Karaköy Sunucusunun İlk Gaffarı Kesilmiştir.
- yeCs
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Tantuni
Re: Karaköy Sunucusunun İlk Gaffarı Kesilmiştir.
Helal olsun valla şimdi karaköy de 6 kişi takılacaksınız, tüm madenler sizin, slotlar sizin
Millet karaköy'e girene kadar siz asa zırhları basarsınız
Orada düşürdüğünüz itemleri de eö de satarsınız, valla helal olsun 

Tebrikler arkadaşlar 

𝕂𝕦𝕋𝕊𝕒𝕃𝔾𝕖ℕÇ
2006-2019
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
2006-2019
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Tebrikler arkadaşlar, büyük keyif.
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Tebrikler arkadaşlar, bu işin hs ile alakası olmadığını göstermiş oldunuz.
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
tebrikler de abi şimdi siz biz gelene kadar karaköy'de çok avantajlı olacaksınız. pek haklı bir durum değil sanki. sırf fanatik kesip level atlasanız ve 1 2 gün gbz dönseniz zaten tüm sunucuya asa reç. zırh reç. satarsınız. iyi yolunuzu bulursunuz valla helal.
yanlış anlamayın sadece sizi eleştirmiyorum elbette büyük başarı ama cuma günü sabahtan girenlerin avantaj elde etmesi haksızlık bence. sabahtan girenler junona v.s geçtiğinde millet azul sırası flan kovalıyordu.
yanlış anlamayın sadece sizi eleştirmiyorum elbette büyük başarı ama cuma günü sabahtan girenlerin avantaj elde etmesi haksızlık bence. sabahtan girenler junona v.s geçtiğinde millet azul sırası flan kovalıyordu.
Öncelikle eşeltirine saygı duyarım fakat biz ilk sabah girenlerden değilizim şahsen ben oyuna girdiğim ben 10 lwl olunca oyunda 33 lwl adam gördüm bız hızlı gelmemizin sebebi aramızdakı iletişim ve oyuna ayırdıgımız vakit .adimihatirla yazdı: ↑01 Ağu 2024 02:44 tebrikler de abi şimdi siz biz gelene kadar karaköy'de çok avantajlı olacaksınız. pek haklı bir durum değil sanki. sırf fanatik kesip level atlasanız ve 1 2 gün gbz dönseniz zaten tüm sunucuya asa reç. zırh reç. satarsınız. iyi yolunuzu bulursunuz valla helal.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Tebrikler darısı bizim başımızamakale34 yazdı: ↑01 Ağu 2024 00:50https://youtu.be/npZVprvOYkg
Youtube kesim videosu atılmıştır
https://youtu.be/npZVprvOYkg

Ya sen niye her yerde ağlıyorsun ve ağladığın her şey saçma sapan şeyler yaadimihatirla yazdı: ↑01 Ağu 2024 02:44 tebrikler de abi şimdi siz biz gelene kadar karaköy'de çok avantajlı olacaksınız. pek haklı bir durum değil sanki. sırf fanatik kesip level atlasanız ve 1 2 gün gbz dönseniz zaten tüm sunucuya asa reç. zırh reç. satarsınız. iyi yolunuzu bulursunuz valla helal.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Anatolian Soldiers ailesi olarak tebrik ederiz,
Eminim hiçbir oyuncu bu kadar kısa sürede kesileceğini tahmin etmiyordu,
Büyük bir azim ve ardından gelen başarı, oyunu hala ayakta tutan oyuncuları görmek gerçekten ayrı güzel. Tekrardan tebrik ederiz,

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