Merhabalar,
Zamanında klan değiştirme ürünü ile lodostan arza geçmiştim uzun bir süre arzda kaldıktan sonra arz iken klandan çıkarak klansız oldum. Şuan klana girmek istiyorum rütbemin silinmemesi için arza mı geçmeliyim yoksa ilk klanıma yani lodosa mı geçmeliyim?
Bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi acaba ?
Klan değiştirme ürünü hk.
-
nirvanxx236
- Acemi Savaşçı

-
Gündüz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Klan değiştirme ürünü hk.
Bozuk o ürün tekrar hangisine girersen gir sıfırlıyor. Tekrar kullanman lazım ürününirvanxx236 yazdı: ↑03 Oca 2026 18:54 Merhabalar,
Zamanında klan değiştirme ürünü ile lodostan arza geçmiştim uzun bir süre arzda kaldıktan sonra arz iken klandan çıkarak klansız oldum. Şuan klana girmek istiyorum rütbemin silinmemesi için arza mı geçmeliyim yoksa ilk klanıma yani lodosa mı geçmeliyim?
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi (S.O.S.)
Klandan çıkarken Klan Değiştirme kullandıysanız tekrar girmek için aynı işlemi yapmalısınız.nirvanxx236 yazdı: ↑03 Oca 2026 18:54 Merhabalar,
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Klan değiştirme ürünü daha önce kullandıysan artık bir ömür kullanmak zorundasın
Klan değiştirme ürünü daha önce kullandıysan artık bir ömür kullanmak zorundasın
- ApolloBrown
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bozuk değil. Kasıtlı olarak öyle yapılıyor ki bolca Akçe harcansın.Gündüz yazdı: ↑03 Oca 2026 19:36Bozuk o ürün tekrar hangisine girersen gir sıfırlıyor. Tekrar kullanman lazım ürününirvanxx236 yazdı: ↑03 Oca 2026 18:54 Merhabalar,