Rekabete varız ancak küfür, hakaret vb. olaylara yokuz. Yeni sunucuda elbette tatlı bir rekabet olması adına girişimlerde bulunacağız fakat benden 15-20 yaşındaki ŞeRRuh'u geri getirmemi beklemeyin Ilımlı ve orta yolu bulmak için ekstra çaba göstereceğime söz veriyorum. (2014 yılında büyük hol bölgesinde 1 yıl boyunca saatte xenotim kasıp tüm sunucu ile kavga etmiş bir oyuncu olarak " yaptıklarımdan pişman değilim, aklım hala yapamadıklarımda" )
Rekabete varız ancak küfür, hakaret vb. olaylara yokuz. Yeni sunucuda elbette tatlı bir rekabet olması adına girişimlerde bulunacağız fakat benden 15-20 yaşındaki ŞeRRuh'u geri getirmemi beklemeyin Ilımlı ve orta yolu bulmak için ekstra çaba göstereceğime söz veriyorum. (2014 yılında büyük hol bölgesinde 1 yıl boyunca saatte xenotim kasıp tüm sunucu ile kavga etmiş bir oyuncu olarak " yaptıklarımdan pişman değilim, aklım hala yapamadıklarımda" )
Ütopia loncası saatte xenotim kasarken rahat bırakmamıştınız bir türlü çember + elektrik kombinasyonlu grup şerruh yeni sunucuda başarılar. Sen varsan bende varım.
Ütopia loncası saatte xenotim kasarken rahat bırakmamıştınız bir türlü çember + elektrik kombinasyonlu grup şerruh yeni sunucuda başarılar. Sen varsan bende varım.
Oyunun %99u ile saatteki xenotim kavgası yüzünden kanlı bıcaklıydık Karaköy sunucusu çok keyifli olacak diye umuyorum
Oyunun %99u ile saatteki xenotim kavgası yüzünden kanlı bıcaklıydık Karaköy sunucusu çok keyifli olacak diye umuyorum
İş dolayısıyla geç başlama ihtimalim yüksek erken girsemde zaten sunucu kapasitesi sınırlı olacak hayırlısı bakalım. Şanslarımız bol olsun.
Selamlar..
Öncelikle bende Karaköy sunucusu ile birlikte oyuna tekrardan başlamış olsamda İkvnin herzaman yeri bir başkaydı ve ayrı kalacaktır.Oyun serüvenimde onlarca belkide yüzlerce kişiyle sohbetimiz dostluğumuz/ düşmanlığımız ( düşmanlık demiyelim anlaşamadığımız diyelim) olsada hayat şartları bizleri ayrı tutabiliyor,Dile kolay koskoca 17-18 sene oldu ikv serüvenim.Oyunu oyun tadıyla oynayanlardan olarak hatta yaklaşık 2*3 ay önce youtube de keşfettiğim yayınlarını keyifle izlediğim hatta Discord da da muhabbetine mizahına hayran kaldığım Murat Şahin kardeşim ile Karaköy sunucusunda yollarımız kesişti ve bende Utopia ile bağlaştım keyifler gıcır ve eski günlerim canlanıyor gözümde
eö de ilk junon kesimi yapan ben şimdi acaba nasıl keserim hesabı yaparken gülüyorum kendi kendime gaffarı düşünemiyorum bile