GRUP BÖLGELERİ KAPASİTE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

GRUP BÖLGELERİ KAPASİTE

Mesaj gönderen maxwell1337 »

şu grup bölgeleri kopya sayısını arttırmak çok mu zor allah aşkına , teknik altyapı mı yok ? bunca insan saatlerce girmek için bekliyor hangi oyunda böyle bir şey görülmüş ya ? karaköye gir orada boss sırası bekle sığınak sırası bekle migrat sırası bekle , oyuna girince direkt oynarsın sıra bekleme saçmalığı ikvden başka hangi oyunda mevcuttur acaba ? zaten vaktimiz az %90'ı beklemekle geçiyor
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Histeri

Re: GRUP BÖLGELERİ KAPASİTE

Mesaj gönderen BLueMASTER »

maxwell1337 yazdı: 03 Ağu 2024 15:28 şu grup bölgeleri kopya sayısını arttırmak çok mu zor allah aşkına , teknik altyapı mı yok ? bunca insan saatlerce girmek için bekliyor hangi oyunda böyle bir şey görülmüş ya ? karaköye gir orada boss sırası bekle sığınak sırası bekle migrat sırası bekle , oyuna girince direkt oynarsın sıra bekleme saçmalığı ikvden başka hangi oyunda mevcuttur acaba ? zaten vaktimiz az %90'ı beklemekle geçiyor
https://www.youtube.com/shorts/C5yrF2k4b-c
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Bu söylediğine katılıyorum başka hiçbir online oyunda zindanlara Grup bölgelerine girerken sıra beklemek gibi bir şey yok ama İstanbul kıyamet vaktinde Neden böyle bir sistem getirmişler Ben de anlam veremiyorum sığınak ve migratın önünde yüzlerce insan bekliyor şans eseri gir yazına tıklayıp girersen ne mutlu
Resim
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gilgalath »

BunudaBanlayin yazdı: 03 Ağu 2024 18:10 Bu söylediğine katılıyorum başka hiçbir online oyunda zindanlara Grup bölgelerine girerken sıra beklemek gibi bir şey yok ama İstanbul kıyamet vaktinde Neden böyle bir sistem getirmişler Ben de anlam veremiyorum sığınak ve migratın önünde yüzlerce insan bekliyor şans eseri gir yazına tıklayıp girersen ne mutlu
aaa neden eleştiriyorsun senin şükür etmen gerek. Eleştiri yapabildiğini bilmiyordum kraldan çok kralcılık yaptığını gördüm de; neyse eleştirini görüyor ve sana katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Ben doğrudan yanayım 😉 🐴👓 takmıyorum her açıdan düşünüp farklı şeylere odaklanabiliyorum 😉
Resim
Kullanıcı avatarı
PabloEmilio
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PabloEmilio »

maxwell1337 yazdı: 03 Ağu 2024 15:28 şu grup bölgeleri kopya sayısını arttırmak çok mu zor allah aşkına , teknik altyapı mı yok ? bunca insan saatlerce girmek için bekliyor hangi oyunda böyle bir şey görülmüş ya ? karaköye gir orada boss sırası bekle sığınak sırası bekle migrat sırası bekle , oyuna girince direkt oynarsın sıra bekleme saçmalığı ikvden başka hangi oyunda mevcuttur acaba ? zaten vaktimiz az %90'ı beklemekle geçiyor

Naçizane çözüm önerim değerli vaktini ikv'de harcama ve oyunu bırak, eskiler eskiden güzeldi zorlamanın anlamı yok. Yöneticilerin çözüm bulduğu da yok, biz oyuncuları önemsedikleri de yok. Gider ayak son parti vurgunu Karaköy sunucusu açıldı ve sonun başlangıcı duyurulmuş oldu.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön