Merhaba,
Son donemlerde yavastan oyun kısır döngüye donmeye basladi .
Bir cok oyuncu yavastan oyundan soğudular. YONETIM olarak ne tur aksiyonlar almayi dusunuyorsunuz. ?
+ Klan savasinin olmamasi
+ Turnuva ve etkinliklerin olmamasi
+ Babai aliye verilen aksiyonlarin GALATA da olmamasi gibi .
Saygilar.
Oyuncu düşüklüğü hakkinda
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyuncu düşüklüğü hakkinda
-Uzun süreli banların atılması
-Oyunda çemberlitaş dışında içerik bulunmaması
-Etkinliklerin olmaması
-Klana katılmak için hâlâ bir teşvik bulunmaması
-Yeniliklerin olmaması
Ben şahsen ilk ayda sıkıldım; ara ara girip klan savaşı var mı diye bakıyorum, sonra çıkıyorum. Bu sorunlara çözüm bulunmazsa 2-3 ay içinde, belki daha da erken, iki sunucu da Karaköy sunucusuna döner; ortalık tamamen boş kalır.
-Oyunda çemberlitaş dışında içerik bulunmaması
-Etkinliklerin olmaması
-Klana katılmak için hâlâ bir teşvik bulunmaması
-Yeniliklerin olmaması
Ben şahsen ilk ayda sıkıldım; ara ara girip klan savaşı var mı diye bakıyorum, sonra çıkıyorum. Bu sorunlara çözüm bulunmazsa 2-3 ay içinde, belki daha da erken, iki sunucu da Karaköy sunucusuna döner; ortalık tamamen boş kalır.
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
insanlar sürekli çt atmaktan sıkıldı oyunun yeniliğe ihtiyacı var yeni sunucularda karaköyün açılması lazım karaköy çok geniş bir bölgeydi yapacak aktivite çoktu
Karakoy gelirse yüzde 20 artış olur sonra yüzde 60 70 oyunu bırakır millet ne yapacak daha madenleri bile çekemiyoruz bir jedait 20 m diyorlar sana kim hakir kestirecek bırakacaklar mi sana
Karakoy gelirse yüzde 20 artış olur sonra yüzde 60 70 oyunu bırakır millet ne yapacak daha madenleri bile çekemiyoruz bir jedait 20 m diyorlar sana kim hakir kestirecek bırakacaklar mi sana
Madenleri duzenlemek o kadar zor mu peki
Bir madenin nereden çıkacağı belli (alanı)
Random maden çıksın monazit için bekleyene bı anda lokman Çıksın cekemesin veya sarraf çıksın karşısına örnekleri var daha adil olur
Reçetelerde gereksiz maden istenilsin trans asa da 60 saf kalay nasıl isteniyorsa sifir asa da tohum istenebilir
Her madenin ticareti olunca inanın kimse madene yatmaz haksız rekabet var zaten oto maden kullanıyor herkes madenmatik kullanıyorlar ( zamanlama için ) piyasa o yüzden pahalı cekemiyoruz ki
Veya madene sıra konulabilir yapın abi her yerde bot karakter doldu
Karaköy gelmesi için çok erken olduğu görüşündeyim
Bir madenin nereden çıkacağı belli (alanı)
Random maden çıksın monazit için bekleyene bı anda lokman Çıksın cekemesin veya sarraf çıksın karşısına örnekleri var daha adil olur
Reçetelerde gereksiz maden istenilsin trans asa da 60 saf kalay nasıl isteniyorsa sifir asa da tohum istenebilir
Her madenin ticareti olunca inanın kimse madene yatmaz haksız rekabet var zaten oto maden kullanıyor herkes madenmatik kullanıyorlar ( zamanlama için ) piyasa o yüzden pahalı cekemiyoruz ki
Veya madene sıra konulabilir yapın abi her yerde bot karakter doldu
Karaköy gelmesi için çok erken olduğu görüşündeyim
