Hayrola kardeş elindeki gümüşleri millete kakalayamadinmi önceden de yönetim oyuna müdahalle etmiyor sahipsiz kaldı oyun diye ağlıyodunuzumutirakerrr yazdı: ↑28 Tem 2024 13:06 İkv'yi betadan beri oynayan biri olarak söylüyorum, bir çok GM'den daha uzun süredir bu oyunun içindeyim, İKV tarihinin en büyük hatası gümüşü akçeyle satmaktır. Oyun içine müdahale etmek ne demek sayın yöneticiler? Kim kime görevlerin çabuk yapılacağının garantisini verdi ki? Şaşırmış gibisiniz, bu nasıl bir uygulama anlamak mümkün değil.
Yeni Sunucu, Problemler ve Yanlışlar.
Re: Yeni Sunucu, Problemler ve Yanlışlar.
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Sunucu elinizde kalınca anlarsınız demek istediğimi, ''30 dakikada bir oyundan düşüyüroruz, böyle olacağına hiç olmasın'' vs. diye forumlarda şikayet ediyorsunuz; buna neyin sebep olduğunu bilmeyecek kadar bilgi sahibi olduğunuz için de burada böyle konuşuyorsunuz. Kopya ile oynamaya alışmışsınız, gümüş çekme yarışında geri kalınca akçe ile almak kolayınıza geldi tabii. Sonra sorsan oyuncu herkes. 
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
-
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
vaSloG yazdı: ↑28 Tem 2024 13:18Aksine ben daha gümüş görevini bile yapmamıştım madende de oturmuyordum, elimde sadece 6 adet nikel vardı, akçeyle alıp yaptım. Fakat, oyunun sadece kasmak isteyene öncelik tanıması gibi bir vaadi yok, bu oyun bütünüyle oyun içi ticareti, madeni, görevi vs. gibi ayrı ayrı stratejileriyle var olan bir oyun. Kimseyi memnun etmek gibi bir derdi olmamalı. Reel satıştan bahsetmiyorum, gümüş stoklayıp kripraz veya menekşe ile takas etmek istemesinde gram problem yok kimsenin. Ben madenciysem, başkasının görevi olması beni ilgilendirmez. Alır, satarım. Müdahale edemezsiniz,etmemelisiniz. Ne sanıyordunuz müdahale edince herşeyin düzeleceğini mi.Ya sıfırdan başlangıç istiyoruz, emek verilsin, nostalji olsun istiyoruz. Nostalji bu arkadaşlar, haftaya da başka yerde yığılma olack bugün burada ağlayanlar yarın orada ağlayacak. Amaç ne herkesin karaköye girmesi mi? Oyunun doğal akışında ilerlemesi lazım alıştınız tabi 3 günde tüm çarları fulleyip bi reçeteye verilen 100 bin madenlik kasalara, 24 saat olmadan 1 görev yapılamadı diye şikayet ediyorsunuz. Gerçekten inanılır gibi değil. Kimseyle tartışma gibi bir niyetim yok, zaten bu konu nezdimde tartışmaya açık bir konu bile değil. Haklı olduğunuz tek bir konu dahi yok. Semender derisini, keteni,tungsteni,amplifikatör elmasını,direnci de koyun akçeyle satın o zaman. AV penceresini de kaldırın? Nasıl fikir? Oyunda şuan da müdahale edilmesi gereken tek bir şey var! Kritik sorunu / sunucu kapasitesi. Gidin zincir büyücüsüne bi bakın. Ya 10 kere düştüm 17 tane kestim düştüm 15 tane kestim düştüm lanet olsun diyip bıraktım. Ne yapacaksınız şimdi sırada ki müdahale zincir büyücüsü sayısını arttırmak gibi komik bir şey mi?? Hepimizi 59 yapın bitsin bu çile ama kesinlikle tek yapılması gereken şey yapılmasın. Gerçekten şu orta doğu kafasından hiç bir mecrada çıkamıyoruz.Çözmeyi beceremediğim sorunları yok etmeye çalışıyoruz. Bravo.Parsxxx yazdı: ↑28 Tem 2024 13:13Hayrola kardeş elindeki gümüşleri millete kakalayamadinmi önceden de yönetim oyuna müdahalle etmiyor sahipsiz kaldı oyun diye ağlıyodunuzumutirakerrr yazdı: ↑28 Tem 2024 13:06 İkv'yi betadan beri oynayan biri olarak söylüyorum, bir çok GM'den daha uzun süredir bu oyunun içindeyim, İKV tarihinin en büyük hatası gümüşü akçeyle satmaktır. Oyun içine müdahale etmek ne demek sayın yöneticiler? Kim kime görevlerin çabuk yapılacağının garantisini verdi ki? Şaşırmış gibisiniz, bu nasıl bir uygulama anlamak mümkün değil.
