Merhabalar herkese iyi forumlar.
Öncelikle ikv için bir fikrim ve önerim var. Oyunda klan parasını çok yakında düzelteceklerini düşünüyorum ama düzeltseler bile oyunun ömrü için çok da çözüm odaklı bir güncelleme olmayacak . Benim fikrim şu oyunda herhangi bir NPC ( örnek olarak topkapı bölgesindeki Mecnun olabilir) de bir tılsım yükseltici satılması.
Bu tılsım yükseltici her karaktere 1 kez satılacak ve 2 kategoriye ayrılacak kırmızı tılsım yükseltici ve mavi
tılsım yükseltici. Peki ne işe yarayacak derseniz bunu satın aldığınızda kırmızı tılsım koyabilidiğimiz yer 1 adet yükselecek yani 1 slot daha artacak yani 3+2=5 tılsım kullanabileceğiz. Maviyi de aldığımızda 3+3 şeklinde 6 tılsım kullanabileceğiz. Yani oyun dengeleri biraz değişecek.
Bu tılsım yükselticisinin fiyatı da yüksek bir fiyata satılacak ki ( örnek olarak 500m) oyuncu ve npc arasındaki alışveriş sayesinde piyasada sürekli artan oyun parası miktarını azaltacak böylelikle oyun parası kıymetli olacak.
Aynı zamanda Fizik buz elek bilgi tılsımları değer kazanacak. Daha doğru bir ifadeyle 4 tılsımken oyunda değer vermediğimiz o tılsımlar değerlenecek.
Öneri hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. İyi forumlar.
İkv sayfasından desteğe konu hakkında önerimi sunacağım gerisi onlara kalmış.
İKV İÇİN BİR OYUNU ÇOK DAHA CANLANDIRACAK BİR ÖNERİ
-
Vangeful505050
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Cotyora
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Aurora Borealis
Re: İKV İÇİN BİR OYUNU ÇOK DAHA CANLANDIRACAK BİR ÖNERİ
mantıklı bir öneri. tılsım sayısı artması oyunun zevkini arttıracaktır. güzel düsünmüşsün hocam.

İmzadaki görsel “Rotary” adlı kullanıcıya aittir. Emeklerine sağlık.
-
sonerlife
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Lonca: Herşey Vatan İçin
Bu, oyunu değiştirecek bir hamle. Savaşın seyrini tamamen etkileyebilecek ve oyunu çok daha zevkli hale getirecek bir adım olur. Umarım dikkate alınır ve gereği yapılır.Vangeful505050 yazdı: ↑02 Mar 2026 02:07 Merhabalar herkese iyi forumlar.
Öncelikle ikv için bir fikrim ve önerim var. Oyunda klan parasını çok yakında düzelteceklerini düşünüyorum ama düzeltseler bile oyunun ömrü için çok da çözüm odaklı bir güncelleme olmayacak . Benim fikrim şu oyunda herhangi bir NPC ( örnek olarak topkapı bölgesindeki Mecnun olabilir) de bir tılsım yükseltici satılması.
Bu tılsım yükseltici her karaktere 1 kez satılacak ve 2 kategoriye ayrılacak kırmızı tılsım yükseltici ve mavi
tılsım yükseltici. Peki ne işe yarayacak derseniz bunu satın aldığınızda kırmızı tılsım koyabilidiğimiz yer 1 adet yükselecek yani 1 slot daha artacak yani 3+2=5 tılsım kullanabileceğiz. Maviyi de aldığımızda 3+3 şeklinde 6 tılsım kullanabileceğiz. Yani oyun dengeleri biraz değişecek.
Bu tılsım yükselticisinin fiyatı da yüksek bir fiyata satılacak ki ( örnek olarak 500m) oyuncu ve npc arasındaki alışveriş sayesinde piyasada sürekli artan oyun parası miktarını azaltacak böylelikle oyun parası kıymetli olacak.
Aynı zamanda Fizik buz elek bilgi tılsımları değer kazanacak. Daha doğru bir ifadeyle 4 tılsımken oyunda değer vermediğimiz o tılsımlar değerlenecek.
Öneri hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. İyi forumlar.
İkv sayfasından desteğe konu hakkında önerimi sunacağım gerisi onlara kalmış.
Gerçekten oyunun havasını değişterecek güzel bir hamle olur. 2017 de tılsım bugunu düzelttiklerinde bir çok oyuncu isyan etti ama sayı 6 olarak düzenlenirse gerçekten mükemmel olur.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Bu öneri savaşçı sınıfının içinden geçer mavi tılsımı yükselten bir büyücü aynı anda buz 1(3) - kons 1(3) ve kutup tılsımını takar ve ölümsüzleşir.Savaşçıda takılabilecek tılsım sayısı az Ofansif bir savaşçı maviye Dikkat ve Ofans takabilir Bb3 gereksiz olur.Kırmızıda ise Of 2 3 ve depar takılır durdurma 1-(3) maliyeti işlevini karşılamayan bir tılsım.Sadece büyücü odaklı öneriler yapmayın arkadaşlar 2007-2009 arası bütün oyun savaşçıydı tek sınıf oynuyorduk resmen, dengeyi bozmayalım.