Arkadaş kendince ironi yapmışhattihumayun yazdı: ↑28 May 2025 18:14yönetimin yeni bölge getirme planı var eli kulağında çok az kaldı , yakında duyurusu yapılır muhtemelen.Dofians yazdı: ↑28 May 2025 15:01 Niye kapatılsın? Orda durması batıyor mu, kimse orada zorla tutulmuyor isteyen Eminönü'ne geçer. Ayrıca yönetimin ilerisi için yeni bölge getirme gibi bir planı varsa sunucu çeşitliliği iyi olur zira yeni bölge gelirse o gün tüm sunucular dolu çeker. Bu da çökmelere, giriş sorunlarına sebep olur. Yönetim dün veri aktarımı yapmış eğer bu aktarımla birlikte çökme sorunları ve sarma gibi kronik problemler çözüldüyse üstüne bir de yalandan grup bölgesi çıkarsalar tüm sunucular dolu olur buraya yazıyorum
Eminönü & Karaköy Sunucuları Hariç Diğer Sunucular Kapatılsın !
Re: Eminönü & Karaköy Sunucuları Hariç Diğer Sunucular Kapatılsın !
Since 2008
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
yönetim yeni bölge getirmeden desteğe baksa ban atılacakları seriden banlasa bizi 1 - 2 yıl daha götürür oyun

- bymehmett
- Demirci Çırağı
güzel görüntülenme aldı kısa sürede herkes yorumunu belirtsin arkadaslar belki dikkate alınır bu durum 
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
UE5 ile yapılan oyunlar çok güzel oluyor genellikle. Bu senenin en iyi olan oyun Expedition 33 de sanırım Unreal Engine ile yapıldı ve sadece 33 kişi tarafından yapıldı (Ubisoft'un eski çalışanları). Hiçbir şey imkansız değil. Piyasaya çıkarırsanız binlerce insan oynayacaktır. Hikayeye ve müziklere çok önem verin gerekirse her şey bittikten sonra sadece bu iki husus için 6 ay daha bekleyin. Kolay gelsin. Müzikler için Expedition 33 oyununun müziklerine bakabilirsiniz ilham kaynağı olabilir zira mükemmel müzikleri var.BLITZKRIEG yazdı: ↑28 May 2025 21:54 Bu oyunun miadı dolalı uzun zaman oldu arkadaşlar.
Neferler de gidik.
Ben bir ekip topladım, bunun içinde network uzmanından tutun 3D artiste kadar herkes mevcut. Hikayemiz de hazır. İKV evreninde geçen yepyeni bir mmorpg geliştirmeye başladık. Merak edenler için oyunun motoru UE5 olacak.
Loncalar Bulvarı, biolaboratuvar, mekanik ve kimya laboratuvarları olacak.
4 ana, 8 alt sınıf mevcut. Harita açık dünya. Her yere ulaşımınızı kolaylaştıracak çekirge adında bir aygıtınız, toplama mekaniğini baştan sona değiştiren cihazlarınız oacak.
Yani söylemeyim söylemeyim diyordum, ama bu kadar insanın halen bu kadar şey beklediği, buna rağmen hiçbir şeyin umursamadığı bir oyun için daha fazla vakit kaybetmemek gerektiği kanaatine vardım.
Steam üzerinden yayınlayacağız. Serverlar başta Türk, sonrasında Amazon Game Lift'e taşınacak. Güvenlik problemi, sıfır.
Düşman Çeşitleri, ve DLC'ler planlanmış durumda. Sınıfların skill setleri üzerine çalışıyoruz.
Pazardır, upgrade sistemdir, bunları söylemiyorum bile. Üç beş slota mahkum kalıp milletle çekişmek yerine, gerçekten farm mekaniğini kurguluyoruz.
Henüz resmi hesapları paylaşmıyoruz, şirketi kurduktan sonra adımızı mutlaka duyacaksınız.
Bu mesaja desteğinizi bildirmeniz bile bizi daha da motive etmeye yeter. Oluru var mı bir deyin hele.
