Bir geliştirici olarak kopya için çözüm önerim var.
Her maden, her item, her bono için alındığında uuid bir değer atanacak. Bu değer item satıcıdan alındığında, üretildiğinde, madenden çekildiğin, torbadan düştüğünde atanacak.
5 adet maden varsa 5 adet uuid olacak. Bu uuidler ticarette başka birine geçtiğinde aynı şekilde aktarılacak.
Kopya sisteminde sunucu gittiğinde bölerek yapılıyor aynı uuid olan şeyden 2 tane varsa otomatik ban atılabilir veya her ticaret, bölme işleminden önce unique olduğu kontrol edilebilir.
Sunucu içinse da şuan sunucuya gelen packetleri bi anda göndererek sunucuya overload yapılıyor ve çöktürülüyor ve Rollback'e sokuluyor db.
Onun içinde 1 saniyede maks 4 packet gönderebilir bi oyuncu olarak ayarlıyabilirsiniz. 4den fazla gelirse işleme gibi. FPS oyunlarında 64 tick rate var bu oyunda 4 olsa bile bi sıkıntı yaratmaz.
Bu 2 çözümü de çok kısa bi sürede oyuna ekliyebilirsiniz.
Kaynak kodlarının nasıl olduğunu bilmiyorum ne derece kontrol edebiliyosunuz bilmiyorum ama en azından Kuklacı yerine açılacak sunucuda şunlar olmasın.
Oyunu geliştiren ana developerlardan rica etseniz zaten size yardım ederler oyun onların çocuğu gibi bi şey zaten ve çok kısa sürede eklenebilecek özellikler bunlar
Kopya Hakkında Çözüm Önerisi
Re: Kopya Hakkında Çözüm Önerisi
Kardeş kpya olmasa sen o m1 y2 tılsımini 1 senede uretirdin bide bu açıdan bak
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
Kopya istemeyenler yeni sunucu açılıyor haftaya , oraya başlayın kopyasız tertemiz sıfırdan sunucu , biz karaköy'de kopyalarla mutluyuz bizi rahat bırakın
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
haftaya olduğu infosu nerden geldimaxwell1337 yazdı: ↑18 Ağu 2024 16:45 Kopya istemeyenler yeni sunucu açılıyor haftaya , oraya başlayın kopyasız tertemiz sıfırdan sunucu , biz karaköy'de kopyalarla mutluyuz bizi rahat bırakın
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
ikv kitlesi şaşırtmamaya devam ediyor. aynen bu kafayla devam edin. oyundan neden bir cacık olmayacağı sorusuna o kadar güzel cevap oluyorsunuz ki. adam yeni sunucunun hangi sebepten ötürü açıldığını bile bilmiyor ve gelip böyle bir şey yazabiliyor inanılmaz bir şey gerçekten.
Ne farkedecek. Dediğim çözümleri yapmazlarsa 1 hafta sonra orası da aynı hale gelecek. Adam akıllı olsun oyun, ömrü devam etsin hatıralamızın şeyi yaşasın dedikçe yok biz böyle istiyoruz diye konuşuyosunuz. Oyuna yeni başlayan var mı yok buradaki bırakanlar bu kopya vırt cırt yüzünden bıraktı. Tekrar açtılar, tekrar aynısı oldumaxwell1337 yazdı: ↑18 Ağu 2024 16:45 Kopya istemeyenler yeni sunucu açılıyor haftaya , oraya başlayın kopyasız tertemiz sıfırdan sunucu , biz karaköy'de kopyalarla mutluyuz bizi rahat bırakın
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Bir developer olarak söylüyorum: hee çok kolay kanka .2005de yazılan bir kodu anlayacan çözecen, sonra değiştirecen hee çok kolay. dilde c++ bu arada. tek yapman gereken uuid kanka, hiç düşünememiştik hemen yapalım kanka. 
2005de o kodu yazan adamı getirsen, sen ne diyon lan deişik der, bu ne kardeş ben bununla uğraşamam oyunu kapatın der kaçar oradan.
2005de o kodu yazan adamı getirsen, sen ne diyon lan deişik der, bu ne kardeş ben bununla uğraşamam oyunu kapatın der kaçar oradan.
Aynen öle dayi ben anlamıyorum
bunları kopya normal abartmamak lazım her oyunda var hem oyunu kolaylaştırıyor saatlerce oyun oynayacak zamanimz yok
bunları kopya normal abartmamak lazım her oyunda var hem oyunu kolaylaştırıyor saatlerce oyun oynayacak zamanimz yok