Herkese merhaba,
Normalde Eminönü sunucusunda 59 seviye büyücü karakterim bulunmakta ama eşimle oyun kapanmadan önce son bir kez baştan sona bitirmek istiyoruz. Amaç harala gürele kasıp ilerlemek değil. Her görevin metnini ayrı ayrı okumak. Her mekanı ayrı ayrı gezerek görmek
Şu anda oynamak için en mantıklı sucunu hangisi bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler
Başlamak için En Uygun Sunucu
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Başlamak için En Uygun Sunucu
Anka tabii ki.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Karaköy çünkü diğer sunucularda Phil, Dev Ana gibi görevleri yapamazsınız.
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Mazi
Asıl Karaköy'de Yaptıramazlar Kimse Yardım Etmiyor Karakürke Phiye DevAnaya Çökmüşler yardım istiyorsun grp tam alamam vs diyorlar ama halihazırda Eminönü'nde 59 çarıda varmış gerek ondan yardım alır gerek karaköy bölgesine geçer ordan yardım ister Eminönü'nde Keyfi Gaffar atan birisini illaki bulursun ama Karaköyde 2 ay kesemezler o gaffarı diyeceğim o ki yine ne varsa Eminönü'nde Var
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

Tam bu soruyu soracaktım. Benden önce yanıtlamışsın. Son bir sorum daha olacak. Klanlı ya da klansız olarak ilerlemek mi mantıklı? Klanlı ise hangisi daha elverişli yardım alabilmek için?xxJUSTINGxx yazdı: ↑17 Haz 2025 05:04Asıl Karaköy'de Yaptıramazlar Kimse Yardım Etmiyor Karakürke Phiye DevAnaya Çökmüşler yardım istiyorsun grp tam alamam vs diyorlar ama halihazırda Eminönü'nde 59 çarıda varmış gerek ondan yardım alır gerek karaköy bölgesine geçer ordan yardım ister Eminönü'nde Keyfi Gaffar atan birisini illaki bulursun ama Karaköyde 2 ay kesemezler o gaffarı diyeceğim o ki yine ne varsa Eminönü'nde Var
Teşekkür ederim
Daha bir ay önce sıfırdan hesap kastım, insanlardan rica edince direkt olarak yapıyorlar. Hiç sorun yaşamadım çevrem de yoktu Gaffar görevine kadar. Junon'da haydar için sabahlayan bir gruba girdim sabahladım onlarla çevre edinip sonrasında dahil oldum ve devamı geldi.xxJUSTINGxx yazdı: ↑17 Haz 2025 05:04Asıl Karaköy'de Yaptıramazlar Kimse Yardım Etmiyor Karakürke Phiye DevAnaya Çökmüşler yardım istiyorsun grp tam alamam vs diyorlar ama halihazırda Eminönü'nde 59 çarıda varmış gerek ondan yardım alır gerek karaköy bölgesine geçer ordan yardım ister Eminönü'nde Keyfi Gaffar atan birisini illaki bulursun ama Karaköyde 2 ay kesemezler o gaffarı diyeceğim o ki yine ne varsa Eminönü'nde Var
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
başladın karakterini 20 levele getirdin , phili keseceksin muhtemelen biri tılsım kasmak için philiye çökmüş olacak yalvar yakar görevin olduğunu söyleyecen insafa gelirse gruba alacak anca o şekil görevini yapacaksın , yukarda şöyle yardım ediyorlar böyle yardım ediyor diyenlerle biz farklı sunucularda oynuyoruz herhalde ?