"Bu Eşya Size Ait Değil" Hatası
"Bu Eşya Size Ait Değil" Hatası
Bu eşya size ait değil. ne demek nasıl olabiliyor ben başkasının çantasını mı görüyorum yani. Ben de jandarma aliden itemleri alırken ayakkabım birden yok oldu, başkası mı aldı yani

- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Re: "Bu Eşya Size Ait Değil" Hatası
Haha çok garip bir şey bu
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- Danisman
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
Haha çok garip bir şey bu
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
sana ait değil demek ki alma 
- zkocalioglu
- İskele Babası

- Sunucu: Karaköy
Gece gece güldüm yaa 
-
bugurcaosman
- Acemi Savaşçı

- Klan: Lodos
Geçen gün yayında bir arkadaşın ürettiği şey bu şekilde çalındı. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama torbayı başkası çalabiliyor. Onu önlemek için bu şekilde düzeltme yaptıklarını söylediler. Anladığım kadarıyla bazı torbalar diğer oyuncular tarafından görülebiliyor ve alınabiliyordu. Artık olmayacakmış verdiği uyarıya bakalırsa
- Subzero
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Mortal Kombat
Merhaba öncelikle kardeşim aldığın hata aslında var olan bir hata çünkü oyunun ilk zamanlarında sık sık karşılaştığımız bir hataydı bunu eski oyuncular iyi bilir büyük ihtimalle kodlarla oynarken bunuda tekrardan eski haline döndürmüş oldular çözüleceğini düşünüyorum iyi çalışmalar.

- TheWesTSooNN
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
Sen ne diyorsan altına imzamı atarım Subzero. Zamanında yıllarca geliştiricilerden açıklama beklerken ilk kurşunu sen sıkıp Nerull’u konuşturmuştun. SevgilerSubzero yazdı: ↑23 Ara 2025 10:20 Merhaba öncelikle kardeşim aldığın hata aslında var olan bir hata çünkü oyunun ilk zamanlarında sık sık karşılaştığımız bir hataydı bunu eski oyuncular iyi bilir büyük ihtimalle kodlarla oynarken bunuda tekrardan eski haline döndürmüş oldular çözüleceğini düşünüyorum iyi çalışmalar.
WesTSooN
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı

Şifacı Sınıfının Ganimet Sorunu Hakkında;
Bu bug, maalesef Şifacı (Healer) sınıfı oyuncuları için süreci aşırı zorlayıcı bir hale getiriyor. Oyunun doğası gereği healerlar hasar veremediği için, slotlara ilk vuruşu yapmamız neredeyse imkansız.
"İlk vuran alır" mantığı yüzünden;
Hiçbir slota öncelik kuramıyoruz.
Emek verdiğimiz halde eşya (drop) düşüremiyoruz.
Gelişim sürecinde diğer sınıfların çok gerisinde kalıyoruz.
Bu durumun şifacıların oyun zevkini baltaladığını ve acilen bir düzenleme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ganimet dağıtım mantığı şifacıları da kapsayacak şekilde modernize edilmelidir.
Bu bug, maalesef Şifacı (Healer) sınıfı oyuncuları için süreci aşırı zorlayıcı bir hale getiriyor. Oyunun doğası gereği healerlar hasar veremediği için, slotlara ilk vuruşu yapmamız neredeyse imkansız.
"İlk vuran alır" mantığı yüzünden;
Hiçbir slota öncelik kuramıyoruz.
Emek verdiğimiz halde eşya (drop) düşüremiyoruz.
Gelişim sürecinde diğer sınıfların çok gerisinde kalıyoruz.
Bu durumun şifacıların oyun zevkini baltaladığını ve acilen bir düzenleme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ganimet dağıtım mantığı şifacıları da kapsayacak şekilde modernize edilmelidir.