yazacağım forumda.

Hocam hangi ai uygulamasıysa söyle de yanlışlıkla kullanmayalım.

Bir de bu TT’nin içindeki üst birimlerden personel taklidi ve avukatlarla dirsek temasındaymış gibi davranmaktan vazgeç, samimi söylüyorum bak.

İroni yapıyorsan artık zirvedeyken bırakmak iyi olur, güldük eğlendik ama fazlası sanada zarar. Şayet değilse o daha fecaat, geçmiş olsun.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Oyunda oyuncu kalmamış, korsan sunucunu açmışlar, yenilik yok, yaptırım yok ama indirim var müthişşş
Kapatın oyunu gitsin

Resim

Resim
Kronic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kronic »

Bonus İçerik!
Göster
Resim
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ,

Suradaki oyuncular hiç birinin gram umurlarinda değil korsan sunucuda adamlar duyumlara göre (gerçeklik payı varmı bilmiyorum) milyonlar kaldırmış ilk haftadan orjinal sunucuların sahibi mağdur taraf ancak hukukî yönden başvurmuş durumda süreci takip ediyor bu güzel bir şey

Korsan sunucunun sahipleri bazı şahıslar olduğu söyleniyor bu kişiler ve yardakcilari zamanında orjinal oyuna saldırı aciklardan yararlanma hile bot makro tokensiz hızlı giriş vsvsvs saldırı düzenleyen kişiler miş soylentilere göre eee hepimizin tahmin ettiği şahıslar ise delilleri mevcut buna hemfikiriz peki bunu neden yaptılar yapıyorlar kendileri açıklamaları gerekiyor dökün kardeşim kendinizi sizde bir cocuktunuz sizde bir oyuncu oldunuz şimdi ileri gittiniz insanlardan kendinizi lanetlettirmek hosunuzami gidiyor muhatabıniz oyuncular sonuçta sizinde sizde açıklayın bizde gerçekleri öğrenmek istiyoruz ?
Tamam bu şahısları biliyoruz diyelim

Ozaman konuyu açan kişi sen kimsin kardeş yani sen birimisin ?
Yönetimde değilsin gördüğüm kadarı ile açık açık orjinal oyunun sitesinden su olabilir olur ve şirket adına şunu tespit ettik bunu yaptık yok anteplilerle ugrasilmaz bulgardan kactiniz gibi şeyler soluyebiliyorsun onuda geçtim

Orjinal oyundaki oyuncu mevcut yönetimden şikayetci ulaşamıyor bilgi alamıyor Çeres sistemi hakkında şeffaf olmadığını düşünüyor sadece makro bot hile sahte Kesım olarak degil yenilik gelmez dediler gelebiliyor Muş motor eski dediler değişebiliyor Muş yeni boss gelmez dediler geliyormuş yeni icerikler şunlar bunlar olabiliyorlar mis pasif bir döngünün içine bu masum oyuncuyu nie hapsettiniz kardeşim ?
burada dolandırılan taraf belli de dolandıricimiz kim ? (Maddi manevi ) Ben sana 2008 den 2026 ya kadar akçe alışveriş sayfalarımı gösterimi kac yüzbin sayabilicekmisin 51 hesabımla (şuan aktif 85 hesap kapalı ) 2018 de koleksiyon hesabımı bloklayanda buradaki yönetici idi lakabida oyuncular arasında sinek mis benim değeri ozaman hesaplanmıştim tam 380 bin TL ses cikardimmi evet anirdim mi Forum sayfalarından evet ilgilenen oldumu hayır GM lerin özeline yazdım mi evet charim nerede kayıp silmisler hesaptaki hero kayıp ! sineye de cektik abimizdir oyundur dedik ( boş konuşmam kanitlarimda var suanki yonetimden bahsetmiyorum ) ya abicim

Milyon hata yapıldı oyuncuya şu zamana kadar bıçak kemiğe dayandı masum oyuncular bıktı bıraktı kardeşim