Aylar önce günde onlarca öneri yapıyorduk bir şey yapılmadı. İkv kısır bir döngüdür sunucu açılır 3 aya hype biter. Yeni bölge vs olmadıkça veya oyuncular para kazanamadıkça oynamaz. Başlayan herkes fullendi. 3 ayda 2 çar fulleyip 3 tılsım bastım. Eskiden 2008-2012 arası her sene stüdyo oyuna yenilik ekliyordu. Mmorpg oyunlar ya para kazandıracak ki bunlardan birisi knight onlinedır üst düzey itemler 1+1 daire parasıdır yönetim bunu kesinlikle istemedi ya da sürekli gelişecek şuan tek gelişen mmorpg wow yeni genişleme paketi yayınladılar. İkv mt2 tarzı oyunlar yıllar içinde gelişimi durdurdular. Nostalji olsun diye 3 ay oynadık keyifte aldık sinirlendik de bir çok şey oldu. 2018 de stüdyo kapandı gelişim de bitmiş oldu. Zaten ikv de herkes birbirini tanıyor belli başlı isimler değişerek ara ara oynanır. İkv admin başarılı bir süreç geçirdi 3 ay da bir sürü opsiyonu ekledi ayrıca tebrik etmek lazım. Lakin ikv zaten 2016 gibi tamamen bitmişti. 2012-2016 4 senelik boşlukta terk edilmişti. Bugün imkansız ama yeni bir bölge getiriyoruz diye teaser yayınlasalar aktif anlık 3000 kişi oynar fazlası olmaz ikvde. Mmorpg dönemi biteli yıllar oluyor bu bir gerçek. Zaten insanların oynayacak vakti mi var? İkv tarzı oyunlarda emek vermek zorundasın. Bir de sunucular son ayda çok fazla çökme yaşıyordu bu malum çökmelerde hataları beraberinde getiriyor . Oynamak elbet isteriz ama kısır döngü ikvnin maalesef pksı klan savaşı keyif vermiyor. Belli başlı loncalar bunu seviyor onlar atıyor. Hatalardan birisi hole girişin klan zorunluluğu ile olması lazımdı tılsımlar seri basıldı amaç kalmadı. Sunucunun en başında ilk 2 hafta kopya yapıldı dağıtıldı her yerde ashab ve ejder patladı. Em üzerinden gözlük kastılar ufuk ve ekibi önlem alınmadı. Sıra sistemi çok geç geldi. Lakin bunlar yine de oyuncuların bırakmasını engelleyecek şeyler değildi ana konu amaçsızlık. Hayat gibi düşün hayatta amaç yoksa keyif alamazsın bir şeyden boşluk oluşur. Ne yazık ki mmorpg kaderi bu ben knighta geri döndüm 2 saat pk atıyorum etkinlik giriyorum kazanıyorum. İkv de bu tür opsiyonlar yok. Bence gorgarı bulup el altından saatin arkasında ki tangriss için çalışma yaptırsınlar. Onlar da tank oyunun da battı. Yetim ikv 20 senedir ayakta. Nice yıllara.
Sufizm yazdı: ↑30 Mar 2026 19:22 Aylar önce günde onlarca öneri yapıyorduk bir şey yapılmadı. İkv kısır bir döngüdür sunucu açılır 3 aya hype biter. Yeni bölge vs olmadıkça veya oyuncular para kazanamadıkça oynamaz. Başlayan herkes fullendi. 3 ayda 2 çar fulleyip 3 tılsım bastım. Eskiden 2008-2012 arası her sene stüdyo oyuna yenilik ekliyordu. Mmorpg oyunlar ya para kazandıracak ki bunlardan birisi knight onlinedır üst düzey itemler 1+1 daire parasıdır yönetim bunu kesinlikle istemedi ya da sürekli gelişecek şuan tek gelişen mmorpg wow yeni genişleme paketi yayınladılar. İkv mt2 tarzı oyunlar yıllar içinde gelişimi durdurdular. Nostalji olsun diye 3 ay oynadık keyifte aldık sinirlendik de bir çok şey oldu. 2018 de stüdyo kapandı gelişim de bitmiş oldu. Zaten ikv de herkes birbirini tanıyor belli başlı isimler değişerek ara ara oynanır. İkv admin başarılı bir süreç geçirdi 3 ay da bir sürü opsiyonu ekledi ayrıca tebrik etmek lazım. Lakin ikv zaten 2016 gibi tamamen bitmişti. 