Yahu arkadaş discord veya herhangi bir siteye erişirken bile VPN cart curt kullanmaya ihtiyaç duymuyoruz, İKV için düştüğümüz hallere bak. Sene olmuş 2026 başka çözümleri mi yok siber saldırıya.
Nasıl bir profesyonellik bu ? Oyuna zaten peynir ekmek gibi para akıtıyoruz akçe ile. Ayda 100-200 EUR koymuyor bana ,
Dediğiniz yöntem ve ayda 50 TL koymaz da bir oyun için attığım bu kırk takla koyar bana. Zorunda mıyım bu taklaları atmaya der başka oyun oynarım.
Zaten bu güncellemeden sonra bıraktım oyunu. Her tarafı bug her tarafı sorun, buyrun yönetim efendi gibi düzeltin düzeltebilirseniz sonra oynarız.
oyuna girmeyenler için çözüm!
Re: oyuna girmeyenler için çözüm!
Neden sağlıklı olamayacağını düşündün anlamadım. Yurt dışı girişlerini kısıtlamak hiçbir şekilde çözüm değil eğer bir ddos saldırısı olacaksa bunu sadece tr lokasyonlu proxyleri de kullanarak yapabilirler sadece birazcık para harcamaları gerekir o kadar. Eğer ddos saldırılarıdan kaynaklı bir kısıtlama mevcut değilse o zaman neden yurt dışı ipler yasaklanıyor çok anlamsız kalıyor. Oyuncu sayısı hergün o şu bu sebepten daha da düşüyor en azından oyunu oynamak isteyen kişileri direkt engellemek çok saçma.sonsuzadek45 yazdı: ↑03 May 2026 10:46akif99 yazdı: ↑02 May 2026 23:25
TR lokasyonlu bir İP4 proxy alırsan sorunun çözülür. TR Lokasyonu olması ayrıyeten paylaşımsız olması herhalde senin sorununu çözecektir ancak yine de satın alırken satın aldığın yere durumu anlat ne olur ne olmaz. Pahalı bir şey de değil 30-50TL'ye çözersin sorununu.
Merhaba, bahsettiğiniz öneriyi ben de biliyordum ancak özellikle paylaşmamayı tercih ettim. Bu tür yöntemlerin açık şekilde paylaşılmasının ne kadar doğru olduğu tartışılır.
Açıkçası yönetimin şu an yurt dışı girişlerini bilinçli olarak kısıtladığını düşünüyorum. Bu yüzden bu tarz çözümleri yaymak pek sağlıklı olmayabilir.
Eğer yurtdışında yaşayan biri varsa dediğim gibi vpn kullanmak yerine tr lokasyonlu ip4 proxy kullanırsa hem çok daha stabil hem de çok daha uyguna sorununu çözecektir. Öbür türlü İKV yönetiminden bir şey beklemek hiç mantıklı değil çünkü çok büyük ihtimalle hiç cevap vermeyecekler.
desoildd yazdı: ↑03 May 2026 11:56 Yahu arkadaş discord veya herhangi bir siteye erişirken bile VPN cart curt kullanmaya ihtiyaç duymuyoruz, İKV için düştüğümüz hallere bak. Sene olmuş 2026 başka çözümleri mi yok siber saldırıya.
Nasıl bir profesyonellik bu ? Oyuna zaten peynir ekmek gibi para akıtıyoruz akçe ile. Ayda 100-200 EUR koymuyor bana ,
Dediğiniz yöntem ve ayda 50 TL koymaz da bir oyun için attığım bu kırk takla koyar bana. Zorunda mıyım bu taklaları atmaya der başka oyun oynarım.
Zaten bu güncellemeden sonra bıraktım oyunu. Her tarafı bug her tarafı sorun, buyrun yönetim efendi gibi düzeltin düzeltebilirseniz sonra oynarız.
Kesinlikle haklısınız. Zaten bu çözüm alınabilecek en basit ve en etkisiz çözüm. Çünkü eğer DDOS saldırlarından korktukları için bu çözümü almışlarsa hiçbir şekilde etkisi olmayan geçici boş bir çözüm. Rotating proxy ya da mobil proxyler bu ip lokasyonu engelini çok kolay aşabilirler. Bu aldıkları önlemler sadece yurtdışından oyunu oynayan sizin gibi oyuncuları oyundan soğutuyor ve bırakmasına sebebiyet veriyor. Saldırı yapacak kişilerin bu dediklerimi bilmeme ihtimali yok vpn ya da daha doğrusu yurtdışı iplerin oyuna girilmesinin engellenmesi alınabilecek tedbirlerin en basiti en hızlısı ve en işlevsizidir.
Bugün bende de "VPN KULLANIMI KISITLANMIŞTIR" bildirimi geldi. Yurt dışından da bağlanmıyorum, cuma gününe kadar herhangi bir sıkıntı yoktu. Bunun bir çözümü var mı ?