Şimdi yazıya bakıyorum da çağri yapiliyor kime yapiyon o çağrıyı sen ne olarak kim olarak hangi sifatla ? Masum oyuncu soru cevap istiyor. öle gelişi güzel degil ha istedigimizi sorucaz gerçek cevapları istiyorum istiyoruz isticez maglum yayıncılar gibi ''hehehheheh hoş geldiniz yayinimiza değerli arkadaşlar bugün ki misafirimiz gargaragar gara uff Kenan geldi puff kadım hidra tekme atti" değil ha kim cesaret edebilir hadi buyrun hodri meydan 19 senelik oyuncuyum bende bir kaç soru sormak isterim ?

Al benden bı şikayet konusu kapanan sobee üyelikleri hakkında 2009 dada yazdığım şikayet olarak 2014 de yazdım 2023 de de yazdım (mesajlar duruyor ha arşivim geniştir ) sobee üyelikleri neden gerçek sahiplerine vermiyorlar kardeş sen açıkla hattın zamanında yasal sahibi benim kullanım şartları şuanda başkasına devredilmiş hat kapanmış ben neden başkasının hattı üzerinden oyun oynuyorum o üyelikte ki karakterler taşınması zor mu sobee üyeliği iptali zor mu ben neden 3 taraf oluyorum da tanımadığım insanlarla muhattap ediyorsunuz ! ( Aktarım bildirim vs ) ya şikayet etse adam beni suçlusu kim bunun gizli soru cevabı yok o hesaba yüklediğiniz epinler isteniliyor nasıl olcak bu iş gizli soru cevabını hatırlayan varmı :) E devletten ibraz etmem çok mu zor yani şimdi size biri de çıkıp yardımcı olmuyor ? Kaç masum insan bu konular yüzünden oyundan soğudu bıraktı soluyebilirmisin peki kanunen beni neden zan altında bırakıyorsunuz çok mu zor mesajlarım duruyor onlarida gosterimi kimisi anlayışlı ! kimisi eski oyuncu çıktı yardımcı oldu ! Kimisi yaşlı bir amca dolandırıcı olarak şikayet edicem dedi ! parasını da oyuncular ödesin oyuna destek olalım onuda kabul etti bu oyuncular yapabilicekmisiniz ?

Özürunuz kabatinizdan büyük benim gözümde ister bir oyuncu ol istersen bir yonetici manevi olarak kimse kimsenin yanında olmadı ben üstüne düşeni bu oyunda her zaman yaptım yapmaya da devam ediyorum/ edicem ama kesinlikle pwp oyuncusu olmucam kesinlikle dediğim gibi sizde para kazandirmicam
20 yılıma girerken daha önceki yazdığım yazidada biz oyunculara yasatmadiginizi yasattiniz çok mutlu veda etmek isterdim ama magaleseft Eminönünde buglu hakir kesenleri izleyim ben

Emektar muhalif oyuncu KrONiC
(Yazın yanlısı veya farklı kelime yazmış olabilirim affola klavyede düzeltme var 🙂)
Kullanıcı avatarı
ilgazburak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ilgazburak »

Orionxxxaiakos yazdı: 26 Ağu 2026 08:28

Bonus İçerik!
Göster
Resim
İlk defa direkt birine yönelik bir mesaj yazacağım forumda.

Hocam hangi ai uygulamasıysa söyle de yanlışlıkla kullanmayalım.

Bir de bu TT’nin içindeki üst birimlerden personel taklidi ve avukatlarla dirsek temasındaymış gibi davranmaktan vazgeç, samimi söylüyorum bak.

İroni yapıyorsan artık zirvedeyken bırakmak iyi olur, güldük eğlendik ama fazlası sanada zarar. Şayet değilse o daha fecaat, geçmiş olsun.
Ağzınıza sağlık. Nokta atışı olmuş.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön