IKV OYUNCUSUNUN SÜREKLİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATILMASI HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Re: IKV OYUNCUSUNUN SÜREKLİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATILMASI HK.

Mesaj gönderen Bubyo »

Siz yeni sunucuların gerçekten oyuncuları memnun etmek için açıldığını mı düşünüyorsunuz ? Elimde çok güzel satılık bi köprü var.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Yıllardır böyle zaten, oyunun kaderi bu yapacak bir şey yok. Ben artık hiç umursamıyorum siz de öyle yapın, akışına bırakın.
IKVAdmin
Site Admin

Mesaj gönderen IKVAdmin »

Önce şurada neler yazdık okumanızı rica ediyoruz.

https://forum.istanbuloyun.com/viewtopi ... 1#p1288291

Yeni sunucuları ne zaman açtık ? 22 Aralık 2025
Ne kadar zaman geçti ? Yaklaşık 3 hafta

Yani 1 ay bile olmamış. Şu geçen kısa sürede bu kadar fazla majör güncelleme getirmemize rağmen bu şekilde ithamlara diyecek pek sözümüz yok.

Arkadaşlar iletişim konusunda bile hala eleştiriliyoruz. Ayrıca gerekirse hayal satın ne demek ? Oyunun altına dinamit koymaktan bir farkı yok şunun. Kimseye hayal satıp kenara çekilme gibi bir düşüncemiz yok. Arkamıza yaslanıp izlemiyoruz. Tam aksine fazlaca çalışıyoruz. 3 hafta oldu arkadaşlar. Oyuna giriyoruz oyuncuların sorularını yanıtlarken bir yandan test yapıyoruz. Gerçekten yeter.

Etkinlikleri yakında duyuracağız. Buradaki "yakında" 2 ay sonra değil elbette. Kimseyi belirsizlikte bırakma gibi bir gayemiz yok. Çekilişi de pazartesi bir aksilik çıkmazsa duyuracağız.

Yoğunuz arkadaşlar fazlaca yoğunuz. Tamamen oyuna odaklandık ve önceden de dediğimiz gibi 1.5 dakikada hiçbir şey olmuyor.
Paprikas
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Paprikas »

IKVAdmin yazdı: 11 Oca 2026 14:49 Önce şurada neler yazdık okumanızı rica ediyoruz.

Yani 1 ay bile olmamış. Şu geçen kısa sürede bu kadar fazla majör güncelleme getirmemize rağmen bu şekilde ithamlara diyecek pek sözümüz yok.

Arkadaşlar iletişim konusunda bile hala eleştiriliyoruz. Ayrıca gerekirse hayal satın ne demek ? Oyunun altına dinamit koymaktan bir farkı yok şunun. Kimseye hayal satıp kenara çekilme gibi bir düşüncemiz yok. Arkamıza yaslanıp izlemiyoruz. Tam aksine fazlaca çalışıyoruz. 3 hafta oldu arkadaşlar. Oyuna giriyoruz oyuncuların sorularını yanıtlarken bir yandan test yapıyoruz. Gerçekten yeter.

Etkinlikleri yakında duyuracağız. Buradaki "yakında" 2 ay sonra değil elbette. Kimseyi belirsizlikte bırakma gibi bir gayemiz yok. Çekilişi de pazartesi bir aksilik çıkmazsa duyuracağız.

Yoğunuz arkadaşlar fazlaca yoğunuz. Tamamen oyuna odaklandık ve önceden de dediğimiz gibi 1.5 dakikada hiçbir şey olmuyor.
@İkvadmin biz sizin şuan yaptıklarınızdan razıyız böyle yorumlara aldırış etmeyin. Bu tarz insanlara ne yapsanız da memnun edemezsiniz.
Paprikas
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Paprikas »

IKVAdmin yazdı: 11 Oca 2026 14:49 Önce şurada neler yazdık okumanızı rica ediyoruz.

@İkvadmin biz sizin şuan yaptıklarınızdan razıyız böyle yorumlara aldırış etmeyin. Bu tarz insanlara ne yapsanız da memnun edemezsiniz.
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen IIMUCKII »

Oflu kardeşimiz devlet dairesinde dilekçe yazar gibi yazılar yazıyor. Şu an oyunda genel tablo ortada: insanlar mutlu. Eleştiren kesim 2–3 kişi ve büyük ihtimalle de birbiriyle bağlantılı.