2012-2016 4 senelik boşlukta terk edilmişti. Bugün imkansız ama yeni bir bölge getiriyoruz diye teaser yayınlasalar aktif anlık 3000 kişi oynar fazlası olmaz ikvde. Mmorpg dönemi biteli yıllar oluyor bu bir gerçek. Zaten insanların oynayacak vakti mi var? İkv tarzı oyunlarda emek vermek zorundasın. Bir de sunucular son ayda çok fazla çökme yaşıyordu bu malum çökmelerde hataları beraberinde getiriyor . Oynamak elbet isteriz ama kısır döngü ikvnin maalesef pksı klan savaşı keyif vermiyor. Belli başlı loncalar bunu seviyor onlar atıyor. Hatalardan birisi hole girişin klan zorunluluğu ile olması lazımdı tılsımlar seri basıldı amaç kalmadı. Sunucunun en başında ilk 2 hafta kopya yapıldı dağıtıldı her yerde ashab ve ejder patladı. Em üzerinden gözlük kastılar ufuk ve ekibi önlem alınmadı. Sıra sistemi çok geç geldi. Lakin bunlar yine de oyuncuların bırakmasını engelleyecek şeyler değildi ana konu amaçsızlık. Hayat gibi düşün hayatta amaç yoksa keyif alamazsın bir şeyden boşluk oluşur. Ne yazık ki mmorpg kaderi bu ben knighta geri döndüm 2 saat pk atıyorum etkinlik giriyorum kazanıyorum. İkv de bu tür opsiyonlar yok. Bence gorgarı bulup el altından saatin arkasında ki tangriss için çalışma yaptırsınlar. Onlar da tank oyunun da battı. Yetim ikv 20 senedir ayakta. Nice yıllara.
En basitini söyleyeyim bir boss kesiyosun sadece 1 e basıp akşama kadar meteorit atıyorsun bu oyunun asıl kopuşu şaheser silahlardır biz 39 da oynarken alman ok set,komet merlin set,buz,elektrik,asit,zehir tüm sarı itemleri düşürmeye farm atmaya çalışırdık çünkü en güçlü itemler bunlardı ve çok fazla varyasyon vardı şimdi her şey aynı ulan 500 savaşçı var 500 ide tılsımından tipine kadar aynı sen böyle mmorpg oyun gördün mü?
Ben görmedim. Ölüm oyununda bir kutup açıyorsun 10 saniye beklemekten 2 saat vs atamıyorsun yahu ulan kafayı yedim.
39 seviyede Şaheser itemler yoktu. Karaköy’de Hakir mikroçip ve reçete düşmeseydi bunlar yerine bosslardan Meteor eklentisi gibi görev eşyaları düşseydi her şey çok daha farklı olurdu.Eski yönetim maalesef bir element sistemini bozdu ve eşyaları değersizleştirdi. Sadece max hasara dayalı bir sistem oyunu bozdu. Ben daha önce de söylüyordum: Sığınak ve Migrat eklentileri yüzünden yeni bir oyuncunun bu oyuna başlaması imkansız hale geldi.Şu an oynayanların çoğu zaten 2010 öncesinden beri burada olan eski kitle. Grup bölgesinden sonra bile yeni oyuncu sayısında gözle görülür bir artış olmadı. Yeni sunucu da açılmadı. Sıfırdan başlayan biri, Sığınak ve Migrat gibi üst düzey eşyalara sahip olanlarla nasıl rekabet etsin? O dönemki yönetimin hangi vizyonla böyle bir karar aldığını anlamak gerçekten güç
O dönemki yönetimin yaptıkları yaşandı ve bitti ama insan dönüp bakınca ne kadar çok yapılabilecek şey varmış demeden edemiyor.
Cidden oyunun şu hale gelmiş olması şaka gibi bir durum. Aynı zamanda bu kadar soruna rağmen bugüne kadar ciddi şekilde ayakta kalabilmeyi başarabilmiş olması da ayrı bir konu.
Galiba yeni sunuculara da karaköy şart olmaya başladı.
Cidden oyunun şu hale gelmiş olması şaka gibi bir durum. Aynı zamanda bu kadar soruna rağmen bugüne kadar ciddi şekilde ayakta kalabilmeyi başarabilmiş olması da ayrı bir konu.
Galiba yeni sunuculara da karaköy şart olmaya başladı.