Herkese selam;
Orti ve ekibinin tertemiz sunucu kopyasız sunucu diye açıkları karaköy sunucusunda millete neden ban atılıyor Kopya var diye siz demediniz mi kopya olmayacak oyun geri sarmayacak başladığı günden beri günlük 10 çökme civarı yaşayan sunucu açtığınız için teşekkürler.
Kopya yok diyecekseniz gerekli ssler atılır buraya kendi ağzınızla demişsiniz insanlar discord gruplarında paylaşım yapıyor bono kopyalandığı için hesabını kalıcı olarak kapatılmıştır önce insalara akçe aldırın para harcatın 2 gün sonra kopya oluyor diye milleti banlayın yapamadığınız işi elinize gözünüze bulaştırdığınız karaköy sunucusunu millete mal ediyorsunuz şimdi Kuklacı Sunucusunu kapatıp Yeni macera diye başlık atmışsınız şimdiden herkesin haberi olsun o sunucudan bir cacık olmaz karaköy nasıl patlak verdiyse orasıda verecektir. herkesin kendi sunucusunda oynaması ve oyuna para yatırmaması gerektiğini düşünüyorum
Tertemiz Sunucu Kopyasız Sunucu?
Re: Tertemiz Sunucu Kopyasız Sunucu?
valla kardeşim bizde madenleri ayırıyoruz birleştiriyoruz asab bastım full maden cekerek ejder bastım full maden cekerek oyundaki 18. günüm 3 x 52 level charim war savaş büyü şifa. şifa karaköyde şimdi şöyle bi durum var neden bunları yazdım. ben ve sende maden ayırıp birleştiriyorsun değilmi. her maden ayırdıgında örnek oyuncu adın pitfall değilmi sen çantanda menekşe elmasların 10x iken 5 x e düşürdün. sunucu pitfall - yeni ıd mataryel 1111 örnek oluşturdu diye log oluşturur. sen bunu kendin için yapsan kopya olarak yapmasan max 3 5 kere yanliş ayirirsin ve yeni ıd materyal 1 örnek 1 kere yaptin pitfall ayırdı materyal 2 log kaydı pitfall ayırdı 3 eee sen bunu pitfall ayırdı 100kere pitfall oyuna saat 10da girmiş akşam 10 a kadar pitfall ayırma işlemi log 10.000 çantada mataryelleri değiştirdiğinde bile log kaydı oluşturuyor sistem demem oki ben o kadar maden aktardım ayırdım birleştirdim benim loglarıma bakarlarsa kopyada olmuş olsa hesabimda örnek tutkan kullanıcısı 10x ayırma yapmiş online süresi 10 saat yani bu normal bir işlemdir. ama pitfal 10 saat online kalmiş 5000 kere ayırma yapmiş bu sorunlu bir işlemdir ve cezai gereksinimleri olmalıdır. inşllah anlamişsindir güzel kardeşim aaaa bu oyuncu hile yapmiş olabiliryaaaa banlayin gitsin herşeyini kapatın demiyor kimse arka planda böyle oldugunu sanmayın. hee yönetimi savunuyormuyum hayir tabiki dediğin gibide demediler tamamen bitirdik vs demediler önlemler aldık dediler olmalımıydı kopya tabiki olmamalıydı ama cok iyi inceleme yapiyorlar ve banlıyorlar ksıaca suçsuz olan kimse ban yemez. adam canlı yayında meran mücevheri dağıttı dağıtan ve alanlar ban yedi hem karaköyde hem tüm sunuculardaki hesapları biri sana alişveriş açıp meran veriyorsa bedavaya ve adamı tanımıyorsan almıcaksın sende ortak olmuş oluyorsun suça anladınmı bu bir mmorpg oyunu realde deli gibi dönüyor kimse babasının hayrina item vermez ticaret yaptıgın kişilere bile dikkat ediceksin leveli yüksek itemli charlardan alıcaksın sana biri absürt fiyata birşey veriyorsa almıcaksın. bu kadar açıklama yaptım ama yönetim bari ban atıyor bari ilgileniyor knight onlineda 15 yıl koxp cekti millet tabi bu koxp değil item kopyalama cok kötü bi durum knight ta da vardi düpe item kopyalıyorlardı hepsini hallettiler. tamam extra extra extra oyuna şans verdik ama emin ol tüm mmorpgleri oynadım hepsi belli yerden sonra bayıyor ikvde öyle zaten hepsi öyle seni 20 yıl kitleyecek bi oyun yok ille bırakır başlarsın edersin. bende suan maden bile almıyorum levelde kasmıyorum charlar öyle duruyor dolaşıyorum boş boş neler olucagını bekliyorum aradaki hileciler banlanınca bişiler düzelince devam ederim
- Kazıklımaria
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kaer Morhen
Okurken nefes nefese kaldımtutkan yazdı: ↑18 Ağu 2024 13:30 valla kardeşim bizde madenleri ayırıyoruz birleştiriyoruz asab bastım full maden cekerek ejder bastım full maden cekerek oyundaki 18. günüm 3 x 52 level charim war savaş büyü şifa. şifa karaköyde şimdi şöyle bi durum var neden bunları yazdım. ben ve sende maden ayırıp birleştiriyorsun değilmi. her maden ayırdıgında örnek oyuncu adın pitfall değilmi sen çantanda menekşe elmasların 10x iken 5 x e düşürdün. sunucu pitfall - yeni ıd mataryel 1111 örnek oluşturdu diye log oluşturur. sen bunu kendin için yapsan kopya olarak yapmasan max 3 5 kere yanliş ayirirsin ve yeni ıd materyal 1 örnek 1 kere yaptin pitfall ayırdı materyal 2 log kaydı pitfall ayırdı 3 eee sen bunu pitfall ayırdı 100kere pitfall oyuna saat 10da girmiş akşam 10 a kadar pitfall ayırma işlemi log 10.000 çantada mataryelleri değiştirdiğinde bile log kaydı oluşturuyor sistem demem oki ben o kadar maden aktardım ayırdım birleştirdim benim loglarıma bakarlarsa kopyada olmuş olsa hesabimda örnek tutkan kullanıcısı 10x ayırma yapmiş online süresi 10 saat yani bu normal bir işlemdir. ama pitfal 10 saat online kalmiş 5000 kere ayırma yapmiş bu sorunlu bir işlemdir ve cezai gereksinimleri olmalıdır. inşllah anlamişsindir güzel kardeşim aaaa bu oyuncu hile yapmiş olabiliryaaaa banlayin gitsin herşeyini kapatın demiyor kimse arka planda böyle oldugunu sanmayın. hee yönetimi savunuyormuyum hayir tabiki dediğin gibide demediler tamamen bitirdik vs demediler önlemler aldık dediler olmalımıydı kopya tabiki olmamalıydı ama cok iyi inceleme yapiyorlar ve banlıyorlar ksıaca suçsuz olan kimse ban yemez. adam canlı yayında meran mücevheri dağıttı dağıtan ve alanlar ban yedi hem karaköyde hem tüm sunuculardaki hesapları biri sana alişveriş açıp meran veriyorsa bedavaya ve adamı tanımıyorsan almıcaksın sende ortak olmuş oluyorsun suça anladınmı bu bir mmorpg oyunu realde deli gibi dönüyor kimse babasının hayrina item vermez ticaret yaptıgın kişilere bile dikkat ediceksin leveli yüksek itemli charlardan alıcaksın sana biri absürt fiyata birşey veriyorsa almıcaksın. bu kadar açıklama yaptım ama yönetim bari ban atıyor bari ilgileniyor knight onlineda 15 yıl koxp cekti millet tabi bu koxp değil item kopyalama cok kötü bi durum knight ta da vardi düpe item kopyalıyorlardı hepsini hallettiler. tamam extra extra extra oyuna şans verdik ama emin ol tüm mmorpgleri oynadım hepsi belli yerden sonra bayıyor ikvde öyle zaten hepsi öyle seni 20 yıl kitleyecek bi oyun yok ille bırakır başlarsın edersin. bende suan maden bile almıyorum levelde kasmıyorum charlar öyle duruyor dolaşıyorum boş boş neler olucagını bekliyorum aradaki hileciler banlanınca bişiler düzelince devam ederim
- pitfall
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: The Sancak
- Discord: pitfall
valla bizde bekliyoruz neler yapacaklar çözüm bulsunlar millete akçe harcatıyorlar ondan sonra yok efendim kopya kardeşim sen kopyasız temiz sunucu demedinmi o zaman adam akıllı oturup oyunla ilgileneceksin kafanın estiği gibi ban atmazsın ama bu yönetimde o kaabiliyet yoktutkan yazdı: ↑18 Ağu 2024 13:30 valla kardeşim bizde madenleri ayırıyoruz birleştiriyoruz asab bastım full maden cekerek ejder bastım full maden cekerek oyundaki 18. günüm 3 x 52 level charim war savaş büyü şifa. şifa karaköyde şimdi şöyle bi durum var neden bunları yazdım. ben ve sende maden ayırıp birleştiriyorsun değilmi. her maden ayırdıgında örnek oyuncu adın pitfall değilmi sen çantanda menekşe elmasların 10x iken 5 x e düşürdün. sunucu pitfall - yeni ıd mataryel 1111 örnek oluşturdu diye log oluşturur. sen bunu kendin için yapsan kopya olarak yapmasan max 3 5 kere yanliş ayirirsin ve yeni ıd materyal 1 örnek 1 kere yaptin pitfall ayırdı materyal 2 log kaydı pitfall ayırdı 3 eee sen bunu pitfall ayırdı 100kere pitfall oyuna saat 10da girmiş akşam 10 a kadar pitfall ayırma işlemi log 10.000 çantada mataryelleri değiştirdiğinde bile log kaydı oluşturuyor sistem demem oki ben o kadar maden aktardım ayırdım birleştirdim benim loglarıma bakarlarsa kopyada olmuş olsa hesabimda örnek tutkan kullanıcısı 10x ayırma yapmiş online süresi 10 saat yani bu normal bir işlemdir. ama pitfal 10 saat online kalmiş 5000 kere ayırma yapmiş bu sorunlu bir işlemdir ve cezai gereksinimleri olmalıdır. inşllah anlamişsindir güzel kardeşim aaaa bu oyuncu hile yapmiş olabiliryaaaa banlayin gitsin herşeyini kapatın demiyor kimse arka planda böyle oldugunu sanmayın. hee yönetimi savunuyormuyum hayir tabiki dediğin gibide demediler tamamen bitirdik vs demediler önlemler aldık dediler olmalımıydı kopya tabiki olmamalıydı ama cok iyi inceleme yapiyorlar ve banlıyorlar ksıaca suçsuz olan kimse ban yemez. adam canlı yayında meran mücevheri dağıttı dağıtan ve alanlar ban yedi hem karaköyde hem tüm sunuculardaki hesapları biri sana alişveriş açıp meran veriyorsa bedavaya ve adamı tanımıyorsan almıcaksın sende ortak olmuş oluyorsun suça anladınmı bu bir mmorpg oyunu realde deli gibi dönüyor kimse babasının hayrina item vermez ticaret yaptıgın kişilere bile dikkat ediceksin leveli yüksek itemli charlardan alıcaksın sana biri absürt fiyata birşey veriyorsa almıcaksın. bu kadar açıklama yaptım ama yönetim bari ban atıyor bari ilgileniyor knight onlineda 15 yıl koxp cekti millet tabi bu koxp değil item kopyalama cok kötü bi durum knight ta da vardi düpe item kopyalıyorlardı hepsini hallettiler. tamam extra extra extra oyuna şans verdik ama emin ol tüm mmorpgleri oynadım hepsi belli yerden sonra bayıyor ikvde öyle zaten hepsi öyle seni 20 yıl kitleyecek bi oyun yok ille bırakır başlarsın edersin. bende suan maden bile almıyorum levelde kasmıyorum charlar öyle duruyor dolaşıyorum boş boş neler olucagını bekliyorum aradaki hileciler banlanınca bişiler düzelince devam ederim