ÇT itemini dizdiniz mi, Galata’da gerçekten oynadınız mı? Galata’da gözlük çeken insan sayısı zaten çok az, buna rağmen yönetim hala uğraşıyor, bir şeyler yapmaya çalışıyor. Eski yönetimle bugünkü yönetimi aynı kefeye koyarak konuşmak pek adil değil.

‘Alınamaz, pahalı’ demek kolay. İsteyen maden kasar, satar, gözlüğü alır. Oyunda herkes aynı şartlarda oynuyor. Kimseye bedava dağıtılmıyor. Emek veren alıyor, vermeyen alamıyor; sistem bu. mutlu değilseniz - eminönü sunucusunda oynayabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
ChiefBunny
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ChiefBunny »

Emek veren zor alıyor kanka, başka bir oyuncunun cebini dolduran daha net alıyor merak etme. Parayla gaffara götüren yaşıyor, ekibi olmayan bireysel oyuncu “ayva çiçek açmış madalya mı gelecek?” modunda takılıyor. AMA OYUNUMUZ BİREYSELLİĞİ DESTEKLEMİYOR ELHAMDÜLİLLAH.
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Beyler bir de bir şey söyleyim, babi ali ve galata sunucusunda son zamanlarda, karaköy bölgesinde düşen itemler yansıtılıyor. Bunlara itibar etmeyin çünkü; klana girip, klan tüccarlarını kesiyorlar onlardan da karaköy eşyaları düşüyor.

Adamlar hile var diye olayı manupile etmeye çalışıyor aldırış etmeyin, oyunu karalamaya çalışıyorlar.
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen IIMUCKII »

ChiefBunny yazdı: 11 Oca 2026 15:18 Emek veren zor alıyor kanka, başka bir oyuncunun cebini dolduran daha net alıyor merak etme. Parayla gaffara götüren yaşıyor, ekibi olmayan bireysel oyuncu “ayva çiçek açmış madalya mı gelecek?” modunda takılıyor. AMA OYUNUMUZ BİREYSELLİĞİ DESTEKLEMİYOR ELHAMDÜLİLLAH.
bende bireyselim? ilk x görevini yapıp sonra devamlı olarak stu ya girdim zırh düşürüp gaffar atıyorum şuan ? bireysel şekilde devam ediyorum
Kullanıcı avatarı
ChiefBunny
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ChiefBunny »

IIMUCKII yazdı: 11 Oca 2026 15:28
ChiefBunny yazdı: 11 Oca 2026 15:18 Emek veren zor alıyor kanka, başka bir oyuncunun cebini dolduran daha net alıyor merak etme. Parayla gaffara götüren yaşıyor, ekibi olmayan bireysel oyuncu “ayva çiçek açmış madalya mı gelecek?” modunda takılıyor. AMA OYUNUMUZ BİREYSELLİĞİ DESTEKLEMİYOR ELHAMDÜLİLLAH.
bende bireyselim? ilk x görevini yapıp sonra devamlı olarak stu ya girdim zırh düşürüp gaffar atıyorum şuan ? bireysel şekilde devam ediyorum
Kıymetli dostum bende bireyselim, Babı Ali sunucusunda birşeyler yapmaya çalışıyorum. Kadın büyücü oynuyorum. Daha henüz sıfır kelvin eldiven dışında bir item alamadım. 121 madalyam oldu. 20’den fazla stu. 6’dan fazla X. 7’den fazla Yol Savaşçısı kestim daha başka item alamadım. İtem alamadığım gibi gruplara dahil edilmiyorum. Sence bir sıkıntı mevcut değil mi? RNG sistemindeki bu sıkıntı bizlere yansıyor. Benim oradaki serzenişim bazı oyuncuların “Bu oyun bireyselliği kaldırmıyor, başka oyunlara bakın. Zamanın yoksa oynama.” gibi mide bulandırıcı eleştirilerine ses vermek. Yoksa bende mutluyum ÇT eklentisine dönmekten. Yönetim iletişimsiz ona katılıyorum ama bu tarz eleştiriler yapan oyunculara daha fazla öfkeliyim. Bireysel oyuncuyu neden dışlıyorlar anlamış değilim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön