Karaköy Sunucusuna Deli Hype

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Karaköy Sunucusuna Deli Hype

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

bir bende mi böyle yoksa sizde de "ulan birileri yine kopya yapacak, karaköy'ün de içine edilecek" korkusu var mı?
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
GoDIsNoWHeRe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen GoDIsNoWHeRe »

BLITZKRIEG yazdı: 25 Tem 2024 16:42 bir bende mi böyle yoksa sizde de "ulan birileri yine kopya yapacak, karaköy'ün de içine edilecek" korkusu var mı?
maalesef bende de var. bir seyler ters gitmese bari. cünkü en basta piyasaya alisveris bugi yüzünden yapay para pompalanmasini saglayan kisiler yüzünden oyunda hiper enflasyon oldu, 5m ederindeki menekse elmaslar 2 gecede 95-100m fiyatlarina cikti. 500 600k degerindeki mavi topaz 15-16m, hidrojen 10m olmustu.
daha sonra kopya acigi ile de malumunuz son gelismeler.
umarim tüm hatalardan arindirilmistir oyun, ve biz de güzel zaman gecirecegimiz hikayeye yeniden baslariz.
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mutlakguven »

BLITZKRIEG yazdı: 25 Tem 2024 16:42 bir bende mi böyle yoksa sizde de "ulan birileri yine kopya yapacak, karaköy'ün de içine edilecek" korkusu var mı?
Evet ya en çok ondan korkuyorum oyunun ekonomik sistemi çok korkunçlaşıyor kopya işi olunca...
Pasaxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Discord: Toutestalle

Mesaj gönderen Pasaxkurt »

AGRESIF yazdı: 25 Tem 2024 14:29 Deli hype diye konu açılmış. Konunun altına gelip milleti oyundan soğutma çabaları. Tamam beyler oynamayacaksanız geçin kenara olumsuz hava yaratmayın şurada. Karaköy geldiğinde en dolu sunucu eminönünde karakterlerimi dizdim üretimlerimi yaptım hiçte zorlanmadım ve yine aynılarını yapacağım. 2 boss kesip item düşmüyor diye ağlayıp sıkılacaklar, sıra beklemekten sıkılacaklar geçsin eöde oynamaya devam etsin.
Kahkaha attım :') :') :') :')
En son Pasaxkurt tarafından 25 Tem 2024 17:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen AGRESIF »

Pasaxkurt yazdı: 25 Tem 2024 17:06
AGRESIF yazdı: 25 Tem 2024 14:29 Deli hype diye konu açılmış. Konunun altına gelip milleti oyundan soğutma çabaları. Tamam beyler oynamayacaksanız geçin kenara olumsuz hava yaratmayın şurada. Karaköy geldiğinde en dolu sunucu eminönünde karakterlerimi dizdim üretimlerimi yaptım hiçte zorlanmadım ve yine aynılarını yapacağım. 2 boss kesip item düşmüyor diye ağlayıp sıkılacaklar, sıra beklemekten sıkılacaklar geçsin eöde oynamaya devam etsin.
hangi konuda?
Pasaxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

AGRESIF yazdı: 25 Tem 2024 17:07
hangi konuda?
Konuşulan şeyler ile anladığın şeyler farklı. Burada kimsenin oyunu veya birşeyi kötülediği yok senin gibi okuduğunu anlamayan ve işsiz kitleye lafı var. Burada insanların ne konuşacağı hakkında kendine karar alma yetkisini de vermişsin sanırım, millete kenar tarif etme de geç kenara da 2. sınıf Türkçe Okuduğunu Anlama konusunu tekrarla.
Kullanıcı avatarı
byjoker35
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Adalet ve Kalkınma

Mesaj gönderen byjoker35 »

Arkadaşlar Merhaba. Ben ve iki üç arkadaşım uzun zamandan sonra tekrar oyuna başlamayı düşünüyoruz. Karakterlerimiz Sancak sunucusunda fakat daha hareketli olduğunu tahmin ettiğimiz Eminönü sunucusuna geçmeyi planlıyoruz. Başka bir sunucu mu önerirsiniz yoksa Eminönü'de durumlar iyi midir tekelcilik oraya da mı sıçradı? Açık fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca karakterlerimiz ÇT zamanından idare eder seviyede olup en son tılsım çılgınlığına adapte olamayıp öylece tozlanıp gitmişti. Tekrardan başlasak ara açığı çok mu zor kapatırız. Tavsiyeleriniz neler olur? Paylaşırsanız sevinirim. İyi günler.
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen AGRESIF »

Pasaxkurt yazdı: 25 Tem 2024 17:11
hangi konuda?
Konuşulan şeyler ile anladığın şeyler farklı. Burada kimsenin oyunu veya birşeyi kötülediği yok senin gibi okuduğunu anlamayan ve işsiz kitleye lafı var. Burada insanların ne konuşacağı hakkında kendine karar alma yetkisini de vermişsin sanırım, millete kenar tarif etme de geç kenara da 2. sınıf Türkçe Okuduğunu Anlama konusunu tekrarla.
Dalga geçer gibi, 'Yok, 2 saat sıra beklemez kaçarlar' veya 'İpek düşmez bırakırlar' gibi söylemlere karşı konuşuyorum ben. Sen niye üstüne alındın ki? İlla senin baktığın açıdan mı anlamam lazım? Yeni sunucu bir hype yaratmış ve bu hype konusunun altında 'Şöyle olur bırakırlar', 'Böyle olur bırakırlar' gibi söylemlere gerek yok. İsteyen oynar veya oynamaz, size ne? Gir oyna veya oynama, sen niye bu yeni sunucu konularına gelip ağlıyorsun onu anlamadım.
Pasaxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

AGRESIF yazdı: 25 Tem 2024 17:21
Pasaxkurt yazdı: 25 Tem 2024 17:11
hangi konuda?
Dalga geçer gibi, 'Yok, 2 saat sıra beklemez kaçarlar' veya 'İpek düşmez bırakırlar' gibi söylemlere karşı konuşuyorum ben. Sen niye üstüne alındın ki? İlla senin baktığın açıdan mı anlamam lazım? Yeni sunucu bir hype yaratmış ve bu hype konusunun altında 'Şöyle olur bırakırlar', 'Böyle olur bırakırlar' gibi söylemlere gerek yok. İsteyen oynar veya oynamaz, size ne? Gir oyna veya oynama, sen niye bu yeni sunucu konularına gelip ağlıyorsun onu anlamadım.

İnsanlarıjn farklı bakış açıları olduğunun farkındasın ama insanların farklı bakış açılarından yorum yapmalarına mı kuruluyosun ? İstediğim yorumu istediğim konunun altına yapacağım tony montana :')
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

byjoker35 yazdı: 25 Tem 2024 17:18 Arkadaşlar Merhaba. Ben ve iki üç arkadaşım uzun zamandan sonra tekrar oyuna başlamayı düşünüyoruz. Karakterlerimiz Sancak sunucusunda fakat daha hareketli olduğunu tahmin ettiğimiz Eminönü sunucusuna geçmeyi planlıyoruz. Başka bir sunucu mu önerirsiniz yoksa Eminönü'de durumlar iyi midir tekelcilik oraya da mı sıçradı? Açık fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca karakterlerimiz ÇT zamanından idare eder seviyede olup en son tılsım çılgınlığına adapte olamayıp öylece tozlanıp gitmişti. Tekrardan başlasak ara açığı çok mu zor kapatırız. Tavsiyeleriniz neler olur? Paylaşırsanız sevinirim. İyi günler.
Yeni sunucuda başlamanız sizin yararınıza
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön