Oyunda Eşitlik ve Adalet İsteyenler Buraya
- TestereNecmi
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ahbap
Oyunda Eşitlik ve Adalet İsteyenler Buraya
Forumu bir kaç gündür takip ediyorum herkes düşüncelerini isteklerini tavsiyelerini yazmış,benim gibi birçok arkadaş ta eski günlere olan özleminden bahsetmiş. Madem bu oyunda herkes eskisi gibi bir oyun istiyor ve bekliyor. Çözüm basit 22 Aralık günü şuanda mevcut tüm sunucuları kapatıp 2 yeni sunucuyla yola devam edilmesi.Tüm oyuncuların 2 sunucuda toplanması..İkv severler gönül verenler herkes sıfırdan başlasın oynayama
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
Re: Oyunda Eşitlik ve Adalet İsteyenler Buraya
Öyle şey olur mu hocam? Bunca yıllık emek vb. saçmalamayın lütfen.TestereNecmi yazdı: ↑17 Ara 2025 09:55 Forumu bir kaç gündür takip ediyorum herkes düşüncelerini isteklerini tavsiyelerini yazmış,benim gibi birçok arkadaş ta eski günlere olan özleminden bahsetmiş. Madem bu oyunda herkes eskisi gibi bir oyun istiyor ve bekliyor. Çözüm basit 22 Aralık günü şuanda mevcut tüm sunucuları kapatıp 2 yeni sunucuyla yola devam edilmesi.Tüm oyuncuların 2 sunucuda toplanması..İkv severler gönül verenler herkes sıfırdan başlasın oynayama![]()
Eski tüm sunucular birleştirilebilir sadece. Dupe yapılmış olanlar
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Çare budur destek verirseniz sevinirim: https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=175519Lighthouse yazdı: ↑17 Ara 2025 10:08Öyle şey olur mu hocam? Bunca yıllık emek vb. saçmalamayın lütfen.TestereNecmi yazdı: ↑17 Ara 2025 09:55 Forumu bir kaç gündür takip ediyorum herkes düşüncelerini isteklerini tavsiyelerini yazmış,benim gibi birçok arkadaş ta eski günlere olan özleminden bahsetmiş. Madem bu oyunda herkes eskisi gibi bir oyun istiyor ve bekliyor. Çözüm basit 22 Aralık günü şuanda mevcut tüm sunucuları kapatıp 2 yeni sunucuyla yola devam edilmesi.Tüm oyuncuların 2 sunucuda toplanması..İkv severler gönül verenler herkes sıfırdan başlasın oynayama![]()
Eski tüm sunucular birleştirilebilir sadece. Dupe yapılmış olanlar
- TestereNecmi
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ahbap
Hocam bunca yıllık emek diyorsunuzda hangi emek eö sohbet kanallarında saat başı 2-3 farklı karakter tık üret ilan veriyor kopyalama naylon kp vs cabası facebook sayfalarında paylaşılan ilanlara bir bakın kasasında bir madenden 5000 tane var 10bin tane iksir var. Oyunda birine bir ürün soruyorsun ne kadar diye telefon nosunu atıyor burdan konuşalım diye
oyun parasının geçerliliği kalmamış. Görev yapıcan saatlerce insan arıyorsun daha bunlar bir çırpıda aklıma gelenler kat be kat fazla sıkıntılarıda var Eö aktif olduğu sürece Karaköyde olduğu gibi 2-3 ay sonra yeni sunucularda sinek avlar
eminönü hariç hepsini kapat gitsin. Zaten konu takipleri dahi toplam 200-300 kişi oynayacak oynamayacak var. Bunun 50 kişisi kafayı rütbeye takmış 50 car açıp kasanlar. Bi 30 kişisi abi ikv 39da güzeldi. Bunun 50 kişisi kardeşim benim grubum var sadece çemberlitaş atmak istiyorum 1 2 saat oynayıp çıkıcam diyen var. Bi 50 kişisi fark etmez diyen var. Bi 50 kişide hasım olanlar var onların derdi toksik olmak boss kaçırınca hosuna gidiyor. Yani her kafadan bir ses öneri bence kimseyi dinlemeden devam etmeli İkvAdmin. Herkesi mutlu edemez. Elinde 300 kişi var işte nasıl oynatırsan oynat. Herkes farklı şeyler istiyor.