Başlamak için En Uygun Sunucu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Başlamak için En Uygun Sunucu

Mesaj gönderen zorsavas5 »

Herkese merhaba,

Normalde Eminönü sunucusunda 59 seviye büyücü karakterim bulunmakta ama eşimle oyun kapanmadan önce son bir kez baştan sona bitirmek istiyoruz. Amaç harala gürele kasıp ilerlemek değil. Her görevin metnini ayrı ayrı okumak. Her mekanı ayrı ayrı gezerek görmek

Şu anda oynamak için en mantıklı sucunu hangisi bilgi verebilir misiniz?

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Başlamak için En Uygun Sunucu

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Anka tabii ki.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Karaköy çünkü diğer sunucularda Phil, Dev Ana gibi görevleri yapamazsınız.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
xxJUSTINGxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Mazi

Mesaj gönderen xxJUSTINGxx »

TOLGARDA yazdı: 15 Haz 2025 16:58 Karaköy çünkü diğer sunucularda Phil, Dev Ana gibi görevleri yapamazsınız.
Asıl Karaköy'de Yaptıramazlar Kimse Yardım Etmiyor Karakürke Phiye DevAnaya Çökmüşler yardım istiyorsun grp tam alamam vs diyorlar ama halihazırda Eminönü'nde 59 çarıda varmış gerek ondan yardım alır gerek karaköy bölgesine geçer ordan yardım ister Eminönü'nde Keyfi Gaffar atan birisini illaki bulursun ama Karaköyde 2 ay kesemezler o gaffarı diyeceğim o ki yine ne varsa Eminönü'nde Var
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.

DevilMayCry
KaraköyResim
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen zorsavas5 »

xxJUSTINGxx yazdı: 17 Haz 2025 05:04
TOLGARDA yazdı: 15 Haz 2025 16:58 Karaköy çünkü diğer sunucularda Phil, Dev Ana gibi görevleri yapamazsınız.
Asıl Karaköy'de Yaptıramazlar Kimse Yardım Etmiyor Karakürke Phiye DevAnaya Çökmüşler yardım istiyorsun grp tam alamam vs diyorlar ama halihazırda Eminönü'nde 59 çarıda varmış gerek ondan yardım alır gerek karaköy bölgesine geçer ordan yardım ister Eminönü'nde Keyfi Gaffar atan birisini illaki bulursun ama Karaköyde 2 ay kesemezler o gaffarı diyeceğim o ki yine ne varsa Eminönü'nde Var
Tam bu soruyu soracaktım. Benden önce yanıtlamışsın. Son bir sorum daha olacak. Klanlı ya da klansız olarak ilerlemek mi mantıklı? Klanlı ise hangisi daha elverişli yardım alabilmek için?

Teşekkür ederim :)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

xxJUSTINGxx yazdı: 17 Haz 2025 05:04
Daha bir ay önce sıfırdan hesap kastım, insanlardan rica edince direkt olarak yapıyorlar. Hiç sorun yaşamadım çevrem de yoktu Gaffar görevine kadar. Junon'da haydar için sabahlayan bir gruba girdim sabahladım onlarla çevre edinip sonrasında dahil oldum ve devamı geldi.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

başladın karakterini 20 levele getirdin , phili keseceksin muhtemelen biri tılsım kasmak için philiye çökmüş olacak yalvar yakar görevin olduğunu söyleyecen insafa gelirse gruba alacak anca o şekil görevini yapacaksın , yukarda şöyle yardım ediyorlar böyle yardım ediyor diyenlerle biz farklı sunucularda oynuyoruz herhalde ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön