VEFA’nın Karaköy Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders Of Anatolia

VEFA’nın Karaköy Günlüğü

Mesaj gönderen AHDElVEFA »

Selam ikv’nin kadim neferleri, açılan yeni sunucunun içimizde bir heyecan oluşturduğunu inkar etmek olmazdı. Öğle saatlerinde açılacağı belirtilen sunucuya giriş yapabilmek için alarm kurdum ve pc başına oturdum. Tabiki sunucu çok öncesinde açılmış ve girişler bir hayli zordu. Uzun denemeler sonucu sunucuya giriş yapabildim ve işte VEFA’nın yeni günlüğü böylece oluşmaya başladı.

Sunucu ilk günlerin hevesiyle tabiri caizse ana baba günü. Plus paket olmasına rağmen girişler yapılamıyor uğraş gerektiriyordu. Oyuna girdiğimde Eminönü sunucusunda kullandığım Vefa ismini alabilmeme çok sevindim. Akabinde hesapta geçmişten kalan akçe ile isim güncellemesi yaparak VEFA karakterimle ilk talimatları agah efendiden aldım. Daha önce bu kadar çok nefer gördüğümü düşünmüyorum. Her bir slotun başında sayısız kişi.

Güç bela bazı görevleri yaparak ilerlemeye koyuldum. Akabinde Raiders of Anatolia loncası kurucusu Musa abi ile iletişime geçerek tekrardan loncamıza ekip olarak katılma fırsatımız oldu. 18 lv olabildim. Birazda tadını çıkartarak oynamak istedim. Azul görevi için çok defa gruplarda bekledim ancak bazı makro kullandığını düşündüğümüz kişilerden dolayı mümkün olmadı. Belkide bizden hızlılardı. :thinking_face: :thinking_face:
İşlenmiş gümüş görevini ise nasıl yapacağımı düşünmek istemiyorum :grinning: sanırım sakinlemesini bekleyeceğim.

Ekipçe eski günleri yâd edebilmek ve birbirinden farklı insanları ortak bir noktada buluşturabildiği için bile, ilk günden son güne emeği geçen herkese teşekkür ederim…
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

Ahde vefasızlık etti demesinler...

VEFA (Büyücü) Karaköy
Ahdevefa (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

Gerilim
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: VEFA’nın Karaköy Günlüğü

Mesaj gönderen Gerilim »

Merhaba,
Günlüğünüzü takipte olacağız. Yeni sunucuda hepimizin eğlenceli uzun vakitler geçirmesini diliyorum :relaxed:
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kıyamet neferlerine selam olsun. Bugün yaklaşık olarak 1.5 saat zincir büyücüsü görevi için sıra bekledik. Sıraya konulmuştu ancak arada ks atanlarda oluyordu. Görevi tamamladıktan sonra lonca arkadaşlarımızla Labirentin tozlu yollarına koyulduk.

Resim

Kitabe ve salon keşif görevlerinin akabinde Philotheos görevimizi aldık. Burada sıra yoktu ve ilk vuran görevini yapıyordu. Görevini yapan ekipler sanki hiç azalmıyormuş gibi 3 saatlik bir bekleyişin ardından biz de görevimizi yapabildik. Sunucu kalabalık olduğundan yarım saatte bir oyundan kopmalar ve sunucu kapanması yaşadık. Sanırım biz bu oyunun stresini bile özlemişiz :)

Resim

Sonunda Labirent görevlerimizin de bitmesini fırsat bilerek koyulduk Meteor yoluna. İstihbarat Subayı'ndan aldığımız bir kaç görevi de yapıp Çeteci Mağarası ile devam ettik ve Gözde, Cevo, Dev ana görevlerini bitirdik. Madalya veriyorlar gizli gizli.

Resim

Kurt Mağara görevlerini yapıp yapmamakta kararsız kaldığım için ada görevleri ile devam ettim. Kurt mağara bildiğim kadarıyla Karaköy zincir görevi değil ve budan dolayı şimdilik atlamak istedim. En sonunda da Büyük Bronz' u 2 saatin sonunda keserek günü bitirdim .

Resim

Şimdilik sıra beklemek dışında pek bir aksiyon olmadığı için biraz sade geçen günlüğümün ileride düşürdüğümüz item ve madenler ile heyecanlanacağını düşünüyorum. Sağlıcakla...
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

VEFA (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

Vay vay vay! Takipteyim. ;)

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

LethieN yazdı: 29 Tem 2024 21:30 Vay vay vay! Takipteyim. ;)
;)
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

VEFA (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kıyametin tanıklarına selam olsun.
Bugün biraz kurt mağarası görevlerimi bitirip kendimi Yeraltına atabildim. Sanırım artık meteorda pek bir işim kalmadı.
Hemen görevlerimi alıp verdikleri madalyaların karşılığını göstermek istedim.

Resim

Sırayla görevleri yapmaya başladım. Biçare, Karacin, Bombacı, Bombacı... Evet Bombacıyı 2 defa yapmak durumunda kaldım diyebilirim. Çünkü...

Akabinde tam çıkmak üzereyken Solucan grubu gördüm ve takıldım peşlerine. Solucan ve Dişi Örümcek görevini bitirip bizim için değerli bir kaç şeye sahip olduk.

Resim

44. seviyeye geldim ve duydum ki Arzuhalci Ağabey beni çağırmış. Sanırım yer altında araştırmamız gereken bir kaç eski medeniyet kalıntısı varmış. Yapılan görevlerin yorgunluğunu atabilmek için biraz dinlenmek istedim. En kısa zamanda geleceğim Arzuhalci Ağabey...

Resim
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

VEFA (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Bu ne hız kardeşim

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

FiratCakiroglu yazdı: 30 Tem 2024 10:55 Bu ne hız kardeşim

Resim
Acelemiz yok hasanım tadını çıkara çıkara gidiyoruz 😂
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

VEFA (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Fuerte »

Bizler, oyunu oynayamayanlar için okuması, takip etmesi heyecanlı oluyor. Günlük güncellemelerini merakla bekliyorum.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Fuerte yazdı: 31 Tem 2024 15:47 Bizler, oyunu oynayamayanlar için okuması, takip etmesi heyecanlı oluyor. Günlük güncellemelerini merakla bekliyorum.
;) O:-)
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

VEFA (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön