Sunucu Kapasite Doluluk
- ozberk
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Osmanlı Delileri
Sunucu Kapasite Doluluk
Grup bölgesine zor giriyoruz oyundan düşünce plus olmasına rağmen kapasite dolu girmeye çalışıyoruz. Çok denediğimiz için Kısıtlama yiyoruz düzeltir misiniz kapasite sorununu ?
si vis pacem, para bellum
Re: Sunucu Kapasite Doluluk
Bende aynı durumu yaşadım. Sığınakta motor 10 can kala oyun dondu. Çıkış yapıp tekrar girdiğimde oyun bazen login ekranından sonra açılmıyor kapanıyor. Bu doluluk uyarısı yüzünden arka arkaya denedim ve bende bir süre engellendim. Bu durumları da şarta koşula bağlayarak bir düzenleme yaparsanız iyi olur.

- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Bu donma olayı da birkaç gündür başladı daha önce olmuyorduWELLruz yazdı: ↑01 Oca 2026 17:00 Bende aynı durumu yaşadım. Sığınakta motor 10 can kala oyun dondu. Çıkış yapıp tekrar girdiğimde oyun bazen login ekranından sonra açılmıyor kapanıyor. Bu doluluk uyarısı yüzünden arka arkaya denedim ve bende bir süre engellendim. Bu durumları da şarta koşula bağlayarak bir düzenleme yaparsanız iyi olur.
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Bu donma olayı da birkaç gündür başladı daha önce olmuyorduWELLruz yazdı: ↑01 Oca 2026 17:00 Bende aynı durumu yaşadım. Sığınakta motor 10 can kala oyun dondu. Çıkış yapıp tekrar girdiğimde oyun bazen login ekranından sonra açılmıyor kapanıyor. Bu doluluk uyarısı yüzünden arka arkaya denedim ve bende bir süre engellendim. Bu durumları da şarta koşula bağlayarak bir düzenleme yaparsanız iyi olur.
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Plusım var. Oyuna almıyor. Plus'ı alırken özellikler kısmında yazan ifade tam olarak şu. " Asla sıra beklemeden öncelikli gir" Sunucu kapasitesini mi arttırırsınız bu sorunu nasıl çözersiniz bilmiyorum ama plus aldığım halde oyuna girememek koyuyor açıkcası. Lütfen bu duruma bir çözüm acil olarak bulun.