okumamışsın yazimi galiba kafasına göre ban atma flan yok senin hesabinin logunda günde 500kere ayırma işlemi yaptiysan canta sürekli eşyaları ordan oraya taşıdıysan ve bunu sadece aynı madenlerle yaptiysan senin loglardaki hareketlerin hepsi gözüküyor kardeşim kimse boş yere ban yemez.pitfall yazdı: ↑18 Ağu 2024 20:48valla bizde bekliyoruz neler yapacaklar çözüm bulsunlar millete akçe harcatıyorlar ondan sonra yok efendim kopya kardeşim sen kopyasız temiz sunucu demedinmi o zaman adam akıllı oturup oyunla ilgileneceksin kafanın estiği gibi ban atmazsın ama bu yönetimde o kaabiliyet yoktutkan yazdı: ↑18 Ağu 2024 13:30 valla kardeşim bizde madenleri ayırıyoruz birleştiriyoruz asab bastım full maden cekerek ejder bastım full maden cekerek oyundaki 18. günüm 3 x 52 level charim war savaş büyü şifa. şifa karaköyde şimdi şöyle bi durum var neden bunları yazdım. ben ve sende maden ayırıp birleştiriyorsun değilmi. her maden ayırdıgında örnek oyuncu adın pitfall değilmi sen çantanda menekşe elmasların 10x iken 5 x e düşürdün. sunucu pitfall - yeni ıd mataryel 1111 örnek oluşturdu diye log oluşturur. sen bunu kendin için yapsan kopya olarak yapmasan max 3 5 kere yanliş ayirirsin ve yeni ıd materyal 1 örnek 1 kere yaptin pitfall ayırdı materyal 2 log kaydı pitfall ayırdı 3 eee sen bunu pitfall ayırdı 100kere pitfall oyuna saat 10da girmiş akşam 10 a kadar pitfall ayırma işlemi log 10.000 çantada mataryelleri değiştirdiğinde bile log kaydı oluşturuyor sistem demem oki ben o kadar maden aktardım ayırdım birleştirdim benim loglarıma bakarlarsa kopyada olmuş olsa hesabimda örnek tutkan kullanıcısı 10x ayırma yapmiş online süresi 10 saat yani bu normal bir işlemdir. ama pitfal 10 saat online kalmiş 5000 kere ayırma yapmiş bu sorunlu bir işlemdir ve cezai gereksinimleri olmalıdır. inşllah anlamişsindir güzel kardeşim aaaa bu oyuncu hile yapmiş olabiliryaaaa banlayin gitsin herşeyini kapatın demiyor kimse arka planda böyle oldugunu sanmayın. hee yönetimi savunuyormuyum hayir tabiki dediğin gibide demediler tamamen bitirdik vs demediler önlemler aldık dediler olmalımıydı kopya tabiki olmamalıydı ama cok iyi inceleme yapiyorlar ve banlıyorlar ksıaca suçsuz olan kimse ban yemez. adam canlı yayında meran mücevheri dağıttı dağıtan ve alanlar ban yedi hem karaköyde hem tüm sunuculardaki hesapları biri sana alişveriş açıp meran veriyorsa bedavaya ve adamı tanımıyorsan almıcaksın sende ortak olmuş oluyorsun suça anladınmı bu bir mmorpg oyunu realde deli gibi dönüyor kimse babasının hayrina item vermez ticaret yaptıgın kişilere bile dikkat ediceksin leveli yüksek itemli charlardan alıcaksın sana biri absürt fiyata birşey veriyorsa almıcaksın. bu kadar açıklama yaptım ama yönetim bari ban atıyor bari ilgileniyor knight onlineda 15 yıl koxp cekti millet tabi bu koxp değil item kopyalama cok kötü bi durum knight ta da vardi düpe item kopyalıyorlardı hepsini hallettiler. tamam extra extra extra oyuna şans verdik ama emin ol tüm mmorpgleri oynadım hepsi belli yerden sonra bayıyor ikvde öyle zaten hepsi öyle seni 20 yıl kitleyecek bi oyun yok ille bırakır başlarsın edersin. bende suan maden bile almıyorum levelde kasmıyorum charlar öyle duruyor dolaşıyorum boş boş neler olucagını bekliyorum aradaki hileciler banlanınca bişiler düzelince devam ederim
- pitfall
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: The Sancak
- Discord: pitfall
