Exp Yüzüğü Dediler Diye Direkt Yüzük Olarak Eklemek :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ApolloBrown
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Exp Yüzüğü Dediler Diye Direkt Yüzük Olarak Eklemek :D

Mesaj gönderen ApolloBrown »

Ikv oyuncuları, metin 2 ve benzeri oyunlarda exp durdururucu yüzük gibi bir eklenti yapılarak seviye sınırının getirilmesini istemişlerdi. Allah var dinlemişler ve yapmışlar ama böyle hiç düşünmeden yüzük dediler diye direkt yüzük ve kolye olarak oyuna eklemişler. Diğer oyunlarda bu item için başka slot olur ve hasarda düşme olmazdı.

İnsanlar yüzük derken diğer oyunlarda böyle geçtiği için yüzük diyordu. Direkt takı olarak oyuna ekleyin demiyordu ki. Şimdi exp gelmesin diye bir hasar kaleminden vazgeçmek zorunda kalacaklar. Klan parası güncellemesi sonrası gözlük almak 55 seviye sonrasına kaldı. En basitinden bu yüzden bu işlevi takı yerine Akçe ile alınacak 1 lvl gözlükle çözmek çok daha mantıklıydı. Ya da hasar kalemi düşmeden bir çözüm getirilmeliydi. Hayatınızda hiç mi başka online oyun oynamadınız?

Yüzük dedik diye direkt yüzük eklemek ne alaka ya. Koskoca yazılımcı adamlarsınız. Çay demleyin demek için "önce ayağa kalk, yürü, mutfağa git, çaydanlığı al, su kaynat, demi koy" mu dememiz lazım? Böyle demesek çayı alıp direkt ateşin içine mi atacaksınız?
Kullanıcı avatarı
Externorum
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Re: Exp Yüzüğü Dediler Diye Direkt Yüzük Olarak Eklemek :D

Mesaj gönderen Externorum »

İKV'ye bu 35 seviye gözlük görünümünde, akçe ile satılan 1 seviye gözlük olarak gelebilirdi.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

Çanta kısmına küçük bir kısım eklenip bu eşya oraya entegre edilebilir, en iyisi böyle olacaktır diye düşünüyorum.
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Externorum
Cin Avcısı
Cin Avcısı

TheWesTSooNN yazdı: 23 Ara 2025 13:48 Çanta kısmına küçük bir kısım eklenip bu eşya oraya entegre edilebilir, en iyisi böyle olacaktır diye düşünüyorum.
Slot açmak, eşya eklemeden daha zor olur bu oyun için. Vaktinde sırf o yüzden tılsımlar için çanta slotu feda edildi. Bu nedenle ben gözlük olması taraftayım.
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

Externorum yazdı: 23 Ara 2025 14:11
TheWesTSooNN yazdı: 23 Ara 2025 13:48 Çanta kısmına küçük bir kısım eklenip bu eşya oraya entegre edilebilir, en iyisi böyle olacaktır diye düşünüyorum.
Slot açmak, eşya eklemeden daha zor olur bu oyun için. Vaktinde sırf o yüzden tılsımlar için çanta slotu feda edildi. Bu nedenle ben gözlük olması taraftayım.
Yeni yönetim bunu yapmakta çok zorlanmayacaktır hocam. Bekleyip görelim bakalım
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Externorum
Cin Avcısı
Cin Avcısı

TheWesTSooNN yazdı: 23 Ara 2025 14:51
Externorum yazdı: 23 Ara 2025 14:11
Yeni yönetim bunu yapmakta çok zorlanmayacaktır hocam. Bekleyip görelim bakalım
Olay yönetimlik bir mevzu değil, oyunla alakalı. Bir de yeni yönetimin Gorgar'lı ekipten teknik olarak daha iyi olma ihtimali olduğunu gerçekten düşünüyor musun?
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VicTorY »

Oyuna seviye almayı engelleyen yüzük gelene kadar hiçbir geliştirme yapabileceklerini düşünmüyordum keza karaköy bölgesine girişi kapatmaları da aynı şekilde farklı bir eklenti.

Ben oyunun oyun motoruna veya özelliklerine doğrudan bir ekleme yapabileceklerini düşünmemiştim fakat bu değişiklikler basit bile olsa bir takım değişikliklerin yapılabildiğini göstermekte.

Oyuna çanta slotu eklemek başka bir eşya slotu eklemek vs. bunların hepsi çok eski bir oyun motoruna hatta belki de şu an kimsenin en ufak bir bilgisi olmadığı oyun motoruna eklentiler yapmak demek bunu yapamıyorlar anladım.

Fakat bu 2 yeni diyebileceğimiz şey biraz kafamı karıştırdı sanırım bir takım eklemeler yapabiliyorlar bunlar ufak başlangıçlar zamanla belki bu yenilikler artar ve oyuna gerçekten güncelleme getirebilirler.
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön