EN SON KONU AÇTIĞIMDA DOLAR 3 LİRAYDI
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
EN SON KONU AÇTIĞIMDA DOLAR 3 LİRAYDI
Diyeceğim tek şey yeni sunucu 49'da sabit kalırsa yani Karaköy'süz şekilde gelirse oyunu oynarım, gelmezse oynamam. Zaten kimse de kopya yüzünden bırakmadı; hepimiz Karaköy'ü beğenmedik ve bosslar kaçırıldığı için bıraktık. Şimdi girip sıfırdan belki bir belki iki yıl emek verip hesap dizeceğim ve bossum tekrar kaçırılacak
Bence artık dinleyin şu oyuncuları.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Suminat
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İttihad I Arz
Re: EN SON KONU AÇTIĞIMDA DOLAR 3 LİRAYDI
Dediğiniz gibi boss kaçırma olayı olamaz çünkü milletin bu sunucuda 500 tane karakteri olmayacak. İşlenmiş gümüş görevini geçmenin bile zor olacağı bir sunucuda millet tank kasıp yüksek seviyelere getirip boss kaçırıp banlatacak mı ?
Normal sunucularda adamın sadece 300 tane KP karakteri oluyordu keyfince boss kaçırıyor banlansa bile önemsemiyordu.
Ancak 49 seviyede kalması konusunda haklısınız. Böylece grup bölgeleri sıradan görevler olarak kalmayacak ve oyunun ömrü uzayacaktır.
Normal sunucularda adamın sadece 300 tane KP karakteri oluyordu keyfince boss kaçırıyor banlansa bile önemsemiyordu.
Ancak 49 seviyede kalması konusunda haklısınız. Böylece grup bölgeleri sıradan görevler olarak kalmayacak ve oyunun ömrü uzayacaktır.
İttihad I Arz
-
- İskele Babası
İşlenmiş gümüş diyince aklıma geldi şimdiden gümüş ve nikel madenlerinde sıra bekleyeceğimizi düşünüyorumSuminat yazdı: ↑05 Tem 2024 12:22 Dediğiniz gibi boss kaçırma olayı olamaz çünkü milletin bu sunucuda 500 tane karakteri olmayacak. İşlenmiş gümüş görevini geçmenin bile zor olacağı bir sunucuda millet tank kasıp yüksek seviyelere getirip boss kaçırıp banlatacak mı ?
boss kaçırılacağını nasıl düşünebiliyorsunuz sıfırdan sunucuda anlamıyorum kimsenin kp charları yok adam kendi charının derdine mi düşecek boss kaçırmaya char mı kasacak ki karaköye girmek için gaffarı kesmesi lazım her charla ben böyle birşey olacağını düşünmüyorum.yun1010 yazdı: ↑05 Tem 2024 02:18 Diyeceğim tek şey yeni sunucu 49'da sabit kalırsa yani Karaköy'süz şekilde gelirse oyunu oynarım, gelmezse oynamam. Zaten kimse de kopya yüzünden bırakmadı; hepimiz Karaköy'ü beğenmedik ve bosslar kaçırıldığı için bıraktık. Şimdi girip sıfırdan belki bir belki iki yıl emek verip hesap dizeceğim ve bossum tekrar kaçırılacakBence artık dinleyin şu oyuncuları.
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Görüşlerinizde haklısınız ancak oyun eski oyun değil grup bölgelerindeki oranların ne kadar düşük olduğunu unutmuş gibisiniz ayrıca Karaköy Güncellemesi'nden sonra grup bölgelerindeki yaratıkların hızı arttırıldı(1000 direnç kaldırıldı) aynı şekilde Büyük Hol'deki yaratık sayısı azaltıldı bundan mütevellit tılsım üretimi hatırladığınız kadar kolay olmayacaktır. Ben imkânsız demiyorum -yapılır- ama binbir çile çekilir. Madem böyle bir işe kalkışılmış 49 levelde yani Karaköy Güncellemesiyle gelen tüm yenilikler oyundan çıkarılırsa oyunun daha eğlenceli ve oynanabilir olacağına inanıyorum.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
- BLITZKRIEG
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Malesef hayallerimiz kursağımızda kaldı. Bunun için mevcut kadroyu suçlamak sdaece art niyeti besleyen bir hareket olacaktır.
Orti'nin son yaptığı güncelleme de gösteriyor ki, Karaköy eklentisinden teknik olarak kurtulamıyoruz. Bu bize daha önemli bir gerçeği hatırlatıyor. Bu oyun saatli bir bomba. Günün birinde -ki o gün çok da uzakta görünmüyor, fişi çekilecek bu oyunun.
Ben Karaköy'ü hiç oynayamadım. Girmek için gerekli görevi bile yapamadım. Haliyle bu bölgeyle hiçbir bağ kuramadım. Açıkçası Orti'nin son söylediklerinden sonra da, daha bu sabah aldığım ÇT paketinin üstüne bir soğuk su içmekten başka yapacak bir şeyim kalmadı.
Neyse, heyecanlanmak da güzeldi.
Orti'nin son yaptığı güncelleme de gösteriyor ki, Karaköy eklentisinden teknik olarak kurtulamıyoruz. Bu bize daha önemli bir gerçeği hatırlatıyor. Bu oyun saatli bir bomba. Günün birinde -ki o gün çok da uzakta görünmüyor, fişi çekilecek bu oyunun.
Ben Karaköy'ü hiç oynayamadım. Girmek için gerekli görevi bile yapamadım. Haliyle bu bölgeyle hiçbir bağ kuramadım. Açıkçası Orti'nin son söylediklerinden sonra da, daha bu sabah aldığım ÇT paketinin üstüne bir soğuk su içmekten başka yapacak bir şeyim kalmadı.
Neyse, heyecanlanmak da güzeldi.
It is always darkest before the dawn.