GRUP BÖLGELERİ KAPASİTE
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
GRUP BÖLGELERİ KAPASİTE
şu grup bölgeleri kopya sayısını arttırmak çok mu zor allah aşkına , teknik altyapı mı yok ? bunca insan saatlerce girmek için bekliyor hangi oyunda böyle bir şey görülmüş ya ? karaköye gir orada boss sırası bekle sığınak sırası bekle migrat sırası bekle , oyuna girince direkt oynarsın sıra bekleme saçmalığı ikvden başka hangi oyunda mevcuttur acaba ? zaten vaktimiz az %90'ı beklemekle geçiyor
- BLueMASTER
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
Re: GRUP BÖLGELERİ KAPASİTE
https://www.youtube.com/shorts/C5yrF2k4b-cmaxwell1337 yazdı: ↑03 Ağu 2024 15:28 şu grup bölgeleri kopya sayısını arttırmak çok mu zor allah aşkına , teknik altyapı mı yok ? bunca insan saatlerce girmek için bekliyor hangi oyunda böyle bir şey görülmüş ya ? karaköye gir orada boss sırası bekle sığınak sırası bekle migrat sırası bekle , oyuna girince direkt oynarsın sıra bekleme saçmalığı ikvden başka hangi oyunda mevcuttur acaba ? zaten vaktimiz az %90'ı beklemekle geçiyor

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Bu söylediğine katılıyorum başka hiçbir online oyunda zindanlara Grup bölgelerine girerken sıra beklemek gibi bir şey yok ama İstanbul kıyamet vaktinde Neden böyle bir sistem getirmişler Ben de anlam veremiyorum sığınak ve migratın önünde yüzlerce insan bekliyor şans eseri gir yazına tıklayıp girersen ne mutlu

aaa neden eleştiriyorsun senin şükür etmen gerek. Eleştiri yapabildiğini bilmiyordum kraldan çok kralcılık yaptığını gördüm de; neyse eleştirini görüyor ve sana katılıyorum.BunudaBanlayin yazdı: ↑03 Ağu 2024 18:10 Bu söylediğine katılıyorum başka hiçbir online oyunda zindanlara Grup bölgelerine girerken sıra beklemek gibi bir şey yok ama İstanbul kıyamet vaktinde Neden böyle bir sistem getirmişler Ben de anlam veremiyorum sığınak ve migratın önünde yüzlerce insan bekliyor şans eseri gir yazına tıklayıp girersen ne mutlu
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
Ben doğrudan yanayım

takmıyorum her açıdan düşünüp farklı şeylere odaklanabiliyorum 

- PabloEmilio
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
maxwell1337 yazdı: ↑03 Ağu 2024 15:28 şu grup bölgeleri kopya sayısını arttırmak çok mu zor allah aşkına , teknik altyapı mı yok ? bunca insan saatlerce girmek için bekliyor hangi oyunda böyle bir şey görülmüş ya ? karaköye gir orada boss sırası bekle sığınak sırası bekle migrat sırası bekle , oyuna girince direkt oynarsın sıra bekleme saçmalığı ikvden başka hangi oyunda mevcuttur acaba ? zaten vaktimiz az %90'ı beklemekle geçiyor
Naçizane çözüm önerim değerli vaktini ikv'de harcama ve oyunu bırak, eskiler eskiden güzeldi zorlamanın anlamı yok. Yöneticilerin çözüm bulduğu da yok, biz oyuncuları önemsedikleri de yok. Gider ayak son parti vurgunu Karaköy sunucusu açıldı ve sonun başlangıcı duyurulmuş oldu.