Tamam o sunucuda ayırma yapmışız senin lafına göre değil mi ? 3 aydır girmediğim karakterime dün girdim o nasıl ban yedi daha 54 level içi bomboş hani ayırma kopya falan diyorsun ya o çar bomboşken nasıl ban yiyebiliyortutkan yazdı: ↑19 Ağu 2024 03:42okumamışsın yazimi galiba kafasına göre ban atma flan yok senin hesabinin logunda günde 500kere ayırma işlemi yaptiysan canta sürekli eşyaları ordan oraya taşıdıysan ve bunu sadece aynı madenlerle yaptiysan senin loglardaki hareketlerin hepsi gözüküyor kardeşim kimse boş yere ban yemez.pitfall yazdı: ↑18 Ağu 2024 20:48valla bizde bekliyoruz neler yapacaklar çözüm bulsunlar millete akçe harcatıyorlar ondan sonra yok efendim kopya kardeşim sen kopyasız temiz sunucu demedinmi o zaman adam akıllı oturup oyunla ilgileneceksin kafanın estiği gibi ban atmazsın ama bu yönetimde o kaabiliyet yoktutkan yazdı: ↑18 Ağu 2024 13:30 valla kardeşim bizde madenleri ayırıyoruz birleştiriyoruz asab bastım full maden cekerek ejder bastım full maden cekerek oyundaki 18. günüm 3 x 52 level charim war savaş büyü şifa. şifa karaköyde şimdi şöyle bi durum var neden bunları yazdım. ben ve sende maden ayırıp birleştiriyorsun değilmi. her maden ayırdıgında örnek oyuncu adın pitfall değilmi sen çantanda menekşe elmasların 10x iken 5 x e düşürdün. sunucu pitfall - yeni ıd mataryel 1111 örnek oluşturdu diye log oluşturur. sen bunu kendin için yapsan kopya olarak yapmasan max 3 5 kere yanliş ayirirsin ve yeni ıd materyal 1 örnek 1 kere yaptin pitfall ayırdı materyal 2 log kaydı pitfall ayırdı 3 eee sen bunu pitfall ayırdı 100kere pitfall oyuna saat 10da girmiş akşam 10 a kadar pitfall ayırma işlemi log 10.000 çantada mataryelleri değiştirdiğinde bile log kaydı oluşturuyor sistem demem oki ben o kadar maden aktardım ayırdım birleştirdim benim loglarıma bakarlarsa kopyada olmuş olsa hesabimda örnek tutkan kullanıcısı 10x ayırma yapmiş online süresi 10 saat yani bu normal bir işlemdir. ama pitfal 10 saat online kalmiş 5000 kere ayırma yapmiş bu sorunlu bir işlemdir ve cezai gereksinimleri olmalıdır. inşllah anlamişsindir güzel kardeşim aaaa bu oyuncu hile yapmiş olabiliryaaaa banlayin gitsin herşeyini kapatın demiyor kimse arka planda böyle oldugunu sanmayın. hee yönetimi savunuyormuyum hayir tabiki dediğin gibide demediler tamamen bitirdik vs demediler önlemler aldık dediler olmalımıydı kopya tabiki olmamalıydı ama cok iyi inceleme yapiyorlar ve banlıyorlar ksıaca suçsuz olan kimse ban yemez. adam canlı yayında meran mücevheri dağıttı dağıtan ve alanlar ban yedi hem karaköyde hem tüm sunuculardaki hesapları biri sana alişveriş açıp meran veriyorsa bedavaya ve adamı tanımıyorsan almıcaksın sende ortak olmuş oluyorsun suça anladınmı bu bir mmorpg oyunu realde deli gibi dönüyor kimse babasının hayrina item vermez ticaret yaptıgın kişilere bile dikkat ediceksin leveli yüksek itemli charlardan alıcaksın sana biri absürt fiyata birşey veriyorsa almıcaksın. bu kadar açıklama yaptım ama yönetim bari ban atıyor bari ilgileniyor knight onlineda 15 yıl koxp cekti millet tabi bu koxp değil item kopyalama cok kötü bi durum knight ta da vardi düpe item kopyalıyorlardı hepsini hallettiler. tamam extra extra extra oyuna şans verdik ama emin ol tüm mmorpgleri oynadım hepsi belli yerden sonra bayıyor ikvde öyle zaten hepsi öyle seni 20 yıl kitleyecek bi oyun yok ille bırakır başlarsın edersin. bende suan maden bile almıyorum levelde kasmıyorum charlar öyle duruyor dolaşıyorum boş boş neler olucagını bekliyorum aradaki hileciler banlanınca bişiler düzelince devam ederim