Zwartan 'dan gecikmiş veda
Re: Zwartan 'dan gecikmiş veda
Özledik reis.. 
- Ssaqula
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Diriliş Ertuğrul
Gelen gideni aratır demişler. Zwartan ve Orti gittikten sonra geriye elimizde yalnızca AhiEvran kaldı.
Bu iki değerli insan GM-Player arasındaki ince dengeyi gayet güzel kurup sorunlara rağbet ederek herkese faydalı olurlardı. Şimdi onların yokluğunda naçizane AhiEvran'ın bu görevi üstlendiğini düşünüyorum, bunada şükür.
Bu iki değerli insan GM-Player arasındaki ince dengeyi gayet güzel kurup sorunlara rağbet ederek herkese faydalı olurlardı. Şimdi onların yokluğunda naçizane AhiEvran'ın bu görevi üstlendiğini düşünüyorum, bunada şükür.
Kim Allah’a kavuşmayı severse, Allah da ona kavuşmayı sever.
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
Hz. Muhammed (s.a.v)
İnsanları düzeltebilmeniz için önce kendinizi ıslah etmeniz gerekir.
Hz. Ömer (r.a)
2009...
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Mazi
Mesajından tam 9yıl geçmiş Ortinin gittiği pek söylenemez yıllar sonra Karaköy SUNUCUSUNU açtı ve masada yanlız o kaldı malesef YalnızKralSsaqula yazdı: ↑02 Ara 2016 18:25 Gelen gideni aratır demişler. Zwartan ve Orti gittikten sonra geriye elimizde yalnızca AhiEvran kaldı.
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy

Sunu yazicak t** li bi yonetici daha yok .Zwartan yazdı: ↑03 Haz 2013 18:09 Sevgili İKV oyuncuları,
Ben Zwartan 'N. Özgür Soner'.
Belki bilenleriniz vardır. 2004 - 2012 yılları arasında İKV oyununda lider programcı, oyun tasarımcısı, proje lideri, geliştirme müdürü ve son olarak da teknolojden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak hizmet verdim.
İKV için sayısız geceler sabahladım, günlerce ofiste yatıp kalktım, satır satır kodlar arasında debelendim, kısacası bu güzel oyunun oluşması için harika ekip arkadaşlarımla birlikte elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.
2012 mart ayında Sobee den ayrıldım. Bir seneden uzun süredir de çok değerli arkadaşlar ve güçlü yatırım ortakları eşliğinde hep yapmak istediğimiz oyun projelerini geliştirme yolunda kendi oluşumumuzda çalışmaya devam etmekteyim.
Bu yazı ile birlikte hem siz çok sevdiğim İKV camiasına zamanında edemediğim vedayı etmek hem de ülkemizin içinde bulunduğu durumla ilgili birşeyler dile getirmek isterim.
Forumda siyasi içerik yayınlamama kuralımıza da dikkat ederek tabii.
Tamamıyla siyasetten ve görüşten bağımsız olarak şunları söylemekte fayda var.
4 gündür halkımızın, medyanın çıkar ilişkileri yüzünden yayınlamadığı ama çok anlamlı ve devasa bir duruşu var.
Bu duruş kimilerinize 'anarşik üniversite eylemcileri taksimi yakıyor' gibi gösterilmiş olabilir fakat işin aslı çok farklıdır.
Benim gibi hayatında eylemlere katılmamış, bir çok farklı kesimden ve görüşten insanların toplanıp bizleri insan yerine koyun demesinden, polisin hiçbir yere saldırmayan insanlara gösterdiği aşırı şiddete karşı içimizin acımasını dile getirişimizden başka birşey değildir bu duruş. Burada yalnızca halk var, bu halk hiçbir parti bayrağı açtırmıyor hiçbir parti sloganı attırmıyor. Ve sadece varlığına saygı duyulmasını bekliyor.
Yazılacak çok şey var ama fazla laf kalabalığına da gerek görmüyorum.
Sizler zaten duyarlılıklarınızı defalarca oyun içinde yaptığınız gösterilerle dile getirebilen cesur ve hak bilen insanlarsınız.
Hepinizi yürekten seviyorum.
İyiki varsınız.
Zwartan
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Yıllar önce de benzer günler yaşıyorduk.. yine medya göstermiyordu. Güzel denk gelmiş hortlatman 
IKV- Taksim güncellemesi yakında
IKV- Taksim güncellemesi yakında
- xxJUSTINGxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Mazi
Bildiğim Birşey Varki Oda Hiçbirşeyin Birdaha Eskisi Gibi Olmayacağıdır.
DevilMayCry
Karaköy
DevilMayCry
Karaköy