YENİ SUNUCUDA GAFFARI İLK KESECEK LONCA / EKİP KİMLER OLUR ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: YENİ SUNUCUDA GAFFARI İLK KESECEK LONCA / EKİP KİMLER OLUR ?

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Açıkçası yeni sunucudaki herhangi bir detay ile ilgili bir tahminde bulunmak çok zor.

Oyunun ilerleyişini düşünüyorum;
Basit bir boss yok. Philotheos dahi bir grup ister en azından. Aklıma gelen birkaç boss'u düşünüyorum. Kendi seviyelerimizde karakterlerden oluşan bir gruplar bizi resmen ağlatan;

1-Cevriye,
2-Karakürk,
3-Bronz,
4-Solucan,

vb bosslar var ve bunları kesmeden devam etmemiz imkansız, görev zincirini bunlar tutuyor bir noktada. İflis, Kadim vs söylemiyorum bile.

Hadi bunlar kesildi. Gaffar'ı da çıkarttık zincirden.
Hol görevleri var? :)

Kimsede doğru düzgün bir tılsımın olmayacağı baki. Maden dropları düşük. En yakın 3. seviye tılsım üretimine minimum 1 yıl yazılır.

ÇT eşyaları ile 54, 55 bir şekilde görülüyor. ama Azat, Fevzi eşyalarla falan 50 seviye bir fare keserken bir tarafımızdan ter akacak ve kimse buraları tahmin dahi edemiyor şu an ':) ':)

O yüzden yeni sunucun mekanikleri baya sıkıntı yaratacak bize. Oynadıkça daha çok göreceğiz hangi sıkıntı bizi daha çok zorlayacak.

Unutmadan, Kuklacı'nın Seçilmişi'ni ilk kim keser diye tartışalım derim. :)
It is always darkest before the dawn.
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Hayatlarinda maden çekmemişler yeni sunucu istiyorlar. Emden itemler düşer . Çarlar kasılır. Yoksa oynanmaz oyun. Gerçi tılsım da yok vazgeçtim oynanmaz
Kullanıcı avatarı
yeCs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Tantuni

Mesaj gönderen yeCs »

ManTheBoundaries yazdı: 16 Tem 2024 12:30 Hayatlarinda maden çekmemişler yeni sunucu istiyorlar. Emden itemler düşer . Çarlar kasılır. Yoksa oynanmaz oyun. Gerçi tılsım da yok vazgeçtim oynanmaz
Buna katılıyorum, en az 2 ay boyunca günde 8+ saat maden çeken adam yeni sunucuya başlamaz. Başlasa da kısa sürede bırakır. Bi söz vardır ya hani deli mi şaptı seni diye, yani düşünsenize tek sunucu, yüzlerce insan, herkes maden peşinde. Çift arttırıcı alsan da boşta maden bulmak çok zor. Hadi madeni aldın xeno nasıl kasacaksın 700 hasarlı y2 siz büyü ile :d çok zor çok
Resim
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

Beyler yeni sunucunun amacı rekabet ortamı değil midir ki?
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

BLITZKRIEG yazdı: 16 Tem 2024 11:20 Açıkçası yeni sunucudaki herhangi bir detay ile ilgili bir tahminde bulunmak çok zor.

Oyunun ilerleyişini düşünüyorum;
Basit bir boss yok. Philotheos dahi bir grup ister en azından. Aklıma gelen birkaç boss'u düşünüyorum. Kendi seviyelerimizde karakterlerden oluşan bir gruplar bizi resmen ağlatan;

1-Cevriye,
2-Karakürk,
3-Bronz,
4-Solucan,

vb bosslar var ve bunları kesmeden devam etmemiz imkansız, görev zincirini bunlar tutuyor bir noktada. İflis, Kadim vs söylemiyorum bile.

Hadi bunlar kesildi. Gaffar'ı da çıkarttık zincirden.
Hol görevleri var? :)

Kimsede doğru düzgün bir tılsımın olmayacağı baki. Maden dropları düşük. En yakın 3. seviye tılsım üretimine minimum 1 yıl yazılır.

ÇT eşyaları ile 54, 55 bir şekilde görülüyor. ama Azat, Fevzi eşyalarla falan 50 seviye bir fare keserken bir tarafımızdan ter akacak ve kimse buraları tahmin dahi edemiyor şu an ':) ':)

O yüzden yeni sunucun mekanikleri baya sıkıntı yaratacak bize. Oynadıkça daha çok göreceğiz hangi sıkıntı bizi daha çok zorlayacak.

Unutmadan, Kuklacı'nın Seçilmişi'ni ilk kim keser diye tartışalım derim. :)
Bu bosslardan zincir görevlere dahil olan sadece phili ve bronz var. Bizi en çok zorlayacak olanın bronz olduğunu düşünüyorum.

