ilgazburak yazdı: ↑14 Tem 2026 16:50
Hocam o dediğin şu an güncel ikv sunucularında da geçerli. Kopya makro her şey var. Yönetim yok. Yarın kapanmayacağı ne malum ? Ben PvP sunucularının uzun soluklu olacağını düşünüyorum. İş davaya kalsa bile çözümlenmesi yıllar sürer.
Evet güncel İKV sunucuları da oynanabilir durumda değil zaten. Bu arada kopya makro her şeyi yapan arkadaşlar PVP sunucularını yapan arkadaşlar bunu da biliyorsun değil mi? Acaba kendi sunucularında da hile satacaklar mı
İsteyen oynayabilir kesinlikle bir şey diyemem ama ben yıllardır bu oyuna hile yapan arkadaşların yaptığı sunucuda oynamam çünkü kendileri bir gram güven vermiyorlar. Bu kişilerin benim bilgisayarıma trojen atmayacağının garantisini kim verebilir adamlar sabıkaları çok da temiz değil.
Hocam anladığım kadarıyla sen şu an güncel sunucularda da oynamıyorsun. Yani bu söylediklerinle oynamaman gerekir. Kopyanın makronun cirit attığı yerde herhangi bir şeye güvenden bahsedemezsin çünkü. PvP sunucularında oynamak isteyenler bir takım riskleri göze alacak muhakkak ama zaten şuanda da göze alınıyor oyun allaha emanet. Bana şahsen milletin bilgisayarına trojan atmak için bu kadar emek harcayacakları pek mantıklı gelmiyor. İsteyen oynayacak.
Evet oynamıyorum. Sunucular açılınca bir hevesle başladım sonra grup bölgeleri kısmına gelince sağ tık gir simülasyonunu görünce bıraktım. Millet sağ tık gir simülasyonuyla cebelleştiği sıralarda bu PVP'yi yapan arkadaşlar hileyle grup bölgelerine giriyorlardı oyun yönetiminin ne kadar boktan olduğunu fark edip bıraktım.
PVP'yi başka birileri açsaydı belki şans tanınabilirdi ancak gerek yok bu arkadaşların ne olduğu ortada PVP sunucularında bombok bir yer olacağını düşünüyorum üstüne virüs bile atacaklarını düşünüyorum bunlar olmasa bile davalardan ondan bundan dolayı sunucuların uzun ömürlü olmayacağını düşünüyorum. Zaten iki ekip var iki ekipte bir diğerinin oyununda hile yapıp ortalığı b0k etmeye çalışacak daha önce yapmadıkları şey değil çünkü
Adamlar oyunun tek yöneticisini panelledi bişey olmadı, türktelekomun oyundan haberi bile yok insanlar 3 4 gün forumda avukat ve türktelekomun pvp'lere izin vermeyeceğinden başka birşey konuşmamış adamlar 10 sene önce tamamen oyunun geliştirici ekibini kapamış geçmiş , vallahi bu ikv topluluğunun aymazlığına hergün daha da şaşırıyorum.
Neyse 2 3 gün içinde forumda tekrardan uzun bi oyuna yenilik fikiri konusu bekliyorum ,çünki en sevdiğim arkadaşlar onlar 5 10 sayfa fikir yazıyolar anlamış değilim oyunun başında kimsenin olmadığından haberleri yok sanırım.
Bırakın kim pvp yapıyosa yapsın, görende son 10 senedir oyunun başında acayip ilgili bi yönetim var sanacak Pvpler açılmasa bile yada açılıp kapansa bile, insanlar aslında bu oyunda birşeylerin eklenip yapılabildiğini geliştirilip daha iyi hale getirebilir olduğunu görmüş olur.
ilgazburak yazdı: ↑14 Tem 2026 13:13
Hocam oyun bu zamana kadar yüzlerce kez suistimal edildi milletin parası pulu emeği çöp oldu. Kaç kişiye dava açıldı ? Hesabını kim verdi ? Kimse. Dediğim gibi önce oyuna girecek GM bulsunlar sonra dava açarlar.
PVP yapanlara da söyle bence bunu madem öyle korkup seslerini gizlemesinler madem davalık bir şey olmayacak açık açık bizim adımız bu, bu oyunu adam edeceğiz desinler Ama bırak isimlerini açıklamayı kendi seslerini bile kullanmaktan korkuyorlar neden? Çünkü yaptıkları iş yasal değil ve tespit edilirlerse ceza yiyecekler. Sesini , ismini gizleyen; üstüne bir de tersine mühendislikte başarılı olan bu arkadaşlar bir gram masum değil oyunu da çalarlar cebinizdeki kredi kartını da çalarlar.
Hocam biz oyuncuyuz,PvP legal mi illegal mi davası hukuku bizi ilgilendirmez. Yıllardır oyuncuya reva görülmeyen her şeyi yapıyorlar, hani oyun motoru eskiydi hani hiç yenilik yapılmıyordu, gördük hepsini. PvP sunucuları açılınca herkes oraya geçecek, belki bu da yönetime bir ders olur.
ilgazburak yazdı: ↑14 Tem 2026 16:50
Hocam o dediğin şu an güncel ikv sunucularında da geçerli. Kopya makro her şey var. Yönetim yok. Yarın kapanmayacağı ne malum ? Ben PvP sunucularının uzun soluklu olacağını düşünüyorum. İş davaya kalsa bile çözümlenmesi yıllar sürer.
Evet güncel İKV sunucuları da oynanabilir durumda değil zaten. Bu arada kopya makro her şeyi yapan arkadaşlar PVP sunucularını yapan arkadaşlar bunu da biliyorsun değil mi? Acaba kendi sunucularında da hile satacaklar mı
İsteyen oynayabilir kesinlikle bir şey diyemem ama ben yıllardır bu oyuna hile yapan arkadaşların yaptığı sunucuda oynamam çünkü kendileri bir gram güven vermiyorlar. Bu kişilerin benim bilgisayarıma trojen atmayacağının garantisini kim verebilir adamlar sabıkaları çok da temiz değil.
Hocam anladığım kadarıyla sen şu an güncel sunucularda da oynamıyorsun. Yani bu söylediklerinle oynamaman gerekir. Kopyanın makronun cirit attığı yerde herhangi bir şeye güvenden bahsedemezsin çünkü. PvP sunucularında oynamak isteyenler bir takım riskleri göze alacak muhakkak ama zaten şuanda da göze alınıyor oyun allaha emanet. Bana şahsen milletin bilgisayarına trojan atmak için bu kadar emek harcayacakları pek mantıklı gelmiyor. İsteyen oynayacak.
Evet oynamıyorum. Sunucular açılınca bir hevesle başladım sonra grup bölgeleri kısmına gelince sağ tık gir simülasyonunu görünce bıraktım. Millet sağ tık gir simülasyonuyla cebelleştiği sıralarda bu PVP'yi yapan arkadaşlar hileyle grup bölgelerine giriyorlardı oyun yönetiminin ne kadar boktan olduğunu fark edip bıraktım.
PVP'yi başka birileri açsaydı belki şans tanınabilirdi ancak gerek yok bu arkadaşların ne olduğu ortada PVP sunucularında bombok bir yer olacağını düşünüyorum üstüne virüs bile atacaklarını düşünüyorum bunlar olmasa bile davalardan ondan bundan dolayı sunucuların uzun ömürlü olmayacağını düşünüyorum. Zaten iki ekip var iki ekipte bir diğerinin oyununda hile yapıp ortalığı b0k etmeye çalışacak daha önce yapmadıkları şey değil çünkü
Hocam güncelinden bombok olmayacağı aşikar tonla yenilik var en azından. Bug olmayacak eminim anında geri dönüş olacak. Sesli yardım sistemi bile koymuş adamlar Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok, tüm MMORPG oyunlarında PvP sunucuları var ve halen aktif devam da ediyorlar. Merakla bekliyoruz.
ilgazburak yazdı: ↑15 Tem 2026 14:43
Hocam güncelinden bombok olmayacağı aşikar tonla yenilik var en azından. Bug olmayacak eminim anında geri dönüş olacak. Sesli yardım sistemi bile koymuş adamlar Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok, tüm MMORPG oyunlarında PvP sunucuları var ve halen aktif devam da ediyorlar. Merakla bekliyoruz.
Bug olmayacak çünkü bugu yapan arkadaşlar oyunu yapıyor Acaba kendi sunucuları için ya da diğer rakip sunucusu için hile satacaklar mı çünkü biliyorsun bu arkadaşlar resmi sunucularda hile satıyorlardı. Merakla bekliyoruz.
Bilişim hukuku , fikri mülkiyet hukuku ve dijital lisans konularında uzman deneyimli bir avukat arayışımız mevcuttur. Eski kuklacı sunucusundan tanıdığım kıymetli hatırı sayılır bir ağabeyim rica etti sor soruştur dedi. Tanıdığınız varsa özelden bana ulaşın yönlendireyim önemli bir mesele
Hicbirsey yapamazlar, rahatta kalin . Adamlar 2008 den beri gelmeyen yenilikleri getirdiler , banka buyumuyo dediler 10 tane banka koydu adamlar ne bileyim daha bilsuru seyler var , pvp server kapanir yenisi acilir o kapanir yenisi acilir bizler oyuncuyuz cezai veya hukiki yaptirim beni ilgilendirmez oynar gecerim yani yumurtami tavuktan cikmis tavukmu yumurtadan o cokta ilgilenicek konu degil.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Gangbangg yazdı: ↑16 Tem 2026 09:05Hicbirsey yapamazlar, rahatta kalin . Adamlar 2008 den beri gelmeyen yenilikleri getirdiler , banka buyumuyo dediler 10 tane banka koydu adamlar ne bileyim daha bilsuru seyler var , pvp server kapanir yenisi acilir o kapanir yenisi acilir bizler oyuncuyuz cezai veya hukiki yaptirim beni ilgilendirmez oynar gecerim yani yumurtami tavuktan cikmis tavukmu yumurtadan o cokta ilgilenicek konu degil.