Selamlar dostlar.
2007-2009 İKV oyuncusuyum. Karaköy ile beraber geri döndüm. Tüm aksaklıklara rağmen emeği geçen herkese bu duyguyu bir kez daha yaşamama yardımcı oldukları için teşekkür ederim.
Oyun camiasını stalklarken bir mesele dikkatimi çekti. Aşağıya 4 adet ekran ss linki bırakacağım. İKV oyuncularının yorumlarını merak ediyorum.
Gerçekten bir ön yargı ya da hedef gösterme amacı taşımıyorum. Lütfen konuya hakim olan birileri beni bilgilendirsin.
r . resimlink . com / oL9RPXejr.png
r . resimlink . com / bva BDkA2Qy.png
r . resimlink . com / 5lhWctxm7bj.png
r . resimlink . com / hYSyvP1ZcHi.png
BU NORMAL Mİ?
Re: BU NORMAL Mİ?
Yeni hesabımla konuyu birkaç kez açmaya çalıştım ancak modlar saçma sapan "hile var" konularını bile onaylamasına rağmen 2-3 defa açtığım konuları reddetti. Bu sayede uğraştım eski hesabımı buldum ve konuyu öyle attım.
Resim linklerine aralardaki boşlukları kaldırarak ulaşabilirsiniz. Yorumlarınızı gerçekten merak ediyorum, bana çok tuhaf geldi arkadaşlar bu durum.
Tekrar söyleyeyim; niyetim bir kriz yaratmak değil aksine oyunu, oyuncuları zora koyan bir şeyler varsa engel olup önüne geçilmesine yardımcı olmak.
Hepinize sevgiler iyi oyunlar.
Karaköy sunucusu için yönetime ayrıca teşekkürler.
Resim linklerine aralardaki boşlukları kaldırarak ulaşabilirsiniz. Yorumlarınızı gerçekten merak ediyorum, bana çok tuhaf geldi arkadaşlar bu durum.
Tekrar söyleyeyim; niyetim bir kriz yaratmak değil aksine oyunu, oyuncuları zora koyan bir şeyler varsa engel olup önüne geçilmesine yardımcı olmak.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: The One Mafia
halen teşekkürler diyor yönetimedefacex yazdı: ↑08 Ağu 2024 01:21 Yeni hesabımla konuyu birkaç kez açmaya çalıştım ancak modlar saçma sapan "hile var" konularını bile onaylamasına rağmen 2-3 defa açtığım konuları reddetti. Bu sayede uğraştım eski hesabımı buldum ve konuyu öyle attım.
Adam kimsenin dile getirmediği bir olayı zorlaya zorlaya size sunmuş takıldığınız şeye bakın.
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaş 2 sene oynamış ve yıllar süren bir aradan sonra geri döndüğünde aklına bir şey takılmış, en sonda teşekkür etmiş hemen laf etmeler. bir sebebi de bu işte, ikv kitlesinin genelinin anlayışı yok.
yani arkadaşın aklına takılması çok normal: çar satımının yasal olmadığı bir oyunda yöneticilerle içerik üretmiş kişinin bu işe aracı olmasını normal karşılamaması çok olağan değil midir?
yetkin bilgim yok ama, arkadaş zaten en etkin ikv içerik üreticilerindendi bir dönemler ve yöneticilerle iletişime geçip oyun adına içerik talebinda bulunup, video yayınlaması bu alış-satıştan bağımsız gözüküyor. yaptığı işi de komisyonculuk olarak adlandırırsak zaten ilgili karakterlerin tespitine dair bilgiler(isim, lonca vb.) kapalı tutulmuş yasal olmadığından.
yani arkadaşın aklına takılması çok normal: çar satımının yasal olmadığı bir oyunda yöneticilerle içerik üretmiş kişinin bu işe aracı olmasını normal karşılamaması çok olağan değil midir?
yetkin bilgim yok ama, arkadaş zaten en etkin ikv içerik üreticilerindendi bir dönemler ve yöneticilerle iletişime geçip oyun adına içerik talebinda bulunup, video yayınlaması bu alış-satıştan bağımsız gözüküyor. yaptığı işi de komisyonculuk olarak adlandırırsak zaten ilgili karakterlerin tespitine dair bilgiler(isim, lonca vb.) kapalı tutulmuş yasal olmadığından.