Herkese merhaba
Bugün yeni bir karakter açıp görevlere başladım fakat harıtalar arası geçiş yapmak için sürekli 30 sn beklemek zorunda kalıyorum. Bu yeni güncellemenin amacını anlayamadım ama 30 sn boyunca ruh taşlarını izlemek baya sıkıcı oldu F4 çekerek oyundan çıktım. Ayrıca başka diğer konu olarak hesabım loncada arttırıcı da var fakat oyunda K penceresinde loncada görünmüyor üstelik sürekli tek torba maden çekiyor. Acaba loncada görünmediğinden arttırıcılardan faydalanmıyor olabilir mi ?
Lütfen bu 30 sn ışınlanmama durumunu biraz esnetip 10 Sn gibi bir vakite düşürebilirsiniz.
İyi çalışmalar.
Harita Değiştirmek İçin 30 sn Beklemek ? Lonca Bugu
- Setereolove
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Harita Değiştirmek İçin 30 sn Beklemek ? Lonca Bugu
Bu hangi arzın talebidir bilmiyorum ama akçe ile 0 saniyeye düşürmeleri yakındır. bakalım yarın daha ne gibi bir saçmalığı önümüze koyacaklar. bunu söylemek de manüpilasyon mu acaba :dddddd
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Topkapı'nın yapılış amacı hızlı ışınlanma idi. Bir de üstüne 30 saniye süre eklenmesi ne alaka durduk yere amacınız nedir ? Yapıyorsanız da bir açıklama ekleyin neyin ne olduğunu bilelim !
- Orionxxxaiakos
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
İletişim ve bilgilendirme konusunda acayip zayıf yönetim, bir kaç başlıkta daha yazdım emekleriniz, uğraşlarınız gerçekten takdire şayan ama lütfen bilgilendirme konusunda da bir kaç adım atarak geliştirin.
Herkes neden gelmediğini neden kısıtlama yapıldığını anlamadan serzenişte bulunuyorlar, haklılar. Neden?
Çünkü sizin yapacağınız değişimin sebeplerini önden bir açıklama ile herkes burada size methiyeler dizecekken, hiç bir bilgi vermeden değiştirdiğiniz sistemle herkes isyan ediyor.
Çünkü iletişim yok, mesaj gönderen yok, kanal yok, dolayısıyla alıcı da yok.
Yahu belki faydalı birşey yaptınız ama insanlar nedenini bilmiyor. Neden?
Allah rızası için yapılan güncelleme ve değişikliklerde önden veya hemen sonrasında bilgilendirme yapın. Herkesin en büyük problemi bu olmaya başladı.
Bu yazdıklarım birilerini hedef alıp eleştirmek değil, lütfen yanlış anlaşılmasın. Sağlıklı iletişim kurmak huzur ortamını korumak demek. Bunu dikkate alın.
Herkes neden gelmediğini neden kısıtlama yapıldığını anlamadan serzenişte bulunuyorlar, haklılar. Neden?
Çünkü sizin yapacağınız değişimin sebeplerini önden bir açıklama ile herkes burada size methiyeler dizecekken, hiç bir bilgi vermeden değiştirdiğiniz sistemle herkes isyan ediyor.
Allah rızası için yapılan güncelleme ve değişikliklerde önden veya hemen sonrasında bilgilendirme yapın. Herkesin en büyük problemi bu olmaya başladı.
Bu yazdıklarım birilerini hedef alıp eleştirmek değil, lütfen yanlış anlaşılmasın. Sağlıklı iletişim kurmak huzur ortamını korumak demek. Bunu dikkate alın.
- turkneferi
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Lodos
Yeni sunucular ilk açıldığı günlerde iletişim konusunda eleştirilere bize de bunu demezsiniz tribine giren ekip böyle devam ederse yaz sonuna sinek avlamaya başlar. Rica minnet hizmet almaya çalışıyoruz.Orionxxxaiakos yazdı: ↑16 Mar 2026 10:48 İletişim ve bilgilendirme konusunda acayip zayıf yönetim, bir kaç başlıkta daha yazdım emekleriniz, uğraşlarınız gerçekten takdire şayan ama lütfen bilgilendirme konusunda da bir kaç adım atarak geliştirin.
- zutters
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Asar
Topkapıya içine özel veya klansızlara özel süre kaldırılmalıdır, çok can sıkıcı.
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Millet Topkapı'da saygı duruşunda bekliyor şaka gibi
Bu güncellemenin amacı nedir admin bey açıklar mısın?
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Sanırım bölge geçişlerine bir süre sınırı koyuldu. Bunun temel amacı, özellikle savaş sırasında klanların hızlı şekilde farklı bölgelere geçiş yapmasını engellemek olabilir. Böyle bir düzenleme, savaşın seyrini daha güzel zevkli hale getirecektir canı az olan kimse kaçamayacak
normal oyuncuyu etkilenmez 30 saniye ama bunu klanda olan kişilere yapılandırma olabilirdi klan bazlı olsaydı iyi olurdu
- MuratYABANGULU
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Ra T
Bencede klan için kötü kullanımdan dolayı ama klansızlar için süre kalkmalı
MURAT