Tahminlerimi yazayım.

Kuklacının seçilmişi - İlk gün kesilir
Philotheos - İlk gün kesilir
Bronz - 2. gün kesilir
Kenan - İlk hafta kesilir
Junon - 2. hafta kesilir
Gaffar - 3. veya 4. hafta kesilir
Karaköy 50 seviye mor silahlar - 1. ay içerisinde üretilir.
İlk 3. kademe tılsım - 3 ay içerisinde üretilir.
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Yeni sunucu gelince 1 ayda bütün bölgeleri sömürüp karaköye geçmek mi sizin derdiniz anlamadım ki. Bu sunucunun amacı oyunun ilk çıktığı gün gibi yeniden bir nostalji yaşatmak. Sıkılırsan geçersin gerçek sunucuna orada oynarsın. Neden herkes bol kaseden sallıyor anlamıyorum.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

IFonQzrail yazdı: 16 Tem 2024 15:57 Yeni sunucu gelince 1 ayda bütün bölgeleri sömürüp karaköye geçmek mi sizin derdiniz anlamadım ki. Bu sunucunun amacı oyunun ilk çıktığı gün gibi yeniden bir nostalji yaşatmak. Sıkılırsan geçersin gerçek sunucuna orada oynarsın. Neden herkes bol kaseden sallıyor anlamıyorum.
Ben de senin gibi düşünüyorum dostum. Ne yazık ki oyuncular artık makine gibi oldular. Endüstrileştiler. Mevcut durumda da kimse keyfine bakmayacaktır. Sürekli oyunun sonuna gelmeye çalışacaklar. Ama bu o kadar da kolay olmayacak B-)
It is always darkest before the dawn.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

BLITZKRIEG yazdı: 16 Tem 2024 16:03
IFonQzrail yazdı: 16 Tem 2024 15:57 Yeni sunucu gelince 1 ayda bütün bölgeleri sömürüp karaköye geçmek mi sizin derdiniz anlamadım ki. Bu sunucunun amacı oyunun ilk çıktığı gün gibi yeniden bir nostalji yaşatmak. Sıkılırsan geçersin gerçek sunucuna orada oynarsın. Neden herkes bol kaseden sallıyor anlamıyorum.
Ben de senin gibi düşünüyorum dostum. Ne yazık ki oyuncular artık makine gibi oldular. Endüstrileştiler. Mevcut durumda da kimse keyfine bakmayacaktır. Sürekli oyunun sonuna gelmeye çalışacaklar. Ama bu o kadar da kolay olmayacak B-)
Bir Ofansif 2(III) üretmek 3 4 ay sürecek tabiki o kadar kolay olamaz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

turkoxHAMSTER yazdı: 16 Tem 2024 15:40
BLITZKRIEG yazdı: 16 Tem 2024 11:20 ...
Bu bosslardan zincir görevlere dahil olan sadece phili ve bronz var. Bizi en çok zorlayacak olanın bronz olduğunu düşünüyorum.

Tahminlerimi yazayım.

Kuklacının seçilmişi - İlk gün kesilir
Philotheos - İlk gün kesilir
Bronz - 2. gün kesilir
Kenan - İlk hafta kesilir
Junon - 2. hafta kesilir
Gaffar - 3. veya 4. hafta kesilir
Karaköy 50 seviye mor silahlar - 1. ay içerisinde üretilir.
İlk 3. kademe tılsım - 3 ay içerisinde üretilir.
Gaffar dışında katılıyorum. Gaffar için mininum 3 aylık bir süreç olduğunu düşünüyorum. "600 direnç olduğu sürece"
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

BLITZKRIEG yazdı: 16 Tem 2024 11:20

madenler şuan 20dk sanırım ama tekrar eskisi gibi 4-5dk süreye çekilebilir , IKV yapısı gereği çok oyuncuya göre değil , örneğin sivri adada 2 tane adam turlasa çekecek maden bulamazsın , 1 kişi olsa bile çeke çeke gidiyor hepsini ya da o zaman turlamak değil de bekleyerek çekeceksin o şekilde de beklesen 20dkda çıkıyor 1 saat beklesen sadece 3 kez çekeceksin o da sıkıntı , madenler ortalama 150-200 çekişte bir saf atıyor :grin: bu konuya da bir düzenleme gerekiyor olabilir

bir reçete her madenden 8'er istiyor , birini tamamlamak için bile en az ortalama 8*150 - 8*200 kez çekmek lazım , senden başka 10-20 kişi daha o madeni turluyorsa bu çok zor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön