Oyun İçi Sağ Tık Hassasiyeti Sorunu
- osmandembele
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Karaköy
Oyun İçi Sağ Tık Hassasiyeti Sorunu
Oyun içinde sağ tıkla kaydırma yapınca hassasiyet aşırı düşük oluyor ve istediğim gibi hareket edemiyorum önceden bu yoktu şimdi nerden çıktı anlamadım çözümü bilen var mı?
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: Toutestalle
Re: Oyun İçi Sağ Tık Hassasiyeti Sorunu
Mouse'un hertzini düşürmen gerekiyor.
- Danisman
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Extremely Artist Crew
- Discord: mitwelt
hocam bu ayar fare dpi özelliğimizi etkileyecek mi peki?SeRRuh yazdı: ↑26 Tem 2024 00:15 https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=174140
Konuya göz atar mısın?
Güzel Dostluklar Edinmek İçin Buradayız, Bu Oyunun da Oyuncularının da yeri hep ayrı kalacaktır 
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
EMİNÖNÜ ve KARAKÖY sunucusundan selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Norm Düzenlemesi Hemen Şimdi
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Bu sorunu ikv asistan ile çözmüştüm, deneyebilirsin. En güvenli yol olarak microsoft'tan indirmeni tavsiye ederim.
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
sanmıyorum ama hissiyat bir tık değişebilirDanisman yazdı: ↑26 Tem 2024 02:11hocam bu ayar fare dpi özelliğimizi etkileyecek mi peki?SeRRuh yazdı: ↑26 Tem 2024 00:15 https://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?t=174140
Konuya göz atar mısın?
Sebebi gaming mouse. Ben 3000 dpi kullanıyorum normalde. Oyunda sağ tıkta mevlana gibi dönüyo ekran. O kadar hızlı ki. Demem o ki sağ tık kamera hassasiyeti tamamen dpi ile bağlantılı. Düşük dpi = yavaş kamera. 800 e çektim dpi ı normal haline döndü. Oyun içi imleç hassasiyeti düştü bu şekilde de. Onu da windowsun 11 deki fare hassasiyeti bölümünden dengeledim.osmandembele yazdı: ↑26 Tem 2024 00:09 Oyun içinde sağ tıkla kaydırma yapınca hassasiyet aşırı düşük oluyor ve istediğim gibi hareket edemiyorum önceden bu yoktu şimdi nerden çıktı anlamadım çözümü bilen var mı?
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Oyunun çözünürlük ayarları ile dpi arasındaki dengeyi zamanla halledersin şimdilik sorunu çözdüysen Azul için antrepoda bekliyorum hadi gelmarlyn71 yazdı: ↑26 Tem 2024 06:39Sebebi gaming mouse. Ben 3000 dpi kullanıyorum normalde. Oyunda sağ tıkta mevlana gibi dönüyo ekran. O kadar hızlı ki. Demem o ki sağ tık kamera hassasiyeti tamamen dpi ile bağlantılı. Düşük dpi = yavaş kamera. 800 e çektim dpi ı normal haline döndü. Oyun içi imleç hassasiyeti düştü bu şekilde de. Onu da windowsun 11 deki fare hassasiyeti bölümünden dengeledim.osmandembele yazdı: ↑26 Tem 2024 00:09 Oyun içinde sağ tıkla kaydırma yapınca hassasiyet aşırı düşük oluyor ve istediğim gibi hareket edemiyorum önceden bu yoktu şimdi nerden çıktı anlamadım çözümü bilen var mı?