Karaköy sunucusuna hemen başlayıp ; 49 seviyeye kadar çok hızlı şekilde geldim. Daha sonra HOL'e inip 54 seviye'de oldum ama oyunda çevrem olmadığı için Karaköy'e geçebilmek için ÇT görevinde takılı kaldım. Günlerce, haftalarca uğraştım. Oyunda ekip bulduk , güzel giderken , bir sürü iksir tüketmişken hop sunucu çöktü.
2 saat ilerlemişken oyundan biri düştü , tüm grubun emeği çöpe gitti.
gibi gibi bir sürü olay başıma geldi. En son 500 liraya bir gruba görevi yaptırdım da karaköy'e giriş yaptım.
Oyunun tüm zevkini öldürüyor bu zorunlu görevler. Bu oyunu bireysel oynayan insanlar da var. Bir bölgeye girebilmek için böyle bir zorunluluk olmamalı.
Mesela şimdi de boş bir sunucuda 59 seviyeye karakter kasmak istiyorum. Kalabalık başımı ağırtıyor. Ama 49'a ( hatta 54'e ) kadar zevkle oynuyorken Karaköy'e girebilmek için önüme Sığınak- Migrat - ÇT görevleri çıkınca bırakıyorum.
Salın kardeşim , 49 seviye olan herkes Karaköy'e girebilsin. Zaten oyunda BOSS kaçırmayı kafasına koyan adamın oyunda dostu da düşmanı da çok oluyor. Bu adamlar ÇT - Sığınak - Migrat görevlerine takılmıyor.
Bu görevlere takılan kişiler genelde oyuna 2010 yılı civarı başlayıp , oyunda hiç bir eşi dostu olmayan ama eski günleri yad etmek için oyunu oynayan insanlar...
Şahsi düşüncem , Karaköy bölgesine giriş için zorunlu grup görevleri kaldırılırsa oyuna talep çok daha fazla olur.
YENİ SUNUCULARDA ÇT ZORUNLU GÖREV OLMAMALI
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YENİ SUNUCULARDA ÇT ZORUNLU GÖREV OLMAMALI
Yok, bu istek biraz az olmuş. Direkt Karaköy’de 59 seviye başlamalıyız. Mor Alaska asamız da olsun, mümkünse parlak.
Boss kaçıranlar bu konuyu favoriye almıştır
öyle bir şey yapamaz kimse yapılması teklif dahi edilemez.

- hattihumayun
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
verdiğin öneri ikv doğasına ve dinamiklerine ters , yeni başlayan oyuncu çt görevi için asalı zırhlı tılsımlı oyunculara ağız eğecek eğlenmeye kafa dağıtmaya girdiği oyunda tanımadığı insanlara yalvaracak abi bohunu yiyeyim allah rızası için görevimi yap beni çt grubuna al arkandan bir ömür boyu duacın olurum diyecek , meteordaki çt borusunun önünde 2 ay bekleyecek her içeri giren gruba pm atıp 1 saat dil dökecek yoksa olmaz.
isterseniz her karakter direk kurarken 59 olsun sen gbz filan kes. Kenan, Junon, Gaffar zorunlu olmalı.
Bence de junon görevi yeterli çt zorunlu olmamalı
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Beyazköşk
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
tam olarak dediğin gibi oluyor :d Dilenci gibi takılıyoruz birileri gruba alsın diye :dhattihumayun yazdı: ↑09 Ara 2025 22:41 verdiğin öneri ikv doğasına ve dinamiklerine ters , yeni başlayan oyuncu çt görevi için asalı zırhlı tılsımlı oyunculara ağız eğecek eğlenmeye kafa dağıtmaya girdiği oyunda tanımadığı insanlara yalvaracak abi bohunu yiyeyim allah rızası için görevimi yap beni çt grubuna al arkandan bir ömür boyu duacın olurum diyecek , meteordaki çt borusunun önünde 2 ay bekleyecek her içeri giren gruba pm atıp 1 saat dil dökecek yoksa olmaz.

Çt olmasa bile tek kişi yapılabilecek ama benzer emek isteyecek başka bir görev olmalı. Mesela zamanında özel bir etkinlik görevi olarak gelen İstihbarat Dokümanı geri gelebilir, çok zor düşer ve aktarılamaz. Oyuncu bundan 1000 tane toplayınca görevi verip çt girebilir. Böylece çt yapmak için grup bulamayana alternatif bir amaç verilmiş olur..
Öbür türlü adam oyuna girdiğinde meteorda kimse yoksa birilerinin grup kurmasını beklemek dışında çaresi oyuna girmesinin amacı da yok.
Öbür türlü adam oyuna girdiğinde meteorda kimse yoksa birilerinin grup kurmasını beklemek dışında çaresi oyuna girmesinin amacı da yok.
- yeCs
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
katılıyorum. Bireysel kullanıcıların önünü kesmemek gerekiyor. 49'a kadar gelip sonra haftalarca çt önünde millete yalvarmak ; para teklif etmek çok mantıksız. Eğer böyle olacaksa zaten oyuna başlamanın amacı yok.TOLGARDA yazdı: ↑10 Ara 2025 16:03 Çt olmasa bile tek kişi yapılabilecek ama benzer emek isteyecek başka bir görev olmalı. Mesela zamanında özel bir etkinlik görevi olarak gelen İstihbarat Dokümanı geri gelebilir, çok zor düşer ve aktarılamaz. Oyuncu bundan 1000 tane toplayınca görevi verip çt girebilir. Böylece çt yapmak için grup bulamayana alternatif bir amaç verilmiş olur..
Ben tek başıma 59 seviyeye ulaşmak istiyorum. Yavaş olsun, aylarca sürsün ama bu süreçte oyun oynayayım. Gidip de " Usta grupta yer var mı? Gruba alır mısın? " diye her gün 50 pm atıp , ÇT önünde boş boş durmak dünyanın en saçma işi.
De ki bana HOL'de 50 bin akrep kesen KK'ye girer , yavaş yavaş keseyim. Bir hedefe ulaşmaya çalışayım. Oynadığımız oyundan da zevk alalım. Olmuş yaşımız 33 ; evde 3 çocuk var ; gidip de 15-20 yaşındaki çocuklara dil mi dökeceğiz gruba alsınlar diye.

- WeDneS
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İhtiyarlar Kulübü
kesinlikle bu solo oyuncuları oyundan bezdiriyor