-
- İskele Babası
Ülke de serbest ekonomiye müdahale edildiğin de neler olduğunu iliklerine kadar yaşamasna rağmen, SADECE 1 gün TEK BİR görevi yapamadıkları için ortalığı yangın yerine çevirip, asla KENDİNİ bir nebze geliştirme çabası olmadan bütün oyunun dengesini bozanlar, ilk problem de EN çok onlar konuşup şikayet eder ve SUÇU bugün bu gerçeklikle hiç bir alakas olmayan karara itiraz edenlere suçu atacaklar. Bazen ne bildiğin önemli değil maalesef, karşındakinin ne kadar aldığıyla alakalı. O sebeple arkadaşlara laf anlatmaya çalışarak kendinizi yormayın hocam. Bu arkadaşlar alışmışlar kopyaya full çarlara. MMORPG ne demek bilmeyen kişiler. Ne anlatsan fayda etmeyecek.Externorum yazdı: ↑28 Tem 2024 13:26 Sunucu elinizde kalınca anlarsınız demek istediğimi, ''30 dakikada bir oyundan düşüyüroruz, böyle olacağına hiç olmasın'' vs. diye forumlarda şikayet ediyorsunuz; buna neyin sebep olduğunu bilmeyecek kadar bilgi sahibi olduğunuz için de burada böyle konuşuyorsunuz. Kopya ile oynamaya alışmışsınız, gümüş çekme yarışında geri kalınca akçe ile almak kolayınıza geldi tabii. Sonra sorsan oyuncu herkes.![]()
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
mesele akçeyle satmaları değil mesele önlem almamaları 25 gündür forumda konuşuluyor 100 tane konu açıldı son 25 günde , çok açık ve net belliydi böyle sıkıntılar yaşanacağı , ülkedeki gibi burada da olaylar yaşandıktan sonra önlemler alınıyor insanların illa 2 gün rezillik mi çekmeleri lazımdı , çok tepki gelince hadi neyse millet perişan olmasın çözüm bulalım dediler
-
- İskele Babası
Alakası bile yok. Önlem alınacak hiç bir şey yok. Bu bir sıkıntı falan değil kardeşim. Rezillik falan değil. Ne olmuş ya 1 gün işl. gümüş görevi yapılamadıysa? Bu oyunun doğal akışı bu, zaman istiyor, emek istiyor, YARIŞ istiyor. İyi olmayan 3 gün sonra yapar. Talep varsa bu işi ticarete dökmek isteyen olacaktır, çok normal. Bu duruma hiç bir şekilde müdahale edilmemesi lazımdı.HELE HELE 2 gün sonra edilen müdahale kadar komik bir şey yok. KOMİK diyorum çok komik. Aklı selim kimse böyle bir karar vermez. Şimdi aynı problem zincir büyücüsünde var, adam 19 tane kesiyor düşüyor. Oyunda ki tek sıkıntı kritik/düşme/sunucu kapasitesi. İnsanlar düşmese veya kestikleri slot düşse de hafızada kalsa ( en azından belirli bir süre) zaten yığılma olmayacak. Ayrıca oyuna beklemeden girme vaadiyle satılan Plus'u olan arkadaşlar dahi bazen giremiyorlar oyuna. Gidip SADECE bunlarla ilglenmeleri lazım. Banane kardeşim işlenmiş gümüş görevini yapamadıysanız? Bravo herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Akşama da zincir büyücüsü sayısı artar, yarın phili kesemezler. Phili 30 saniyede bir uyanır. 3 tane tembel ağlağı memnun etmek için oyunun tüm yapısını yok ederiz. Tebrikler.hattihumayun yazdı: ↑28 Tem 2024 13:43 mesele akçeyle satmaları değil mesele önlem almamaları 25 gündür forumda konuşuluyor 100 tane konu açıldı son 25 günde , çok açık ve net belliydi böyle sıkıntılar yaşanacağı , ülkedeki gibi burada da olaylar yaşandıktan sonra önlemler alınıyor insanların illa 2 gün rezillik mi çekmeleri lazımdı , çok tepki gelince hadi neyse millet perişan olmasın çözüm bulalım dediler
Karaborsada kıytırık işlenmiş gümüşü insanlara kazıklamaya çalışanlar yanmış diye yorumladım bu başlığı
İşlenmiş gümüşün demircide satılması normal bir oyuncu için hiçbir şey ifade etmemeli. Noldu madenler elinizde mi patladı? Hayrına dağıtın bari
Since 2008
- Externorum
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Neyse kelebek etkisi işlenmiş gümüş ile başladı, yıllar önce yığılma olmasın diye dizayn edilen görevlerin neden böyle yapıldığını anlamış olduk. Bakalım ilerleryen süreçte daha neler göreceğiz; belki bu sunucuda yaptıkları ve yapacakları hatalardan ders çıkarırlar da ikinci bir yeni sunucu ile işleri toparlarlar.
MMORPG'nin mantığından habersiz yıllarca kopya ile oynayan elemanların da konuşması beni ayrı güldürüyor, böyle devam edin; sonuçta ağlamayana meme yok. Artık düşe kalka oynamaya devam edersiniz sunucuda.
MMORPG'nin mantığından habersiz yıllarca kopya ile oynayan elemanların da konuşması beni ayrı güldürüyor, böyle devam edin; sonuçta ağlamayana meme yok. Artık düşe kalka oynamaya devam edersiniz sunucuda.
En son Externorum tarafından 28 Tem 2024 14:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
SANCAK/KADIOĞLU/Türk İstihbarat Teşkilatı
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- hattihumayun
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
bu umut var ya herhalde kredi çekip 100 tane falan işlenmiş gümüş almış olmalı ya da al sat yapıyor , feci şekilde yanmış yoksa bir insan bu kadar tepki veremez
Allahın sopası yokhattihumayun yazdı: ↑28 Tem 2024 14:08bu umut var ya herhalde kredi çekip 100 tane falan işlenmiş gümüş almış olmalı ya da al sat yapıyor , feci şekilde yanmış yoksa bir insan bu kadar tepki veremez20 farklı konuya 20 farklı paragraf yazmış
![]()
![]()