NEDEN BAŞKA SUNUCUDAN GELENLERE ADİL DAVRANILMIYO..!!

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
tamer5353
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: NEDEN BAŞKA SUNUCUDAN GELENLERE ADİL DAVRANILMIYO..!!

Mesaj gönderen tamer5353 »

HeRaKLiToS yazdı:Arkadaşlar Neden Böyle Yapıyıorsunuz Teşkilattan Geldim Diyemi..Özellikle Sözüm Sizlere Facexfacex ve Leyla...Burda Carınız Var Diye Havamı Atıyorusunuz... Kasarım Burda Car Cokmu Zor Kasması Burda CıR CıR öTmeyi Biliyonuzz.. Gelinde Teşkilata Ordada Ötün.. Hadi... Yok Aganın Rahatı Bozulur Böyle Lan Size İnat Burda Car Kasmassam Varya Hepinizi Ezmessem Banada Okan demesinler Lan Bu Sunucuya Geldim Geleli Sadece;

Rowxwolf

Rowxsecrett

Rowxironmann

Rowxgloyn

Geceninyarqici

Spaces

BEnde kuklacidan qeLdim senin sorunun buu Milletle uyum sagliyamiyon ...

KukLaci :OookeskinusooO oOkeskinusOo OomataraziyoO Sancak Cnquerorxjojukxx Cnquerorxcixseby Trxxjojukxx REinn.

Cnquerorxhutubis

Bana Dostca Davrandılar Yardım Ettiler Bu Kişiler Canımdam Cok Sevidiqim KişiLeR...

Bu Güne Kadar Sadece Bu Kişiler Bana Hoşqörü qösterdiler..

Facexfacex ve leyla kim k.p acı kim deil göstecem size :x :x
Sancak:Punkmaniacxp Tkxxquarısmalazz Tkxxjojukx Trxxjojukx Reinn Cnquerorxcixseby Cnquerorxjojukx
Kuklaci: OookeskinusooO OomataraziyoO OokeskinusoO FeLaKetQAantiArzZz
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Bence yanlış düşünüyorsun. Ben Sunucuya başlayalı 2 -3 gün oldu. Bir çok yardım eden arkadaş var. Bence sorunu kendinde aramalısın. Yada sana kötü olanlar denk gelmiştir. Sen karşındaki insana sürekli iyi davranırsan hatan olmassa elbet o insanda sana iyi davranır baktın olmuyo kes muhabetti olur biter.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

insanda birazda şans olmalı tabi ben haftada 1 kez labirente uğrarım uğradığımda kitabe salon gibi görevleri olanlarınkini yapar çıkarım o anda seninle denk düşmediysek o snn şanssızlığın olur. Ha gelenelr olur yardım etmezler o ayrı bir mesele snde 49 olup büyüceğine inanıorsan al listeye o isimleri bak gör ilerde nasıl yardım istiyorlar sndn başıma çooooooooooooo...k geldi.
ResimResimResim
________________________________________________________________________________

“Genel Sohbet” sayfasına dön