"yap da oynayak gardaş" deseniz de olur![]()
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
öncelikle teşekkür ederim yorumun için. aslında bu konu ile alakalı olarak şunu söyleyebilirim ki, oynanış mekaniklerinden ziyade sanat tarzı üzerinde daha çok çalışıyoruz. ve şunu da belirtmek gerekir ki, oyunu İKV evreninde geçiriyoruz. Alternatif bir senaryomuz var. Yine 56'daki meteor felaketi üzerinden çıkış yapıyoruz. Fakat IKV'ye referanslarımız var. IKV'yi yeniden yapmak yerine aynı evrende farklı hikayeler anlatmak üstüne kurduk her şeyi. Sanat tarzı olarak ise retrofütürizm işliyoruz, sub-genre olarak konuşacak olursak da dieselpunk. Müzik konusunu ise projenin tamamlanmasının ardından Emre Yücelen'e götürmek gibi bir hayalim var. nitekim kickstarter'a çıkarmayı istiyoruz oyunu bu da bize "Belki olur, kısmet" dedirtiyoradimihatirla yazdı: ↑03 Haz 2025 23:24UE5 ile yapılan oyunlar çok güzel oluyor genellikle. Bu senenin en iyi olan oyun Expedition 33 de sanırım Unreal Engine ile yapıldı ve sadece 33 kişi tarafından yapıldı (Ubisoft'un eski çalışanları). Hiçbir şey imkansız değil. Piyasaya çıkarırsanız binlerce insan oynayacaktır. Hikayeye ve müziklere çok önem verin gerekirse her şey bittikten sonra sadece bu iki husus için 6 ay daha bekleyin. Kolay gelsin. Müzikler için Expedition 33 oyununun müziklerine bakabilirsiniz ilham kaynağı olabilir zira mükemmel müzikleri var.BLITZKRIEG yazdı: ↑28 May 2025 21:54 Bu oyunun miadı dolalı uzun zaman oldu arkadaşlar.
Neferler de gidik.
Ben bir ekip topladım, bunun içinde network uzmanından tutun 3D artiste kadar herkes mevcut. Hikayemiz de hazır. İKV evreninde geçen yepyeni bir mmorpg geliştirmeye başladık. Merak edenler için oyunun motoru UE5 olacak.
Loncalar Bulvarı, biolaboratuvar, mekanik ve kimya laboratuvarları olacak.
4 ana, 8 alt sınıf mevcut. Harita açık dünya. Her yere ulaşımınızı kolaylaştıracak çekirge adında bir aygıtınız, toplama mekaniğini baştan sona değiştiren cihazlarınız oacak.
Yani söylemeyim söylemeyim diyordum, ama bu kadar insanın halen bu kadar şey beklediği, buna rağmen hiçbir şeyin umursamadığı bir oyun için daha fazla vakit kaybetmemek gerektiği kanaatine vardım.
Steam üzerinden yayınlayacağız. Serverlar başta Türk, sonrasında Amazon Game Lift'e taşınacak. Güvenlik problemi, sıfır.
Düşman Çeşitleri, ve DLC'ler planlanmış durumda. Sınıfların skill setleri üzerine çalışıyoruz.
Pazardır, upgrade sistemdir, bunları söylemiyorum bile. Üç beş slota mahkum kalıp milletle çekişmek yerine, gerçekten farm mekaniğini kurguluyoruz.
Henüz resmi hesapları paylaşmıyoruz, şirketi kurduktan sonra adımızı mutlaka duyacaksınız.
Bu mesaja desteğinizi bildirmeniz bile bizi daha da motive etmeye yeter. Oluru var mı bir deyin hele.
"yap da oynayak gardaş" deseniz de olur![]()
It is always darkest before the dawn.
- bymehmett
- Demirci Çırağı
iyi bayramlar arkadaşlar konuya gelen ilgi alaka yorumlar çok güzel yönetim inş okuyordur belki bir faydamız olur