Yönetimden PvP Sunucu Açıklaması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Yönetimden PvP Sunucu Açıklaması

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Yönetim savcılığa şikayette bulunmak için hazırlandığını geçti. Oyuna üye olanlara bir şey olur mu bilmiyorum ama bir sabah uyandığınızda sunucu kapanmış emekleriniz bir sabah ansızın boşa gitmiş olabilir.
Resim
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Yönetimden PvP Sunucu Açıklaması

Mesaj gönderen veym2 »

TOLGARDA yazdı: 24 Tem 2026 15:38 Yönetim savcılığa şikayette bulunmak için hazırlandığını geçti. Oyuna üye olanlara bir şey olur mu bilmiyorum ama bir sabah uyandığınızda sunucu kapanmış emekleriniz bir sabah ansızın boşa gitmiş olabilir.
Resim
Evet korsana karşıyız ama pvp dedikleri serverların yaptığı yenilikleri düzenlemeleri gördükçede böyle yönetimden bir #@!? olmadığını bütün oyuncular anlamış oldu ikvyi bitiren iş bilmez yöneticilerden başka birşey değilmiş. en ufak değişiklik için bile yapılamaz edilemez motor eski bahanelerini hepimiz duymuşuzdur demekki olmayan birşey yokmuş yapamayan ekip varmış.
Kullanıcı avatarı
akif99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen akif99 »

PVP'yi oynayan oyunculara hiçbir şey olmaz ama benim tavsiyem oynayacak oyunlara para yatırmamaları olacaktır.

PVP'yi açan arkadaşlar sunucuları yurtdışından aldık vs tarzı açıklamalarla oyunculara güven vermeye çalışıyor ama her türlü tespit edilecekler ve her türlü bu davalarla uğraşacaklardır. Bakalım karşılarında avukat ordusuyla karşılaştıkları zaman ne kadar dayanabilecekler. Benim tahminim dayanamayacak ve sunucuları kapatacaklardır yok şayet dayanırlarsa o zaman oynanır öbür türlü 1 dakika vakit harcamaya değmez.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Yönetimin önce aşağıdaki soruları ve iddiaları cevaplaması lazım

1- Oyunun kaynak kodları nasıl sızdırıldı
2- Taş bile eklesek kaldıramaz artık denilen oyun motoruna bu kişiler nasıl bölge ekledi.
3- Yıllardır çözülemeyen oyuncular tarafından dile getirilen problemleri bu kişiler nasıl çözdü
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
tankut01
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen tankut01 »

Bazı içerik üretici arkadaşların bu tarz yönlendirme yapmasını doğru bulmuyorum açıkçası ve o arkadaşları bilhassa kitlelere hitap ettiğini düşünerek saygı duyarak dikkatli olmalarının daha doğru olacağını düşünüyorum .

Bil hassa son dönemde açılacağı söylenen izinsiz sunucular hakkında videolar, anketler, yönlendirmeler görüyoruz. Muhtemelen çoğu kanal bunu “gündem var, haber yapıyorum” diye düşünüyor, tabi ki de anlıyorum. Ama şirketin son duyurusunu okuduysanız, delil topladıklarını ve savcılığa gideceklerini açıkça yazmışlar. Burada mesele sizin niyetiniz değil, hukukun olaya nereden baktığı ile alakalı bir durum; link vermek, “şuradan girebilirsiniz” demek ya da anketle kitleyi oraya yönlendirmek, “haber” ile “yönlendirme” arasındaki ince çizgiyi geçiriyor. En hafifi bile telif bildirimiyle videonun kalkması, tekrarında kanalın gitmesi demek. Yıllarca emek verdiğiniz kanalları böyle bir şey için riske atmaya değer mi tartışılır. Tabi İkvyönetimi dilediği zaman telif atma hakkına sahiptir.

Bir de oyuncu tarafı var. O sunuculara giren arkadaşlarımız hesap bilgilerini, ödeme bilgilerini kime teslim ettiğini bilmiyor. Sizin bir videonuz onlarca kişiyi oraya taşıyor. Bir şey olduğunda kimse o kanallara hesap soramayacak ama izleyici sizin sözünüze güvenerek gitmiş olacak.

Kimseyi hedef göstermek, ihbar etmek gibi bir derdim yok. Sadece şunu rica ediyorum: yönlendirme içeren içerikleri kaldırın, anketleri kapatın, bu konuyu gündem yapmayı bırakmalısınız, keza içerikler telif ihlaline giriyor …

İyi forumlar .
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

Korsancılar için yolun sonu göründü. Elinizdeki server filesı datapackleri dbleri bir taşınabilir hard diske yükleyin ve hard diskle birlikte türkiye cumhuriyeti devletinin şefkatli kollarına teslim olun
Kullanıcı avatarı
sonsuzadek45
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Melekler

Mesaj gönderen sonsuzadek45 »

TOLGARDA yazdı: 24 Tem 2026 15:38 Yönetim savcılığa şikayette bulunmak için hazırlandığını geçti. Oyuna üye olanlara bir şey olur mu bilmiyorum ama bir sabah uyandığınızda sunucu kapanmış emekleriniz bir sabah ansızın boşa gitmiş olabilir.
katılıyorum,
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen SikayetVar »

Merhaba arkadaşlar,

Bugünkü duyuruyu herkes görmüştür.

Oyunun kaynak kodları izinsiz şekilde üçüncü kişilerin eline geçmiş ve bu kodlar kullanılarak yeni bir sunucu kurulmak üzere. Yani konu birinin merakla girip çıkması değil, başkasının emeğiyle üretilmiş bir yazılımın alınıp, izinsiz şekilde işletilmeye hazırlanması. Kullanım sözleşmesinde de bu ayrı ayrı sayılmış: sunucu emülasyonu, oyun–sunucu iletişiminin çözülmesi, izinsiz sunucu kurulması ve işletilmesi. Kodların ve materyallerin mülkiyeti tamamen hak sahibinde. Burada tartışılacak gri bir alan yok.

İkinci kısım da bu işin nasıl yayıldığı. Kod bir tarafta sızdırılıyor, diğer tarafta bu duyuruluyor, link veriliyor, anket açılıyor, tarih paylaşılıyor. İkisi ayrı şeyler gibi görünüyor ama pratikte aynı zincirin parçası. Kodu alan kişi tek başına birkaç kişiye ulaşabilirdi, asıl kitleyi oraya taşıyan şey duyurulması oluyor. Bu yüzden “ben sadece haberini yaptım” demek durumu değiştirmiyor, çünkü delil toplandığının açıkça yazıldığı bir süreçte paylaşan kişi de o zincirin içinde duruyor.

Bir de şu var, o sunucuya girenler kullanıcı adını, şifresini, çoğu zaman ödeme bilgisini karşı tarafa teslim ediyor. Karşıda kim var, bu verilerle ne yapılıyor bilen yok. Sorumluluğu üstlenecek bir muhatap da yok. Kodu izinsiz alıp sunucu açan bir yapının veri güvenliği konusunda titiz davranacağını varsaymak biraz iyimserlik olur.

Kimseyi hedef gösterme, isim verme niyetim yok. Sadece konunun gerçek başlığı ortada dursun istedim burada tartışılması gereken şey kimin buraya kayıt olduğu değil, çalınmış bir kodla sunucu açılıyor olması ve bunun nasıl normalleştirildiği.

Kolay gelsin.
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

Bi gece ansızın sunucunun yokolabilceği yorumlarına katılmakla birlikte,bu yönetime herşeyin müstehak olduğunu düşünüyorum.Bu adamlar yıllarca burdaki insanları kandırdılar, PVP sunucuda 2 haftada yapılan güncellemeleri 10 senedir yapmadılar ve insanlara da yalan söylediler, insanlar bu oyuna olması gerekenden katkat fazla destek gösterdi yönetim ise karşılık olarak sunucu açıp para cukkalamayı seçti.
Umarım Pvp sunuculara birşey olmaz ve insanlar bu güzel oyunun keyfini daha güzel şekilde sürdürür.
Oyun hayalet şehire dönmüş ilgilenen bi tane adam yok ,bizlerin güzel anıları hatıraları daha fazla hasar görmesin diye uzun zamandır kapansada insanlar rahatlasa düşüncesindeydim bu PVP olayı en azından bi alternatif oldu.
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

tankut01 yazdı: 24 Tem 2026 17:42 Bazı içerik üretici arkadaşların bu tarz yönlendirme yapmasını doğru bulmuyorum açıkçası ve o arkadaşları bilhassa kitlelere hitap ettiğini düşünerek saygı duyarak dikkatli olmalarının daha doğru olacağını düşünüyorum .

Bil hassa son dönemde açılacağı söylenen izinsiz sunucular hakkında videolar, anketler, yönlendirmeler görüyoruz. Muhtemelen çoğu kanal bunu “gündem var, haber yapıyorum” diye düşünüyor, tabi ki de anlıyorum. Ama şirketin son duyurusunu okuduysanız, delil topladıklarını ve savcılığa gideceklerini açıkça yazmışlar. Burada mesele sizin niyetiniz değil, hukukun olaya nereden baktığı ile alakalı bir durum; link vermek, “şuradan girebilirsiniz” demek ya da anketle kitleyi oraya yönlendirmek, “haber” ile “yönlendirme” arasındaki ince çizgiyi geçiriyor. En hafifi bile telif bildirimiyle videonun kalkması, tekrarında kanalın gitmesi demek. Yıllarca emek verdiğiniz kanalları böyle bir şey için riske atmaya değer mi tartışılır. Tabi İkvyönetimi dilediği zaman telif atma hakkına sahiptir.

Bir de oyuncu tarafı var. O sunuculara giren arkadaşlarımız hesap bilgilerini, ödeme bilgilerini kime teslim ettiğini bilmiyor. Sizin bir videonuz onlarca kişiyi oraya taşıyor. Bir şey olduğunda kimse o kanallara hesap soramayacak ama izleyici sizin sözünüze güvenerek gitmiş olacak.

Kimseyi hedef göstermek, ihbar etmek gibi bir derdim yok. Sadece şunu rica ediyorum: yönlendirme içeren içerikleri kaldırın, anketleri kapatın, bu konuyu gündem yapmayı bırakmalısınız, keza içerikler telif ihlaline giriyor …

İyi forumlar .
Resim
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

“Genel Etkileşim” sayfasına dön